Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126668)

zuulek 03-12-2008 09:15

czasem tak bywa...;[

tibiaplayer 03-12-2008 14:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zuulek (Post 2360367)
czasem tak bywa...;[

:( ....

buuuu ;((

kopacz1 03-12-2008 16:59

@Endrox

Za ile chcesz sprzedac endroxa, jakis szwed sie dowiedzial z xenery i prosil abym pogadal.

Rysiek_Back 03-12-2008 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kopacz1 (Post 2360778)
@Endrox

Za ile chcesz sprzedac endroxa, jakis szwed sie dowiedzial z xenery i prosil abym pogadal.

mhhh i zapewne bedzie mial pograne długo

elton_ 03-12-2008 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rysiek_Back (Post 2360837)

zapewne będzie to kolejny szwed od lecthera :>

kopacz1 03-12-2008 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rysiek_Back (Post 2360837)

zapewne tak lae to juz bedzie jego problem;p

KriS1460 03-12-2008 17:41

Sindre i jego rl kumple wykupia niedlugo cala Aurea :)

Sykus_11 03-12-2008 18:10

i gdy minie pol roku moze byc problem xDD

Matut666 03-12-2008 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kopacz1 (Post 2360778)
@Endrox

Hmm no nie wiem zapytaj sie go ile proponuje 222lvl prawie 26mlvl prawie 106 dist hmmm 6kk w kasie, najwiekszy domek w venore, z 40x b robe, holy falcon (1 na aurea), full set, armor dla palla z inq quest, 6x soft boots, 10x bohy no nie wiem zapytaj ile da... B)

blantmaster 04-12-2008 06:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sykus_11 (Post 2360919)
i gdy minie pol roku moze byc problem xDD

Jesli zdazy minac ;]

FanatyczeK 04-12-2008 14:30

Nie Kupować Endroxa Bo Ten Har To już Historia ;o
Pozdrawiam.

\o/ ,,\_Old RoM_/ ,,\o/

Matut666 04-12-2008 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FanatyczeK (Post 2361791)
Nie Kupować Endroxa Bo Ten Har To już Historia ;o
Pozdrawiam.

\o/ ,,\_Old RoM_/ ,,\o/

Muahhaha czemu niby historia bo Edozev ma zrobionego fake z listami na Endroxa ?B) Listy dzialają przez pierwsze 3 miesiące od zrobienia listu (Edozev ma z przed 6 miesiecy zrobionego fake)B)B)B)
Ktoś puścił plotke że BSP jest z Adde i odda listy na Endroxa Muahaha B)B)
Jeśli by oddał listy na Endroxa to nie grał by ze mną na Novej 100+ Elderem i nie dawał by mi passów na Isahiasa i Robin by mi nie dał wjazdu na Wizava ;]
Więc zastanów się co piszesz B)B)

kidler 04-12-2008 17:22

łołoło :D..........................................

Sykus_11 04-12-2008 17:49

to byl taki jeb.ny fake ze nawet ja bym lepszy zrobil ;d

@kidler widze juz niedlugo i bedzie pelna chatka ozdobiona. Niezle haki masz;d

Plyta Peji zajebista;]

Hasah 04-12-2008 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sykus_11 (Post 2362075)
Plyta Peji zajebista;]

Po prostu bylem pewien, ze jestes drechem......

blantmaster 04-12-2008 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hasah (Post 2362124)
Po prostu bylem pewien, ze jestes drechem......

Ja bym powiedzial ze jest idiota ktory siedzi 24/h na tym forum odswieza stronke i nie widzi swiata poza tibia(drugi Averios)

Sykus_11 04-12-2008 19:53

"drechem"? nie zabardzo. Bla costam juz sie wyzaliles ? jak ktos nie umie czytac to tak jest. przykro mi

Abuabuabuabu 04-12-2008 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez blantmaster (Post 2362202)
Ja bym powiedzial ze jest idiota ktory siedzi 24/h na tym forum odswieza stronke i nie widzi swiata poza tibia(drugi Averios)

Co Cię obchodzi ile on siedzi na kompie i co robi...
Patrz na siebie leszczu...

Xavvirr 04-12-2008 22:07

sykus to 11 w twoim nicku oznacza twój wiek? : >>

Hanys777 04-12-2008 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xavvirr (Post 2362524)
sykus to 11 w twoim nicku oznacza twój wiek? : >>

dlugosc przyrodzenia w czasie szczytowania;d

MieChO_SlaiT 04-12-2008 23:25

raczej glebokosc ;>

blantmaster 04-12-2008 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abuabuabuabu (Post 2362388)
Co Cię obchodzi ile on siedzi na kompie i co robi...
Patrz na siebie leszczu...

Bronisz go bo jestes takim samym lamusem jak on :D A jak tam ostatnio Sylwester na frostach :>

MieChO_SlaiT 04-12-2008 23:33

http://www.pskonejott.com/otc_display.php

Hasah 04-12-2008 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sykus_11 (Post 2362250)
"drechem"? nie zabardzo. Bla costam juz sie wyzaliles ? jak ktos nie umie czytac to tak jest. przykro mi

Peja to krol drechow.

