![]() |
|
Widzę, że sobie porozmawialiście na ten śliskie temat, jak mnie nie było.
Nvm. Mnie się warna nie dostało : ) |
@Nari
True. Takie fillery można oglądać, a nawet imo są bardzo ciekawe. @Serious A przez ciebie poleciały w sumie 4 warny xD 2 dla mnie i 2 dla Rayzy. Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
Fillery sux i tyle, no ale skoro anime leci z akcją szybciej od mangi, to co zrobić? |
Cytuj:
|
Aha, ty mówisz o fillerach w sensie, że odcinek uzupełniają wspomnieniami itd. a ja mówie o seriach fillerów (np. bounty, czy jakoś tak xd).
|
Cytuj:
|
@Serious
A jak ;p A 5/6 userów tego tematu dostałoby bana. @Kołbaś Coś ty narobił. Ten temat zawsze był naszą świętą oazą, a przez twojego posta zaczeły się sypać warny. @Toradora 24 Ukryty tekst:
Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
Dostałem jeszcazae 5 warnów :x Kołbaś, ukręcimy ci łeb.
@Toradora No cóż, można przypuszcząć jak się kończy, ale i tak oglądamy do końca :) |
Gimlos, litości! :s
@ Po skończeniu Green Green i Claymore wziąć się wpierw za Soul Eater czy Code Geass? |
W dupe jeża, 6 warnów.
Żeby nie było offtopu, to może powiem coś o SD. SD to fajne anime, bardzo mnie urzekło, jest spoko i w ogóle. |
@Gar
To zależy, czy czytałeś soul eatera. |
Zna ktoś jakieś godne polecenia mangi/anime w stylu bleach`a? Zaznaczam, godne polecenia. Bo nie mam czego czytać/oglądać.
@sd Imo, można by do tego nie wracać, nic nowego nie powiemy, wiecie? : D P.S.:Ja się ciesze, że być może skończy się ten spam (po kilku dniach nieobecności nie do ogarnięcia). |
Nie czytałem, z mangi to tylko Naruto, Bleach i 6 chapów Claymore.
@Down: 3751106 |
Cytuj:
Ej, lepiej podajmy sobie wszyscy numery gg bo zaraz bany będą. 10162346, podawajcie nicki |
Ehhh.... Kołbaś, coś ty narobił. Tu było naprawdę spokojnie, a teraz wszyscy bany dostaniemy xD
gg: 919691 Miło było, ale to chyba się tutaj kończy. W każdym razie zostaliśmy największym topiciem o OWiONie co i tak jest niezłym sukcesem. A teraz spadam Mai HIME czytać bo całkiem ciekawa manga. @Gimlos Skończ już z tym warnowaniem. Temat nie było moderowany przez prawie 2 lata, i wydaje mi się że każdy napisał kilka spamerskich postów. Chcesz wprowadzić tu porządek? Rób to od teraz, zamiast urządzać jakieś czystki. Nipah~! Corgar Frizz |
Powarnowalem posty jedynie z ostatnich 7 dni - warnowalem je tez najmniejsza iloscia punktow, jaka jest mozliwa. Nie chce, zeby wasz temat "umarl" - ale na jawne i świadome ignorowanie zasad forum pozwolić nie mogę. Dopóki nie zaczną się tutaj kolejne rozważania na temat "sług Eeriona" czy tego ile piw wypił dzisiaj Kołbaś, macie ode mnie spokój. Pozdrawiam, Gimlos.
|
Kołbasia już nikt się nie spyta ile piw wypił :<
@topic Ostatni odcinek toradory fajny był. |
@Gimlos:
Dzięki Ci Panie! :d @Topic: Dobra, to dokańczam Claymore, potem GG i biorę się za Soul Eatera. |
@Gimlos
lol @topic Kurna, ale to CG nudne jest... Jestem w 10 epie i mam nadzieje ze sie choc troche rozkreci... No ale fakt - zaczyna byc coraz lepsze. Toradora 25 Ukryty tekst:
|
@Gimlos
Z tym, ze powod Twoich dzialan jest dosyc oczywisty - takie sprawy powinno wyjasniac sie na PMie. Dzieki za "zajecie sie tematem" ;) @Topic Nie ma ktos jakiejs fajnej komedii do polecenia? |
Jednak koniec terroru. Być może dobrze się stało.
