Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

Jezior666 13-05-2008 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MiszczuPefalpe (Post 2055015)
Po glebszych rozmyslaniach doszlam do wniosku ze by zaprowadzic porzadek na tym plugawym siwiecie musze posiadac armie. Armie ktora bedzie gotowa isc zamna w kazdy rodzaj fielda! Ktora bedzie gotowa do poswiecen! Armie ktora bedzie taka jak ja!
Tak wiec z dniem dzisiejszym powstaje glidia o nazwie "Uriza"! Narazie nie chcem,y sie wtracac do tej wojny o wladze! My nie chcemy wladzy! My nie chcemy wiecej krwi! Chcemy pokuju i spokoju! Oczekujemy takze tego od was grodzy gracze morganskiego servera! Obiecuje ze wszystkich Pa, pk,botow, thiefuf i noobow bedziemy srodze karac! Tak jak do tej pory. Bedziemy walczyc za lepsza morgane!
Pozdrawiam Uriza!

Człowieku wejze wyjdz z tego forum najlepiej usun sobie tego chara uriza i najlepiej nie wypowiadaj sie na forum bo co ty tutaj wypisujesz to przeciez sie taki zal robi czlowieku co ty soba reprezentujesz wez sobie lepiej zaloz jakis swoj temat w ktorym bedziesz rewkrutowal armie i nie wypowiadaj sie w tym temacie nie na temat bo wszyscy sie uwazaja za takie cepa ze omg a ty mimo to piszesz jakies "PLUGAWE" rzeczy wyjdz i nie wracaj

MalutkiDrut 13-05-2008 17:16

wezmiesz mnie do gildi?

edit:
NPNP uwazajcie na statkach ;)

Jezior666 13-05-2008 17:17

Double~~

Post.

Chrzonszcz 13-05-2008 17:31

Chillout, ja sie zaloze ze uriza i jej team to kolesie po 20 lat ktorzy rajcuja sie takimi tekstami jak Jezior i dla nich to jest celem ;] na tibie pewnie leja ciplym moczem i wejda dla jaj kogos zabic i robia z tego show.

SirAravras 13-05-2008 18:16

@up
jestes bliski racji ^^

@Uriza
List w depo z charami do inva xDDDD

@Arcano
Brawo,teraz każdy nobek którego zabijesz w imię sprawiedliwości będzie wiedział do kogo sie skarżyć :D

@down
Nie zapominam, gzgzgzgzgzgzgzgz

Seith 13-05-2008 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SirAravras (Post 2055195)
@Arcano
Brawo,więcej pztów na wojnie a daleko zajedziesz :))

Zapominasz, że zfragował też Crie. Tak więc więcej takich fragów a zajść powinien daleko =)

Harry_Bazooka 13-05-2008 19:02

@ Jezior666

Mam dla Ciebie drobną sugestię.
Włącz głośniki, aby osiągnąć zamierzony efekt...

http://13k.pl/-/sugestia.php

Grebol 13-05-2008 19:22

Moim zdaniem Uriza to bardzo mondra osoba i tylko takich powino się szanowac na spokojnej morganie kturej prawa strzerze Uriza, Złuzmy jej hold.
Prosze invitnac mego chara o nicku Maszczerano. Jestem gotowy wskoczyc z tobom w kazdy destroy filed.

Twuj Grebol

Lavi0 13-05-2008 19:30

Karaoke i inni nie sprawdzają się. ;/

Druid-Carlos 13-05-2008 20:10

Napinka musi byc /\

Pensive 13-05-2008 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 2055314)

Można jaśniej ;>

Elesar Inferno 13-05-2008 21:03

Aravras nie mam nic do ciebie ale jakis koles skacze po liscie moich fragow wybral 9 levela a ty odpisujesz jakies rzeczy bezsensu i chcesz byc fajny szkoda tylko ze osiagasz odwrotny skutek.

Wiecznyodpoczynek 13-05-2008 21:53

Apropo Urizy szczerze to lubie czytac to co ona pisze. Przynajmniej jest jakis fun z tego forum i napewno lepiej sie to czyta niz wyzwiska wobec siebie z obu stron troche luzu panowie~~

MiszczuPefalpe 13-05-2008 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jezior666 (Post 2055083)
Człowieku wejze wyjdz z tego forum najlepiej usun sobie tego chara uriza i najlepiej nie wypowiadaj sie na forum bo co ty tutaj wypisujesz to przeciez sie taki zal robi czlowieku co ty soba reprezentujesz wez sobie lepiej zaloz jakis swoj temat w ktorym bedziesz rewkrutowal armie i nie wypowiadaj sie w tym temacie nie na temat bo wszyscy sie uwazaja za takie cepa ze omg a ty mimo to piszesz jakies "PLUGAWE" rzeczy wyjdz i nie wracaj

Czytajac twojego posta po przemyslaniu z darim doszlismy do wniosku ze jestes tylko chwastem na morganskich ziemiach. Przepelnia cie nienawisc do innych graczy. Pewnie jestes oznaczony czerwona czaszka wiec twoje dni na morganie sa juz policzone! Nie mogew pozwolic by inni byli zmuszeni tolerowac taki brak kultury z twojej strony i spamowanie na tym forum. Hunta masz i cie dedne! Lepiej zamilcz bo cie zaznacze na mojej liscie huntow na 2 miejscu tuz za dizt coldem Thiefem. A on sie nie loguje bo wie ze juz mam 29 lvl to ciebie muj team bedzie huntowal w 1 kolejnosci!

xMaGiCx 13-05-2008 22:00

@UP

Brawo Uriza :D

Robie New Hara Dasz Inva Do Gild xD :D

@Edit

Troszke szkoda Kolesia wlasnie teraz rokuje se hara :(

http://www.tibia.com/community/?subt...name=Kniighcik

Druid-Carlos 13-05-2008 22:38

.................................

Magroo 13-05-2008 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 2055314)

zabiles kogos z [GUILD]Rolvers[/GUILD] lub z [GUILD]Karaoke[/GUILD] w ostatnim czasie? czy o co chodzi?

Amoniak50 14-05-2008 07:28

[CHAR]Lord'Skomakare[/CHAR] Killed at Level 115 by Koroner and by Yanosik

Pensive 14-05-2008 12:33

Karilion Killed at Level 101 by Victeron and by Svitek Niszczyciel
Śmiejecie się jak victeron traci lvle, a sami nie jesteście lepsi ; )

Seith 14-05-2008 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pensive (Post 2056090)
Karilion Killed at Level 101 by Victeron and by Svitek Niszczyciel
Śmiejecie się jak victeron traci lvle, a sami nie jesteście lepsi ; )

Karilion jest hunted by HM :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:24.