![]() |
|
Cytuj:
Pytał Kamykhoz gdzie ma grać, to mu powiedziałem jak jest na sypherze... |
@all
wbijac wszyscy na z-note.net acc maker 1/1.mapa rl tylko troche okrojona 100lvl mozna wbic w pare h ale potem sie bardzo zmniejsza.najwiekszy lvl 160...pvp jak na rl exshauset dobry. Jakby co moj nick Vicsan //fryc |
Nie no, te otsy sensu nie mają. Zamykane, kasowane postacie, faworyzowanie przez adminów, przenoszenie się z jednego na drugi (to już od wakacji trwa). Lepiej zorganizować się na jakimś worldzie w rl tibii.
|
Dawajcie na furore, polazlem z silvery bo dh takie p.a. robi ze szok
|
@aqua lavin/lavia
ty lepiej oddaj mi 50k a nie w*******asz se mój nick do tittla >.> i co wy myślicie że hunta dostaniemy od dh?XDD |
Ja juz z tym charem nie mam nic wspolnego zeby nie bylo ;p nie mam passow nic,nie moj char.
//fryc |
@aqua lavin
dawaj mi moje 100k ktore mi wisisz za chara... bo troche przesadzasz. ile mam czekac rok? 2 lata? |
O co chodzi z tymi title w gildi BYTOM :D :cup::cup::cup::cup:
|
tu chodzi o to, żeby nie wpaśc w błoto
|
chodzi o to ze chca nam zalatwic hunta ;DDDDD
|
Lol nie wiem co ja wam takiego zrobilem ale ok... :D:D:D
|
taaaaaaak, chcemy wam hunta zalatwic, bo dh jest tak glupie, ze zobacza ze sobie dalismy takie opisy, to od razu te 11 osob to my. no, coz za rozumowanie!
jak se dam w nawiasie mago lamer, to tez bede chcial mu hunta zalatwic? oommmmgggg, nie mozemy dac w nawiasie nicków swoich idoli? bohaterow POLAKOW, ktorzy w chwale dalej graja na silverze, kontynuujac tradycje swoich przodkow i wieloletnia tradycje? |
Cytuj:
A to ze wy poszliscie do FTP a my do dh znaczy ze wy jestescie lepsi od nas? Bo nie wiem juz chyba nie masz sie czego czepiac ;x |
Witam wszystkich po dość długim czasie... :P Nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta. Zresztą nie ważne. Co tam u was słychać? :)
|
Jest głupio ;'O
<nie zauważyłem że pt mi się już kończy no i muszę next zamawiać :F> |
Cytuj:
Aha a jak tam sytuacja z brazolami?? poprawilo sie cos chociaz troche? ;p Jak tam skille u polakow na silverze? :p EDIT@ Starą gwardię z czasów gdy ja jeszcze grałem zapraszam na Metina2 na najnowszy server Almanach do królestwa Chunjo. Mój obecny nick to Lejsok EDIT2@ Jeśli ma ktoś kontakt z Arielem (OMO) to dajcie znać ;> |
@Dolor
Brazoli na silverze juz malo :P Teraz Mexykanie + Venezuelczycy. |
Cytuj:
o0... Tak w ogóle to zmieniło się coś na lepsze? |
To zalezy jak dla kogo, PA zawsze bylo na silverze i zawsze bedzie wiec nie sadze zeby bylo lepiej.
|
Zrobili Inq? Widze ze filmik jest na tibiacam ale nie mam czsu obejrzeć.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:04. |
|