![]() |
|
@Que-sama
Niewierni glupcy, nie wiedza co dobre, nie?! Mwhahahahaha <zuy smiech> Oyasumi |
pff jezeli rayza i corgar czyli moi bogowie nie chca loli to musze .... sie odlaczyc od was, wiec czekam na nowa dostawe bo tamta sie spodobala tylko na serwerze bez limitow plx...
Btw. szukam nowej sekty, ktos mnie przyjmnie ? |
|
@Nari
Fajny avek. @Milano Nikt..... Loli nie miałem czasu oglądać... zresztą i tak nie bardzo mi się to podoba. Nipah~! Corgar Frizz |
|
Jak możecie takie głupoty oglądać : P
|
Jak możesz pisać xx totalnie pustych postów dziennie ?? xD
Nipah~! Corgar Frizz |
@sam
już nawet moje posty coś wnoszą do tematu a twoje to 101% spam XD |
Cytuj:
@loli Przyłączam się do DDos'a i Sama. Te loli o których mówiłem, że stanowią wyjątki zadawały się z rówieśnikami w ich wieku(w każdym razie miały więcej niż 10lat) a takie pyrtki Que...hmmm...coś tu nie tak. Nie mniej za sam fakt, że Que uploadował swój skarb dla nas, co za tym idzie stracił trochę czasu, należą mu sie podziękowania. @Gro Ty idź chłopie do jakiegoś dobrego psychiatry zanim jakiemuś dziecku krzywdę zrobisz : Pp |
@Rayza & Frizz
Moje posty są jak najbardziej na temat. Czasami zdarza mi się offtopować i spamować, ale w tym przypadku to wy się mylicie. @Que Tak, jak wspominał Otakuma, dzięki za poświęcenie czasu na przesłanie tych zdjęć, ale dzięki. |
@Sam
YOU ARE WE----IR--------DO |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja narazie przejrzalem jeden tytuł, powiem co myślę o loli jak obejrze reszte. Narazie, wracam do Azumangi.
edit: Przejrzalem i mysle ze jestescie dziwni. Prosze mnie wykreslic ;) |
Malutkie i ciasniutkie ? Wiec czego tu nie lubiec mwhahah ;]
|
Cytuj:
|
Que-sama, tak jak co niektórzy - poproszę o wykreślenie. : P
|
TLR
Ukryty tekst:
|
Hue hue, nie za długo wytrzymaliście loli-trend. : l
|
@Que
I widzisz? Twoje przypuszczenia sie sprawdzily, zostalismy sami z milano ;) Gdzie mieszkasz w USA? Nie znajdziesz miejsca pod lozkiem, czy w piwnicy dla nielegalnego imigranta? @Kuma A CO?! MASZ MLODSZA SIOSTRE? <slini sie> A na serio, to wybacz, ale jak ty nie widzisz roznicy miedzy swiatem narysowanym, a rzeczywistym, to przykre... @Legalnosc Z tego co czytalem - potencjalnie w swietle polskiego prawa jest to nielegalne. W praktyce jednak mysle, ze prawie niemozliwym byloby oskarzenie kogos przez posiadanie hentaiow na kompie ;) Swoja droga... to przeciez tak jakby walic sobie ogladajac gumisie i zostac oskarzonym o zoofilie. I <3 POLISH LAW |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Ghost in the Shell Po pierwszych epach średnie, zobaczymy czy się rozwinie jeszcze : P. |
@Que
Mnie też wypisz. @Gro Gumiś =/= zwierzę. To jest postać fantastyczna. To co innego niż kręcenie śmigłem oglądając national geographic. Nipah~! Corgar Frizz |
@Up
No i wlasnie w tym rzecz... Kazda bohaterka doujina to tez postac fantastyczna, o to mi chodzilo. |
Cytuj:
|
@Kuma
Znajdz mi narysowana dziewczynke w swiecie rzeczywistym to bedziesz dobry... Chyba tylko makiete w sklepie, ew. daikamure ;) Bo widzisz, roznica tkwi tutaj - w wypadku narysowanych to po pierwsze: wybacz, ale wygladaja badz co badz inaczej, a po drugie: podczas rysowania nikomu nie dzieje sie krzywda. Poza tym - nie przejrzalem jeszcze wszystkich doujinow od Que. Sciagnalem 3, z tego jeden (Final Half Year) zaraz wyladowal w koszu, nie w moim stylu. Za to ten z wampirka byl fajny ;) |
Cytuj:
[email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Que You are right, but... |
@Kuma, Gro
Oboje macie racje. To są małe dziewczynki i nikomu nie dzieje się krzywda. Jednak co z tego że nikomu nie dzieje się krzywda? Przecież ogląda się to z jakiegoś powodu. I to jest sedno sprawy... małe dziewczynki to małe dziewczynki. Nie mówię że to jest pedofilia, ale imo to jest dość śliska sprawa. Corgar Frizz |
Cytuj:
|
Nie nie, narysowane male dziewczynki =/= male dziewczynki, i to Wam probuje wytlumaczyc. Dlaczego? To juz pozostawiam do oceny Wam, jak nie zrozumieliscie moich powyzszych postow. A nikt tu o prawdziwej pedofilii nie mysli, wszystko rozchodzi sie o doujiny :) Tyle.
|
Cytuj:
Skończmy ten temat bo zaczyna robić się nieprzyjemnie. Corgar Frizz |
Cytuj:
Są naciągane i to bardzo ^^. |
To jak wszystko zostalo wyjasnione, i zeby zmienic ta... "atmosfere" ja proponuje temat-bumerang:
"Dlaczego School Days ssie? Wypracowanie na conajmniej 3 strony A4 czcionka 12" |
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.
Powód: spam Ktoś też dostał? :P Booooże, co by było gdyby tu Wieszok wparował! |
Cytuj:
Cytuj:
Tak, tak, ja też dostałem. :| |
@Warny
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=105 Wychodzi na to, ze wszystko przez kolbasia :P Zostaje on tym samym wykluczony z The Brotherhood of Eerion's Followers. A Wieszok juz tu kilka razy byl :) @Koszyk Nie "strzepi uczuc", cokolwiek to znaczy xD @Topic Ogladal ktos Mushishi? Po polowie musze stwierdzic, ze jest to naprawde fajna seria, ciekawe tylko jak sie rozwinie. No i epic opening ;) |
Ja również dostałem. :s
Żeby nie dostać kolejnego: chwilowo nie oglądam Green Green, złapałem fazę na Claymore. :d |
Cytuj:
Zresztą nie zaczynajmy SD war :D |
SD war sux. Od momentu w którym ja i gro dysponuje argumentami masowego rażenia taki flejm traci sens.
Ja też dostałem. Nawet 2.... za to że upomniałem Seriousa że spamuje. Nipah~! Corgar Frizz |
Ja nawet gdy chcę warna to nie dostaje :D
Na torg napisałem 2 posty wyzywające moda i 0 warn a post pode mną, jakieś gratulacje tak xD SD war - strona neutralna nie widziałem nie wypowiadam się. 80% torrenta GitS done, oczy mnie bolą od pisania pracy inż. i spać mi się chce a to środek dnia dopiero. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:40. |
|