@EDIT
2008-11 177h
45m

6h dziennie?

Russ'el 05-12-2008 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MieChO_SlaiT (Post 2362645)

oj. potyrali Cię na tibia.com to teraz tu przyszedłeś ? :]

Issytarus 05-12-2008 00:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matut666 (Post 2361948)
Muahhaha czemu niby historia bo Edozev ma zrobionego fake z listami na Endroxa ?B) Listy dzialają przez pierwsze 3 miesiące od zrobienia listu (Edozev ma z przed 6 miesiecy zrobionego fake)B)B)B)
Ktoś puścił plotke że BSP jest z Adde i odda listy na Endroxa Muahaha B)B)
Jeśli by oddał listy na Endroxa to nie grał by ze mną na Novej 100+ Elderem i nie dawał by mi passów na Isahiasa i Robin by mi nie dał wjazdu na Wizava ;]
Więc zastanów się co piszesz B)B)

ODRAZU MOWIE SORY ZA MALY SPAM ALE NIE DALO SIE TEGO KROCEJ NAPISAC I KTO NIE CHCE NIECH NIE CZYTA!

Ta zawsze miales dobra puce do szwedow, bawiles ludzi niezle stary z tymi tekstami 'till the end to the Inmates' itp itd i dawanie pasow dla szwedow jak dla sebbe/riptura kiedy nie potrafiles napisac w czasie przeszlym/przyszlym nic albo kaleczyles angielski..
Byles z Inmates zawsze tylko dlatego ze wiedziales o tym ze oni byli z NS a razem polacy przeciwko nim szans nie mieli, po za tym wtedy za czasow gdy kupiles hara i potem nim grales jakos do 170 lvla to szwedzi rzadzili i lizales im dupe chodz jak napisalem wyzej nie potrafiles sie z nimi nawet dobrze dogadac ale to szczegol..
Smieszne tez jest to ze wiekoszosc Inmates to spoko typy dlatego łykali to wszystko jak dzieci i gdy dales pasy dla sebbe to na sobie pomyslal a czemuz by nie skoro i tak se listy zrobil wiec mogl robic z toba co chcial i tez dlatego musiales byc z nimi.. Prawda jest taka ze gdyby polacy wygrywali wteyd gdy kupiles hara to jestem pewien na 100% ze poszedlbys do nich i nie pierdol ze nie..
Jakby bylo tego malo wiele osob gadalo z Antonem/Elder ella i kilkoma jeszcze osobami z Inmates (gdy juz fag byl z wami) gdy robiles czasem problemy i zawsze podkreslali ze wiedza jaki jestes szczegolnie od tego czasu gdy ojebales kojaka i wkrecales ze to niby nie ty, w sumie nie wiemy czy to na pewno ty ale inne hary nie bely shakowane a logowal sie u ciebie i miales pasy na niego wiec kazdy wie ze na 95% to byles ty, oprucz tego ze ojebales kojaka to juz keidys pokazales ze jestes oszust gdy okradles swego ziomka Impana Mejart na full seta
I wracając do sprawy to pamietasz akcje gdy bylo cos typu ze chciales nowa wojne robic i feliex poszedl gadac z Inmatesami na channel i Anton powiedzial przy wielu osobach ze Cie z gildi wyjebie jesli zaczniesz cos od*******ac takze masz swoja lojalność hehe
W sumie do ciebie tak strasznie nastawiony nie jestem ale napisalem tylko prawde ktora wiem ze boli ale to mimo wszystko prawda albo prawda w wiekszej czesci

Sykus_11 05-12-2008 07:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hasah (Post 2362653)
Peja to krol drechow.

hahahaha kur*a rozjebal*es mnie. hahah co za piz*da hahaha.

nie 11 nie oznacza mojego wieku za duzo by bylo

Xavvirr 05-12-2008 07:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Issytarus (Post 2362696)
ODRAZU MOWIE SORY ZA MALY SPAM ALE NIE DALO SIE TEGO KROCEJ NAPISAC I KTO NIE CHCE NIECH NIE CZYTA!

