![]() |
Cytuj:
Ukryty tekst:
#69 .. blisko, bliżej, co raz bliżej ; > |
nie mam pojęcia o co chodzi w drugim, czy muszę to rozwiązać jakimś photoshopem czy tylko pomyśleć nad tekstami?
|
co mnie to walciesie naryjnoby
|
>up
Cóż za elokwencja. >topic #17b i mimo wskazówek nadal stoję : / >Aval'yah No tak, to było taaaakie oczywiste : D Dz, miałem zastój Btw.. gz rozwiązania : ) |
Cytuj:
Ukryty tekst:
#72.. teoretycznie ostatni, w praktyce przedostatni riddel części podstawowej :> |
W 17b trzeba umieć liczyć : P
|
>up
A w #18? : D >down Do 5b jest tu tyle spoili, że aż strach pomyśleć, isn't it? |
A ja nie daje rady przy 5b xP Jakieś podpowiedzi? Bo to żebym popatrzył z góry to już wiem, tylko że nic mi to nei daje xP
|
Mam problem przy 3 - znalazlem slowo ale wpisujac je wyskauje mi okno:
OZ needs not to be ****ed... (cenzurka ; p) halp bliz? @down Juz wiem, domyslilem sie jakies 20 min temu, teraz mecze sie nad 5 ; p PS czworka - banal |
Oz to zmyłka, ale sprawdzając oz otrzymasz podpowiedź, szukaj przeciwieństwa oz.
|
virtue against sin humility against pride love against envy kindness against anger generosity against greed (self)control against lust zeal against sloth temperance against gluttony do unto sins what has been done to virtues A mial byc tylko angielski... wie ktos co zrobilem nie tak? |
A ja stoję przy 5b nadal xP Wie ktoś o co w tym chodzi? xD
|
@up
hint: Tetris od drugiej strony z kolorkami i legenda |
Rozwiazalem pierwsza zagadke - wyszlo "Knight ma slabe ciosy z broni".
|
>Bakuo
Schowaj to spoilerze -.-' >up Gz. >topic #18 -.- Co mam..jakiegoś "lizaka" i podpowiedź w źródle, z której nic a nic nie rozumiem : D. Stanąłem na niczym : ) |
Napisz co masz w 18
|
A ja stoję na #33 :( Dobija mnie ta zagadka
Co mam (dużt spoil) : Ukryty tekst:
|
ja tam tego w ogole nie czaje ;-/
|
Edit
Dobra sory za posta ;p nie przeczytałem insrukcji ;p |
jesli nie wiesz jak rozpaczac test albo wogole nie wiesz o co chodzi to radze od razu wyjsc i to nie jest jakies wysmiewanie sie albo cos w tym stylu, tylko naprawde to rada... bo jesli tego nie wiesz to daleko nie zajdziesz na pewno
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:23. |