![]() |
|
juz dawno nie gralem, moze mi ktos powie jak tam sprawy obsidi?
|
Cytuj:
A co do Obsidi Ja to na Obsidii wojna za wojna, insulty polaczkow in game itd czyli po staremu |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ironia?
Jedyne co możesz dostać do strupa z pizdeczki do polizania :baby: |
Mam problem!
Ostatnio zostałem posądzony o kradzież złotówki! A oto jak to sie stało... Do baru przyszło trzech facetów. Powiedzieli że chcieli zamówić kubełek z serkiem. Dali mi 30 złotych. Przyniosłem kubełek ale serek kosztował 25 złotych. Trzej panowie zaczęli się kłócić jak podzielą się 5 złotymi po równo, więc zaproponowałem, że ja wezme sobie 2 złote napiwku, zostanie 3 złote wiec każdy z nich dostanie złotówke. Oni się zgodzili. Zjedli serek i nagle jeden wyskoczył do mnie z ryjem (że tak brzydko napisze) i mówi tak: "Jesteśmy we trzech. Każdy z nas miał banknot 10 złotowy. Pan oddał nam po złotówce reszty czyli każdy z nas zapłacił po 9 złotych, co daje sume 27 złotych. Pan wziął sobie 2 złote, co daje 29 złotych. I wyrzyknął "GDZIE JEST ZŁOTÓWKA!?" W tym momencie zostałem zbluzgany i straciłem moich pierwszych klientów. Czy jest ktoś kto może mi to wytłumaczyć? ;( |
@archin
asmit moze mowic o takich rzeczach , ale kto jak kto , Ty powienienes skulic sie i zamknac morde bo smieja sie z ciebie koledzy z gildi , i opowiadaja jaki jestes fajny jak im na blessy dasz. |
Pussy
Yaugardo bedzie nasza suka doswiadczalna. Mam specjalny "czarny" ser na takie okazje... ;) |
Nie, nieeee ;) Ja LoFfCiAm YaUgArDo! <sex>
Slayer skarbie mam chcice ;( Weź mnie teges... |
Wmv Realesed on youtube
part1 http://www.youtube.com/watch?v=9VBFCmu98MQ part2 http://www.youtube.com/watch?v=fUw5eV8XdbQ |
Cytuj:
|
@ Pussy
9 + 9 + 9 = 27zł ( 3 zł zwrotu ) Serek - 25 zł ( 27 - 25 = 2 zł napiwku ) Jak dla mnie wszystko pasuje ;) @ Nebula team Znałem 3 z Was, i naprawdę spoko jesteście a nie tam jak Was nazywają "Geje" :). Ale Asmit, nie obrastaj w piórka... bo bez kumpli byś sam nic nie zrobił. Więc to "TWOJE" osiągnięcie, trzeba zamienić na "WASZE" osiągnięcie, czyż nie ? @Bart Plebsem się nie przejmuj :) |
Cytuj:
po 9 złotych zapłacił każdy już po zwrocie reszty bo każdy z nich miał 10 i dostał reszty złotówke. @2 masz racje i wszystko skopałeś :( Chciałem żeby się pomęczyli ale... @Rolnik: Załóżmy że pożycza mi 100kk. 50kk teraz i 50kk później. Przejdźmy do rozliczenia! Rolnik wisi mi 50kk ale ja jemu tez 50kk czyli jesteśmy kwita. Zgadza się? :D |
asmit i kalafior
przeceniacie sie, zabijanie pod dp sd bombami to zadna filozofia a cwaniaczenie maincharami i napadanie w kilku na jednego tez zadnym osiagnieciem nie jest. sami zreszta sie o tym przekonaliscie bo wlasnie macie kicka z nastepnego serva :cup: cya nikt tu po was nie bedzie plakac ;) btw w miedzyczasie pokazaliscie jacy z was zlodzieje okradajacy "best friendow z nebuli" warcholy i wielkie mordy do cwaniaczenia na forach, podczas wojny nic nie pokazaliscie. Moze do wojny trzeba czegos wiecej niz bota na skarabach i zabijania nad dp z sd. nie raz juz pisalem ze bede sobie dalej spokojnie z bolta strzelal do gsa gdy wy bedziecie grzac lawy w dp i prosze jak zwykle sie sprawdzilo :> |
|
Cytuj:
ps. kto teraz expi z boltow?:| chyba na otsie 7.4 grasz. |
Ejj
Obrzydziliscie mi serki na cale zycie :( A ten serek raciborski co go finer sfotografowales to obrzydliwie musi smierdziec, jakos dziwnie wyglada. Jakby nadpsuty ? |
Bez kolegow nigdy nic nie zrobisz. Myslalem, ze to oczywiste... No, ale z drugiej strony to kolegow prawdziwych to duzo nie ma, poniewaz 80% "ziomkow" wyjebala by Cie na kase, gdyby tylko mogla. Zreszta mogliscie to zobaczyc nie raz :) Kazdy jest kolega, gdy czegos potrzebuje :confused:
Hail Dedal :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |
|