![]() |
|
Cytuj:
|
Naty nikt nie pokona w cs'a B) Moze tylko Modo ^^'
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Truskawki pisze się z małej litery, jeśli ten wyraz nie jest na początku zdania. Przed 'i wyjdzcie' nie powinno być przecinka, ale za to powinien być przed "a nie 24h[...]". Dwór także pisze się z małej litery, tak samo jak "Idź do szkoły", albo wstaw przed tym kropkę. Ale ogólnie masz rację... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bysza Na RL Widzialem 2 Razy Wiec Nie Pier**L Glupot. Bede Sobie Pisal Tak Jak Mi SIe Podoba. Na Poi DL Bardzo Rzadko Chodzilem. Jezeli Tak Mowia To Moze I Tak Bylo, Jezeli Siedziala Tam Jakas Ciota Ktora Wrocila Jak Wygralismy Wojne. Nie Bede Sie Klocil Z Forumowymi Ciotami Bo To Nie Ma Sensu. W Ogole Co Ja Sie Bede Tlumaczyl? btw. Zadna praca nie Hanbi. Elo B) |
Cytuj:
|
on umie kozaczyc tylko przed monitorem B)
|
Skonczyles?
|
noo ja juz dawno skonczylem B)
|
ja? skoncz ta jeba** gadke i idz umyc rece jak skonczyles.
|
Cytuj:
|
ja pisze ze chce sie wyplacic? Dziecko kto Ty w ogole jestes? 10 letni bachor grajacy w kawiarence internetowej?
|
hahahaha wes dziecko wyjdz z tego forum i zamknij drzwi za soba. Nie mam zamiaru gadac z jakas ciota. Nara B)
|
ja pierdo** hahaha :D:D:D:D
|
rap wery fajny jestes. moze bys sie ujawnil nam tutaj wszystkim zgromadzonym kim ty wogle k*rwa jestes?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ polski ~ wyjdź ;) |
cale forum sie jednoczy !! xD
|
@up
jednoczy sie ale nie z Toba. Cytuj:
|
ze o gre bede sie bil hmm ? poczytaj sobie jeszcze raz uwaznie. no ale przedstaw sie prosze
|
Cytuj:
|
Rap nie radze ruszac sykusia :) ty wogle z bialego jestes?B)
|
Cytuj:
|
[delete] nic już...
|
on jest z Czarnobyla ;)
|
Cytuj:
|
bo Sesef to KON !
|
Cytuj: