![]() |
|
Cytuj:
psze opóścić ten lokal, my tu nie citujemy Hail Vincento ;lick;lick;lick; :baby::baby:8o:confused: /bananeq |
Za 4 godziny godziny walentynki, wiec ja wielki panek mam cos dla was...
http://www.joemonster.org/mg/display...album=44&pos=1 //. |
walentynki to scierwo
|
Ch_j Z Kierownica
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
bongo wpierdol dostalo, hieaihehiaeiha ale tak to jest jak sie wychodzi w 5 osob na 5 osob + 2 noobchary, my 35-80, oni 110-135 XD
|
Cytuj:
|
A od nas : Heria , Xermvis , Mor'zan , Lavitz , Temialoras , i Zeni Thun który po 1 dedzie nie przyszedł.
|
bylo nas dokladnie 6, w tym za kazdym razem 2 magow, raz byl zeni, potem byl heria. 'bylo was 3x wiecej mieliscie 8x lvle wieksze i tak dostaliscie w kake:cup::cup:' zobaczymy jak to bedzie po ob;p
|
matematyka sie klania
|
Dobra robota Bongosy ;D
|
Dobra o czym tu pierdolic? dostalismy raz, le sie odegramy przy najblizszym ob, chill! xd :cup::cup::cup::cup:
@X(Emeric ze tak brzydko powiem. Mozesz sie wreszcie zamknac??X(X( nie wiem po jaki huj w*******asz tu swoje 4 litery ;S i tak nikt Cie nie slucha i dobrz wiesz ze jestes zerem na iridi i nie tylko . /care |
Cytuj:
|
Cytuj:
No strasznie ciezko, tym bardziej jak ktos jest kretynem i nic soba nie reprezentuje.X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Signed! :D |
Cytuj:
|
nie insultuj pl albo cie znow dedne
|
Cytuj:
Przynolifowalem ale co tam :D Wiec tak jednym slowem Emerik = lizodup |
Cytuj:
|
Cytuj:
emerik, jak to jest odpisywac na forum po 5ciu minutach, w sobote i w dodatku w walentynki? ich liebe dich <333 |
Cytuj:
|
znowu was wydymali :(
|
Mówisz o tym że PoI service miało trwać 3-4h?
|
Cytuj:
|
a tam odrazu wydymali....
|
Cytuj:
Nie zebym czul jakas ironie, ale to jest prawda. ;d A wielki Emeric jest baardzo pewny siebie;d ale uwazaj bo teraz nie musimy miec reasonu :D Peace and Love!!!~ xd:evul: |
zawsze staralem sie nie odpisywac na Twoje posty emeric ale Twoja glupota/niedoinformowanie powala mnie, jak nie jestes czegos pewien to zachowal to dla siebie naprawde. Bo fakt jest taki ze nie zaplacilismy ani 1 gp mendilowi tym razem.
|
i dodam, ze to on nam placil, tzn dawali kase dla temialorasa etc. i dalej bedziemy wolni, obiecuje Ci to emeric;)
|
Cytuj:
|
mmmm, raz nas wyjebali nie wiecej ;) nie to co Ciebie, bongo paid 1kk !!!!!!! free !!!!!!!!!!!
|
Cytuj:
Bongo zostalo 2 razy wyruchane ty z miliard stary cie rucha co noc :baby::cup::cup::cup::cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
miałem Ci odpisać już dawno temu, ale szkoda było mi czasu. Jako iż wróciłem z zimowiska mogę Ci tu coś naskrobać. Nie mów do mnie, że się powtarzam i piszę bez celu. Powtarzam się bo jesteś imbecylem a jak wiadomo do takiego trudno trafić, mógłbym nawet na podstawie Twojego zachowania napisać że masz autyzm ale..., nie pisze bez celu, moim celem jest uświadomienie Tobie, że cały czas 'masz patyk w ręku i wiercisz w tym samym gównie'. Co za frajda wchodzić na to pieprzone forum, które pożera czasami mnóstwo czasu gdy Ty nie opisujesz tutaj nic innego oprócz(cytuje swoimi słowami): 'bongo ciule, znów sie chowacie, wychodzicie na ob i przegrywacie, placicie mendylowi - SRACIE I DROBICIE' Zastanawia mnie 'infrastruktura' Twojego mózgu, który jest zaprogramowany(chyba) na pierdolenie głupot. Nie jesteś z nami w teamie(tak ja tez nie pkuje z nimi już, ponieważ nie mam chara, NIE CHCE MI SIĘ GO ROBIĆ) i nie docierają do Ciebie pewne informacje, dążę do tego iż Twoje informacje zdobyte poprzez czytanie forum.tibia.com są błędne w większości procentów(nie będę konkretyzował). I nie odpisuj mi postu typu 'nie wiesz nie mów' 'co ty tam możesz wiedzieć' 'jesteś głupi Twoje posty są bez celu, co starasz się udowodnić' Staram się udowodnić, że nie masz racji w większości postów, ponieważ no kurwa zrozum NIE JESTEŚ Z NAMI W TEAMIE. Na forum możesz sobie poczytać, ale i tak niewiele tam także jest prawdy(proszę nie pisz że na forum piszą zawsze prawdę bo mi serce stanie). Nie chcę Cię obrażać, mam już dość odpisywania na Twoje cholerne posty, chciałbym tu kiedyś wejść i zobaczyć posta z Twoim nickiem w stylu, Bongo wyszliście na OB nie poszło wam, do następnego razu; a nie typu bongo daliście dupy takie z was kozaki. I z chęcią umówiłbym się z Tobą na piwo bo z powodu głupiej gry nie będę chyba się bił, chill ;) Dziękuję za uwagę. Ogólnie jest KUL |
Mnie boli jednak to ze nie dostrzegacie wlasnych bledow :)
|
Cytuj:
|
W Puerto Rico to się działo
w pięknej wiosce na makao pili drinki jedli lody ona stara a on młody do basenu jak skakała wode dupą wychlapała:D sialala @czesc bananix |
Cytuj:
h3h3h3h3h pszywital sie ze mnom :cup::cup::cup::cup::cup:8o:cup: czesc kieluszku toważyszu ;D:D:D:D::D:D:D::D:D:D polska do boju co? fajny wiershyq |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:29. |
|