![]() |
Wielkie GZ! Nie ma co! Podziwiam Cię! Jestem ciakwy jak to się skończy. Nawet bardzo! 9/10! Wspaniałe!
http://img457.imageshack.us/img457/1...mentarzgf7.png |
Piekna strzelanina i wybuchy... GRaficznie znowusz bezblednie i fabularnie wg mnie tez :] 10/10
|
Co? NIeee!!! Vansider nie zyje!!! NIEe!!!
Aha, nie mam co wymieniac plusow, wiec 10 / 10. |
Jak miło ;] Nareszcie jakaś świetna akcja ;] Podoba mi się Xd
|
Swietne!! Fajne i takie ładnie wykonane. Hehe... Jak oni fajne kucają :D
Hmm... Akcja fajna i co by tu dużo mówić: Chce more!! |
niezle. 94/100
poprawiles sie :) |
Na kilku ostatnich obrazkach, oni maja nogi, jakby szli, a w ogole sie nie poruszaja...
A tak pozatym to super. @down Ehm ;P |
@up:
lol XD oni nie idą, tylko kucają ;D |
Glaves piękne. 10/10 nie widzę błędów (no chociaż Oerta ci juz cośtam wytknął). A czy ja zginę??
@Down No dobra nie będe się wtrącał ale dość szybko to wszystko uzgodnili. ;) Szybcy są. :> |
@up:
To co Oerta wytyczył nie jest błędem. Pomylił sie. Ludzka rzecz. Sztab generalny może ogłośić DEFCON. Nie wzoruj sie na innych. Jakby ktoś napisał żę outy są czarno białe to też byś sie zgodził? ;) A fabuły nie zdradze ;] Zobaczysz co się stanie :) |
Glavi a kiedy ja zgine? Czy nie zgine? Czy wogole sie pojawie i czy będe wazna postacia?
|
10/10 jak zawsze a wybuchy czolgow miodzio!chcial bym tez byc w takich strzelaninach xD
|
Na obrazku 232 pisze czekamy na smoglowce. To chyba nie miało być tak.
Jako że więcej błendów sie nie dopatrzyłem daje 10/10. |
Bardzo dobre, 10/10
|
tego fake nie mozna ocenic w slowach,daje 9/10 bo bylo kilka bledow ort. i int.,ale to nie wazne
|
Witam !
No musze przyznac ,iż grafiki są superowe. Lecz mam zastrzeżenia co do płonących M113 , przy takim ogniu układ paliwowy by nie wytrzymał i transporter by ekslpodował. Pozdrawiam! P.S Ile razy trzeba powtarzać , że to nie są czołgi tylko transportery opancerzone ?! |
Wow normalnie bomba!! 100/10 czekam na kolejną część.
|
Cytuj:
@Fake Jeszcze nie ma next part? Smutno mi :'< Dawaj next part! http://img457.imageshack.us/img457/1...mentarzgf7.png |
@up
ziom wyluzuj, myslisz, ze on nie ma innych zajec? dopiero dzisiaj skonczyl robic ta czesc, a i tak z tego co widze to on najszybciej je robi ze wszystkich co robia fejki, wiec uspokoj sie. Najwczesniej next part bedzie pewnie w weekend czesc dobra, troche akcji jest :) ale troche dziwne, ze Glavesa nikt nie trafil chociaz chowal sie za kwiatkami :D |
@down UPS double post :(
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:21. |