![]() |
|
..
@kurier
IMHO- IN MY "HUMBLE" OPINION :] taki BY THE WAY ^^ haha Nic nie mowie na temat jego smierci, ale najpierw mowi to a pozniej tamto :]. |
Cytuj:
|
Uzu..
Mówisz że lagów nie masz.. Można się dowiedzieć jakiego masz neta? Neostrada? |
20:21 Camuh [118]: 20:21 You see a helmet of the ancients (Arm:8). It weighs 27.60 oz. The gem of the helmet is burned out and should bereplaced.
20:21 Toxo Yeangus [104]: 19:21 You see a helmet of the ancients (Arm:11). It weighs 27.60 oz. The gem is glowing with power. Gratz :p |
Cytuj:
Czlowieku !!!! A kiedy ja napisalam ze lagow nie mam ????????? moglbys zacytowac??????????????? :evul: |
Cytuj:
Ehh a ty ^ Jakiego masz neta? |
Cytuj:
Ja mam Neo i od czasu gdy sie zaczely lagi freezy i kicki praktycznie nie gram ;/ bo sie nie da...;( |
Racja
Cytuj:
A to juz taka klasyka w moim wykonaniu - :) Selling Market Street 5 , Venore (135 sQm ) , Also Seling MagicPlateArmor(MPA) and Blue Robe.... BUY ALL PEG LEGS HOOKS AND EYES PATCHES ... MsG mE ;) Pozdo i jkc prosze o kontakt w Tibii :) |
20.01.2007r.
Lord Tirius postanowił się zrookować... z lvlu 78 na 8 ^^ |
O.on Czemu postanowił się zrookować ?:/
Nie znam go za dobrze ale współczuje mu :( Mam nadzieje ze powróci. |
Cytuj:
to z 2 godziny nie jego nie taak latwo sie samemu zrookowac 8o |
Uzu~~ fajna fotka :D
|
|
Gogogo konda next frag plx!
P.S. wy macie tez takie napiecia prandu ? , albo ze wam prand na 0.1 sec wy*******a i komp siada ? ja mam kutwa 3x dzisiaj ;[ @up GZ!! gogogo 9 mlv and 200 lv. P.S.2 Conquer online polecam , niz tibie ;p AUAHAUAHA ALE (HYBA) BUG znalazlem wejdzcie na tibia.com > character ... lista fansitow sie wyswietla ^^ |
Cytuj:
a kokretniej .. o co ci chodzi? gz Catri~` |
Gz cati ^^
@Uzu http://s145.photobucket.com/albums/r237/Galana_Girls/ [Do not look at external websites. |
Cytuj:
Aż mi głupio coś takiego pisać, przez Ciebie musiałem złamać swoje zasady. Bo nie zwykłem wyzywać kogoś na forach. Ale jak widzę, że ktoś obraża kogoś kogo nie zna, bezpodstawnie, to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. Więc zostaw lepiej gildię Tharrina w spokoju. Albo zasięgnij faktów. |
Segalczuk tak jest od wczoraj;( ;( ;(
|
...
@falco
A ty zanim uzyjesz jakiegos skrotu to dowiedz sie co on oznacza. ROFL?? ROFLOWAL to cie twoj stary... ^^ blad logiczny, byc moze to byla literowka :] Ja ci wytkne twoje bledy TWOJE ZASADY NIE OBRAZANIA NA FORACH, TO JEST RACZEJ JEDNA zasada... ^^ blad rzeczowy Interpunckje zostawie w spokoju bo to internet...I sam jejj nei przestrzegam Nie uzywaj slow ktorych znaczenia nie znasz jak np. Cheatowac ^^ taki ciekawy neologizm... POkaz blad w poscie xenthora - czyma- pisze sie tak na necie Biegunka jest poprawnie hmm dalej NIC ^^ :] PN nic nie znacza ^^ i moga tylko gadac |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:35. |
|