![]() |
|
to masz cos nie tak, ja mam:
-1 -2 i jest git ;] |
Gramy w szachy ?
|
moze bierki wodne?
|
Powodzenia na The Inquisition Quest :)
|
up@
troche ludzi juz owned :confused: gohan . rester , sheff, . Vuaevo Bruth . Neltharion |
Chłopaki nadal walczą z questem?
|
@Riztor
Zaczales pisac ze robia The Inquisition Quest . O ktorej czasu polskiego zaczeli? Wiesz moze kto robil za glownych blokerow (Spaaw, Ima, V'Bruth ???) i jacy siokerzy poszli? Chyba o proszenie o film za wczesnie ale pewnie Khazul kreci, wiec moze da. Chyba ze ktos robil zdjecia :p Baj De £ej Good luck :p |
Cytuj:
Potrzebujesz mnie pizd0? |
wreszcie to gowno zrobilismy chujowo ze trza bedzie isc 2 raz sorcem ;/
|
01:35 You have found a master archer's armor.
Wkońcu się udało. |
Cytuj:
Masz moze dojscie do jakiegos filmu, zdjec itp.? Ile osob wykonalo questa? 15+? A ile +/- poszlo na Questa? @Ratillt GL Detektor ;p |
dlugo robiliscie?
|
wykonali wszyscy, poszlo nam dlugo poniewaz Bukiemu wyjebalo kibel w domu i musial rozmawiac z hydraulikiem i prosze tu bez smiechu, bo to fakt rzeczywisty.. smialismy sie z refugii dzis na vencie, ale teraz wiemy, ze nie warto ;] najbardziej hardcorowa akcja w ostatnim roomie, gdzie mialem okazje biegac z 32great mana potionami i ogolem takie tam.. filmu chyba nie bedzie, zreszta ja mam pierwsze 2h bo dostalem debuga i byly problemy z logowaniem :>
to tyle, jał |
to wrzucaj ;>
|
ide spac, jutro cos ogarne, milej nocy
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Biały - Jakoś się obejdę, mój giermek wrogonastawiony mi wystarczy. Co wy tak późno spać chodzicie? Ja 5 minut po godzinie 23, Robin Hood się skończył na TV, już śpiący i w kimę. |
Thx'y dla naszego wodza Katrili . Byly problemy ale wkońcu ładnie wszystko ogarną. Wracał sie nawet po pojedyńcze osoby. HAIL WODZU :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
haah widac ze nigdy nie grales w cs'a albo grales w darmowa wersje 1.5 i odrazu przeniosles siena source bo najnowesze i niby twoj mozg zrozumial ze najlepsze pozdro ale i tak bys nie miale ze mna szans w cs'a |
@up - a może to Ciebie nie stać na dobrego kompa żeby Ci ruszył Source? To moje prywatne odczucie. Wole Source od 1.6 i nie będziesz mnie z tego powodu obrażał.
@Wrogonastawiony - czytaj gg hubert -.- Over. |
[quote=$eetho;2168204]@up - a może to Ciebie nie stać na dobrego kompa żeby Ci ruszył Source? To moje prywatne odczucie. Wole Source od 1.6 i nie będziesz mnie z tego powodu obrażał.
[quote] Co do CS'a tez jakos wole 1.6 W Source jest w prawdzie lepsza grafika, ale jedyne co mi sie tam podoba to to ze jest bardziej realistyczna (jezeli chodzi o strzelanie, spadniecie - bo w 1.6 jak w de_aztec spadniesz do 30 cm wody z 10m to ci nawet 1hp nie zabierze :p). Jednak ja wole 1.6 A teraz 2 miechy przerwy od cs'a / wow'a ;( pozdRO |
@up Się lubi co się ma :D.
GratZ Questa dla ekipy :PP |
Ten spór o Cs jest śmieszny...
Lubisz pixele graj w 1.6 Lubisz porządna , realistyczną grę graj w Source. Każdy wybiera co mu pasuje i nie ma co po nim jedzic bez sensu.. @Up Jaka jest różnica między nie radzeniem sobie w 1.6 a Source? Jak ktos nie umie grac tu to i nie zagra tam.. (chodzi mi o technikę) |
Cytuj:
Twoj wniosek dotyczacy CS'a jest smieszny. To tak jak bym napisal: 'Lubisz pixele graj w Tibie Lubisz pozadna grafike, nieslychana ilosc zadan, duza ilosc postaci i ras do wyboru, itp. - graj w World of Warcraft' A co do jakiegos typa UP co napisal ze 'lubi sie co sie ma' to az szkoda mi slow zeby odpisac na to. W jednym z wywiadow Fatal1ty powiedzial ze woli QUake3 Arena od Q4 i nie patrzy na to ze Q3A ma gorsza grafike tylko ze lepiej mu sie gra. Tak samo mi sie lepiej gra w 1.6 @DuskinessvsVision Mania mniejszosci? n/c |
Cytuj:
|
Cytuj:
No i własnie o to sedno mi chodzi! Lubie pixele gram w Tibie ,a nie w WoW Lubisz pixele w 1.6'ce graj w 1.6! |
Cytuj:
Source dla nieudacznikow & dzieci |
Naprawde nikt nie ma filmu z tego questa? :(
|
nvm ;p
@down Tibia > WoW 1.6 > Source |
Cytuj:
@CS - dajcie z tym spokój już, jedni wola to inni wola to. @WoW/Tibia - Tutaj już nie ma porównania i chórem mówimy Ave World of Warcraft :) |
ja was nie czaje, jara was wow, to sa inne fora na jego temat, tez lubie w to pograc, ale przepraszam, to jest forum odnosnie tibii, a dokladniej sytuacji na furorze, wiec moze takby co innego na zeby wziasc?:>
|
Zagrajcie w cs2d, tam dopiero jest zabawa, serio.
Szkoda tylko, że polska scena tego właśnie cs'a upada :( Trzeba pozcekac na cs2d max x] zachęcam, pozdro XD |
KONIEC TEGO TEMATU
Zyjemy w wolnym państwie , rób to co chcesz i to co lubisz! End! @Ymy Mogłbyś zarzucic ten swoj 2h movie? :) |
na czym/kim Taifun padł?
|
Cytuj:
|
Orzech nigdy nie wbije 300lvl
Moze spaaw za jakies pól roku _/ Dobra moze mniej :confused: |
Mob - przeczytaj komentarz na allegro i widzimy się w Sierpniu w Pionkach ;)
|
Cytuj:
Lol xP Co to za aukcja? I znamy sie skads wogole? @Aukcja. Musiales dac tego nega? :| |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:37. |
|