![]() |
Nawet niezłe ;] Tzn. 10/10
|
Hmm te ostatnie 3 odcinki lepsze od ogułu
A co odcinka 20: Ha! Wiedziałem że tak będzie! Ty zaraz! Skoro to ostatni odcinek i został jeszcze epilog, to czego walka sie nie skończyła? |
Hmm... Teraz ona wstanie i go pokna msudahsdusahudas... Ale w sumie to jest oszustwo !! Oni Fionie pomagają !! Zabic ich !!...
|
jezeli to ostatni odcinek to co z nimi bedzie fiona wygra czy nie nie kapie
:baby: :baby: :baby: |
Ooooo
No ZIomek postarales sie niezle niezle teraz mogles juz zkonczyc a tak musze zobaczyc next odcinek zeby dowiedziec sie co sie ztalo z fiona i kiedy weruis padnie :P :P :P next fast fast i ma byc tak ciekawy jak ten . zgadzam sie 3 ostatnie ciekawsze od całosci xD 10/10 za all a w szczególnosci za te 3 xD :P
|
My chcemy smierci my chcemy smierci xD
10/10 bedzie next czesc do tego fake? |
YEAHHHHH......
Jutro pewnie będzie epilog! Fiona wygra, jak go pokona to może niech go ostatecznie dobije.:evul: Wszytko super! 111111111111111111111111\10 |
No to po kolei
Plusy: Arena! Jest wypasiona!! Długieeee No, coś więcej niż te walki teraz przynajmniej Walka całkiem... fajna Minusy: Ostatni odcinek? Spodziewałem się czegoś więcej! Do dupy to zleciało na samych walkach :/ Oni jej pomagają! To nie fair! W epilogu mają zostać zdyskwalifikowani!! A Veruis i Natally mają wykonac swój plan! Ta walka... jak ktoś padnie, to już chyba koniec nie? Beznadziejny koniec. Poprostu dostanie hiper mocy pokona Veruisa i tyle. 7/10 :/ |
Łi łont mor! Łi łont mor!
Ogolnie jest dobrze - bledow nie widze. 10/10 |
Odcinek swietny ,ful wypas, ale nie pojmuje tego, że tak brotalnie to zostalo przerwane.
|
Najz Najz!!111 :D
|
No jest spoko. Troche nie fair ale spoko. Nie będe się rospisywać tylko 9,5/10 (bo już koniec ;( ) Za to trzymam cię za słowo co do tej trylogii. B)
|
SKANDAL! OSZUSTWO! TO NIE FAIR! MAM WYGRAC! -.- ;<
a taka serio to fajnie. |
nice nice ale jeszcze epilog right?ciekawe co się stanie dalej 9,9/10 a bo urywasz w takim miejscu
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Fejk oceniac caly fake 7/10 a ostatni odcinek 9/10 Zuo ma wygrac HUNTED!!!! |
Popieram, niech tym razem wygra zuo :) Przynajmniej następny fake na ten temat będzie oparty o odbijanie świata i innych wymiarów od zua :P No tak mi się wydaje że tak mogłoby być :P
|
Fake oceniam na 10/10. Kiedy zapowiedziana 3 część?
|
@Songo
Nie! Fabuła kolejnego fake'a nei będzie taka! @Top Dziex za komenty ^^ Jutro epilog :P @down Widze, ze jedyny, który uważał na "Shrek, Osioł i Fiona..." :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:31. |