Ta zawsze miales dobra puce do szwedow, bawiles ludzi niezle stary z tymi tekstami 'till the end to the Inmates' itp itd i dawanie pasow dla szwedow jak dla sebbe/riptura kiedy nie potrafiles napisac w czasie przeszlym/przyszlym nic albo kaleczyles angielski..
Byles z Inmates zawsze tylko dlatego ze wiedziales o tym ze oni byli z NS a razem polacy przeciwko nim szans nie mieli, po za tym wtedy za czasow gdy kupiles hara i potem nim grales jakos do 170 lvla to szwedzi rzadzili i lizales im dupe chodz jak napisalem wyzej nie potrafiles sie z nimi nawet dobrze dogadac ale to szczegol..
Smieszne tez jest to ze wiekoszosc Inmates to spoko typy dlatego łykali to wszystko jak dzieci i gdy dales pasy dla sebbe to na sobie pomyslal a czemuz by nie skoro i tak se listy zrobil wiec mogl robic z toba co chcial i tez dlatego musiales byc z nimi.. Prawda jest taka ze gdyby polacy wygrywali wteyd gdy kupiles hara to jestem pewien na 100% ze poszedlbys do nich i nie pierdol ze nie..
Jakby bylo tego malo wiele osob gadalo z Antonem/Elder ella i kilkoma jeszcze osobami z Inmates (gdy juz fag byl z wami) gdy robiles czasem problemy i zawsze podkreslali ze wiedza jaki jestes szczegolnie od tego czasu gdy ojebales kojaka i wkrecales ze to niby nie ty, w sumie nie wiemy czy to na pewno ty ale inne hary nie bely shakowane a logowal sie u ciebie i miales pasy na niego wiec kazdy wie ze na 95% to byles ty, oprucz tego ze ojebales kojaka to juz keidys pokazales ze jestes oszust gdy okradles swego ziomka Impana Mejart na full seta
I wracając do sprawy to pamietasz akcje gdy bylo cos typu ze chciales nowa wojne robic i feliex poszedl gadac z Inmatesami na channel i Anton powiedzial przy wielu osobach ze Cie z gildi wyjebie jesli zaczniesz cos od*******ac takze masz swoja lojalność hehe
W sumie do ciebie tak strasznie nastawiony nie jestem ale napisalem tylko prawde ktora wiem ze boli ale to mimo wszystko prawda albo prawda w wiekszej czesci

od 170 lvla? stary te nooby w carlin ładnie Ci nagadali..
Matut ma Endroxa od 120~

KriS1460 05-12-2008 08:35

Issytarus racji nie masz ale Czemu go Anton nie wyjebal?
Duzo ludzi kiedys robilo problemy, a nikt ich z Inmates nie wywalal B)B)

Tyran The Bro'war 05-12-2008 10:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matut666 (Post 2361948)
Muahhaha czemu niby historia bo Edozev ma zrobionego fake z listami na Endroxa ?B) Listy dzialają przez pierwsze 3 miesiące od zrobienia listu

Ktoś to może potwierdzić? Jakie jest logiczne uzasadnienie, że działają tylko przez 3 miesiące?

@Hash
W d&pie byłeś i g*wno widziałeś.
Włącz sobie Tokio Hotel i idź podciąć żyły póki czas emo z*ebie.

KriS1460 05-12-2008 11:21

listy dzialaja chyba przez 6 miesiecy od daty zrobienia. Jezeli sie myle to sorrry ;)

Xavvirr 05-12-2008 13:28

@up
Masz, racje działają 6 miesięcy.B)

Hasah 05-12-2008 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tyran The Bro'war (Post 2362808)
Ktoś to może potwierdzić? Jakie jest logiczne uzasadnienie, że działają tylko przez 3 miesiące?

@Hash
W d&pie byłeś i g*wno widziałeś.
Włącz sobie Tokio Hotel i idź podciąć żyły póki czas emo z*ebie.

To Ty gowno wiesz wlasnie. Nie jestem emo, nienawidze tego gowna jak psow. Masz jaki kompleks na punkcie emo? Moze cie pobili?

SzybkaKakaSzaka 05-12-2008 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Issytarus (Post 2362696)

Ziomek masz naprawde duzo racji..ale nie ze wszystkim:)

Matuta lubie ale troszke wajchy cisnie B)B)
:>

Tyran The Bro'war 05-12-2008 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hasah (Post 2362967)
To Ty gowno wiesz wlasnie. Nie jestem emo, nienawidze tego gowna jak psow. Masz jaki kompleks na punkcie emo? Moze cie pobili?

Jeśli kogoś tu pobili to tylko Ciebie, osiedlowe dresy8o, no cóż, pech.
Jeśli jesteś taki zacofany, żeby utożsamiać ludzi słuchających rapu z dresami to zachowaj te wiejskie konkluzje dla siebie kotku:baby:
elo

jogynski 05-12-2008 15:56

na jutjubie widziałem filmik jak emo najebał punkowi, ktory cwany bo z "ekipą" był :PPPP zapewne emo było trzeźwiejsze xP

Rysiek_Back 05-12-2008 16:23

jogi~ wyjaw nam prosze ile masz lat????

@xavirrr on napisał ze matut gral do 170 lvl a nie od, on ma endroxa cos od 140

jogynski 05-12-2008 16:31

17 ;o

Xavvirr 05-12-2008 16:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rysiek_Back (Post 2363149)
jogi~ wyjaw nam prosze ile masz lat????

@xavirrr on napisał ze matut gral do 170 lvl a nie od, on ma endroxa cos od 140

ale, gral cos w tych lvlach napewno nie na 170.. coś kolo 120~

Napinacz 05-12-2008 16:51

http://exgirl007.myhotpicss.com/ XDDDDDDDDDDDD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:56.