![]() |
|
Error to jest osoba niegodna szacunku, ignorujcie takiego pajaca. Jak kogos zabije to piszcie do mnie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
bo chyba przez jego namowe ubiliscie Lucrus Xothic? :e |
Cytuj:
|
Cytuj:
pajacu to sobie mozesz do mamy mowic synku... nie będę dawał konkretów bo nie chce robić niektórym ludziom przypału rozumiesz? @ down do kogos to piszesz? |
A czemu piszesz teraz o tym a nie wcześniej nawet nie pisnełeś słówka -.- Zawsze jak o kimś głośno to jakiś krzykacz próbuje byś głośniejszy. Już wiesz dlaczego lepiej bić polaków zawsze można trafić na Ciebie xD Bo nicku oczywiście nie podasz ... LAME
Pisze do UP czyli do Ciebie głupie pytanie ~~ |
guodek swietnie to ujal...
polska dla polakow, ziemia dla ziemniakow!!!1111 mamy w zyciu jeden cel, jebac szweda bo to ****!!!!1111 suv to pedal co polske spszedal!!!!!11 elo elo hardy ze mnie zią (niby kompletny kretyn) ja jednak wiem, co to propagandaaaaaaaaaaaaa |
robcie levele geje z nebuli robcie
tracie czas i kase bardziej zaboli kopniak :D Jak wy przejmiecie serwer to bedzie tu pusto jak na premi wiec zrobie wszystko zebyscie pregrali geje z nebuli :D Juz wole suva i mannowa i slajpana niz nebula bojsow :P |
Wolisz ich bo liżesz im dupe a jak ich nie będziesz to Ci lizak (dupa) się skończy ?? ...
|
Cytuj:
brawo za bystrosc jak zwylke masz racje :D |
Bardzo spostrzegawcze 2 miechy i hunt u Serbów jak narazie to chyba walczą razem przeciw NG więc nie wiem w czym widzisz tą bystrość -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdrawiam |
Cytuj:
|
Cytuj:
zywi podlizuj sie podlizuj ale to i tak nic nieda bo nebula gejzy popadaja i odechce im sie rzadzic :D uszatku jezeli jestes dziewczyna i to twoje zdjecie to przepraszam :D ^.^ |
@Axio
Moze Ty wstawisz swoje zdjecie ;) to sie wszyscy bede mieli ubaw latwo jest wysmiewac innych gorzej z soba widze ze forum to twoje jedyne zajecie w ciagu dnia z tego co zauwarzylem to tylko w*****asz ludzi lizesz dupęęęę NG i reszcie a boisz sie podc swoj nick na forum Pozdro Rewis~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
ciebie juz tu dawno nie bedzie a ja bede sobie spokojnie strzelal z bolta na pohu :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:49. |
|