![]() |
|
Inwazja GS'ow
Dzis o godzinie 22:20 wyswietlil sie komunikat:
The mating season of the giant spiders is at hand. Leave the plains of havoc as fast as you can. Jesli ktos bedzie mial jakis filmik niech da go na forum. |
Jestem za ;d
|
ale mi interesujace zabijanie 40 gsow aff mało podniecajace uwierzcie
|
Spaaw:
Mar 09 2007, 23:41:14 CET Killed at Level 197 by Barles Karste and by Venz :|:| |
23:48 Yiubh Do'Urden [108]: kto nie jest z nami jest przeciwko nam
zapowiada się już całkowita sieczka :) |
dajcie filmik lepiej :)
|
Cytuj:
|
tak znakomicie vilumie wygrywacie ze od tygodnia pz camping caly dzien ;) no moze poza wczorajszym dniem kiedy to daliscia inva na open battle, ale my nie zawsze jestesmy wszyscy.
Vison wygra, bo nie proboje xpic tylko zabijac |
http://img409.imageshack.us/img409/4...yingav1.th.png
najlepszy moment uchwycony na filmie chyba :P którego i tak nie dostaniecie :evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No to sie chlopak zlozyl xD
|
@Baku
Jest dostepny for me Filmik jak Spawn ownedo?:D |
Mialem byc neutral.. Yeebak, Barles Karste, Ma'rin i reszta pokazali jacy sa kumplami.
btw Niaret mial z 10hp po moim exori xd |
Cytuj:
http://img99.imageshack.us/img99/6537/niraetdw1.png Cytuj:
|
Spaaw prosze Cie nie ponizaj sie i nie kłam bo wystarczająco długo Ci ufalismy. Nic do Ciebie osobiscie nie mam ale nie mow ze miałes byc neutral bo po 5 min po deadzie byłes juz w dusk. A to nie wyglada tak rach ciach i jestes w tej gildi.
Aha i jeszcze baj de łej z tym ze mamy NG to mnie zniszczyłes... -.- Ziomek jak wy macie na TS pewnie ping 300-400 to sie nie dziw ze wam kombo nie leci. Pozdro. Aha i pozdrow tatusia magika ktory jest waszym sponsorem. HAHA tacy ludzie są smieszni no ale coz moze jak bedziecie miec NG to cos sie wam uda :D |
Dlaczego dolaczylem odrazu do dusk?
Bo nie daliscie mi innego wyboru.. |
Dodam jeszcze to:
23:41 You see a dead human (Vol:10). You recognize Spaaw. He was killed by Venz. i to ! 23:46 Spaaw [196]: ja i tak dobije 200 a wy juz nie pogrcie i nie mow teraz ze byles neutral padles slusznie i dobrze ze padles :) btw. naiwny jestes :P i nie gadaj ze nie dalismy wyboru :) rozumiem jakbys jutro inva dostal ale nie odrazu..... przyjeli cie jak starego kolege, ktory wczesniej obiecywal wejsc :) szkoda tylko ze wybrales droge do smierci, zdobywajac chorobe "Visionus Padakus" btw. i szanuj zieleń :) bo glebe nie raz liźniesz :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wszystko widza, wszystko wiedza.. To dlatego rzONdzOM w tibi.. no i ten piekny jezyk.. byle zagadac, zaszczekac, i pokazac.. TERAZ KURWA MY! za pare lat to, fiu,fiu pewno w sejmie/rzONdzie ich zobaczymy..:confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:07. |
|