![]() |
|
a viking nie chce spac ;(
|
Cytuj:
@feav: 100% prawdy, Vrell'slums do szkoły btw. pamietam jak stary owner vrella zaatakowal mojego palka , ja relog , nawet nie zdarzylem napsiac a tu 'ppppppplz man misslick i pay plx no kill me , im firned' po czym dal 30k i przeprosil bo myslal ze mu ukradłem 'smocze mieso' hudhsuhdsauhdauashusa @EDIT: bongo srongo , ja tam na nich mowi GÓWNO. wiesz czemu? bo ich siła lezy w kupie = idzie 30 , zabija 1 niewinnego |
00:23 The seals on Ferumbras' old citadel are glowing. Prepare for HIS return, mortals.
00:33 Ferumbras return is at hand. The Edron Academy calls for heroes to fight that evil. 00:43 Ferumbras has returned to his citadel once more. Stop him before it is too late. |
a tym czasem ni z tego ni z owego arc zrobilo massloga ;]
|
01:28 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Dark Vampire Genesis. He was killed by Maly'john. mogl nie cwaniakowac:) anas to dla ciebie xDD |
Cytuj:
Gruhard a jak ty mi sie pałętałeś pod nogami w ank i ci zajebalem sd to krzyczales "I'm Neutral why?" takze nie kozacz na forum @Maly nie zapominaj o bartulu on tez ma fraga ;> Dark Vampire Genesis Feb 05 2008, 01:28:12 CET Killed at Level 98 by Milivin and by Maly'john |
czemu oni ferumbrasa nie wyczarowali 12 godzin wczesniej? zal...
|
Gruhard to że idzemy w 30 osób zabić jednego to oznacza że potrafimy się zebrać i coś zdziałać :) a nie zawsze bijemy jedną osobę... często naparzaliśmy się z całym ówczesnym invi i cop na d lair więc...
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
Idź skąd przyszedłeś zakało tego forum... |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
borze ale tu postów ; | jesteście wrzyscy noliferami forów ; / a kielek jest najwienkrzym ; /
btw. witam wszystkich po raz kolejny ^^ wreszcie tutaj zajrzałem i widze nikt tutaj nie odpoczywa ^^ Wasz szczerze, Kiepa ~ |
Cytuj:
Cytuj:
btw yo kuzyn;d |
pieróg
|
Cytuj:
p.s. na tym forum sa tez dzieci ^^ |
Cytuj:
ema kuzyn <3 a wiedzieliście to? http://pl.youtube.com/watch?v=kSqzRMNw5fc cud miód xd |
coz wie jak sie rusza dupcia xD
|
tak czy nie tak no chyba że co
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01. |
|