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A tak na serio, gadanie o piwach to offtop, fakt, to ze slugami/niewolnikami tez. Ale gadanie o legalnosci loliconu w polsce juz chyba nie. bo z tego warnow nie widze. Moze ktos doda liste do pierwszego posta z tematami ktore sa "nie offtopem"? Cytuj:
|
@Sam
Poziomie, nawet niskim, ale jednak! @temat Nowa toradora fajna była |
@Que
Ja tez mam trzy :< A odnosnie nielegalnych materialow, ciiiii... xD Co do listy - przy fandomie M&A moglaby byc naprawde obszerna! @Komedia O, wlasnie. Obejrze Toradore ^^ |
@XL
Nie miałem jeszcze okazji 25 epa oglądać. Jak tylko wyjdą napisy to go obejrzę. Ja mam 4 warny z rzędu. Rayza natomiast dostał bana, a miał czyste konto xD PS. Wiedziałem że kiedyś tu wejdzie niewtajemniczony mod.... Przynajmniej edytowałem kilka postów za które mogłem dostać warna ;p Nipah~! Corgar Frizz |
3 warny ajajaj, no ale kolbas chyba odszedl od tematu bo zostal przez nas "znienawidzony" albo pewnie znow pije piwa i oczywiscie ta ilosc nas tak interesuje jak jego dziewczyna...
Zeby nie bylo offtopu poniewaz jestesmy "pod lupa": TO CZEKAM NA FMA!!!! @edit usuwajcie podania na moderatora, bo teraz z tego tematu nikt nie ma szans... Arigato Kolbas |
@Milano
Tydzień bez spamu przeżyjemy... A przez 7 dni kołbaś powinien zmyć plamy na honorze... Toradora!24 Ukryty tekst:
Nipah~! Corgar Frizz |
@corgar
Ukryty tekst:
|
@Argen
Ukryty tekst:
Nipah~! Corgar Frizz |
@milano
How pitiful... Ten twój post miał być śmieszny czy co? Jeszcze te wyróżnianie wyrazów. Szkoda słów. Ja na pewno kołbasia nie znienawidziłem, nie mam za co. @topic Ja podobnie jak Corgar czekam aż wyjdą napisy do Toradory i dopiero wtedy obejrze, czekam również aż wyjdzie 50 ep Soul Eatera w sd xd. @Argen Corgar się wzrusza nawet przy hentaiach xD |
@Corgar
Ukryty tekst:
@up XD #edit Ale ja się z milano akurat zgadzam. Ja rozumiem, że tu panuje inna atmosfera niż na reszcie forum, i mi się to podoba, z tym, że chwalenie się (w 3 czy 4 postach) ile się pije piwa jest dziwne. |
Cytuj:
Ja sam jestem ciekaw mojej reakcji, AF się dopiero ściąga. PS Kołbaś mi tam niczym nie zawinił. |
@Argen
Nie zapominajmy o tym co ja, Eerion i Grocix odwalalismy. Mój apel, zakon Eeriona, jego niewolnicy, następnie mój zakon, moi niewolnicy. A kołbasiowi można wybaczyć bo wtedy już był porządnie nawalony Jeszcze lepiej miałem przy AIR.... Po prostu poryczałem się. Nipah~! Corgar Frizz |
Ale ja nie mówiłem o tym czy zawinił, bo nie dostałem (odpukać) żadnego warna, więc mi to kiszka. Po prostu mówie, że chwalenie się ile to on nie wypije, że zaraz do dziewczyny idzie itd, jest dziecinne.
Koniec offtopa @top Kto czyta mange eyeshielda na bierząco? Co o niej myślicie? |
Udało mi się nie dostać bana.
Choć mam dziwne przeczucie, że Gimli wejdzie w temat głębiej :D A no i spoil talk :P Ukryty tekst:
|
@Argen
Ja oglądam anime ale nie wiem czy nie porzucić tej serii. Jak widzę w co 2 odcinku, że ktoś sie załamuje to aż mnie zbiera na wymioty. No i na dodatek ta magiczna formułka: "Zróbmy to razem" -.-" Cytuj:
Ukryty tekst:
|
@Bleach
Ukryty tekst:
|
Jak to dobrze że ja warna dostać nie mogę xD
@Bleach Ukryty tekst:
|
Ogólnie zbrzydły mi już te wszystkie tasiemce. Wolę sobie obejrzeć 24-50 odcinkowe anime, w którym może postacie nie są aż tak przybliżone, jednak nie ma w nich aż takich prostych schematów. Choć i tak wśród takich zdarzają się lipy : |.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:42. |
|