Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   SoF Done! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=113291)

X-Zero 29-01-2007 14:00

@up
OMG! Przecież to tylko numer z zniknięciem, a nie z zdobyciem!

@topic
Ale Wam nie wyszło! Przecież na wyspie leży Spike Sword, a nie SoF!
Znikanie to prosta sztuczka (tak mówią), ale ja jeszcze nie wiem jak to zrobić!

Kiedyś jak szedłem po bagnach to chyba gdzieś po drugiej stronie(PACC zone) leżał SS.Ale na pewno nie dało się dojść, bo bym krzyczał, żeby ktoś zdobył. Był okrążony skałami!!!

Lostwind 29-01-2007 14:21

Również odkrylem arkana tej ciekawej sztuczki;) , acz nie powiedziałbym, że to takie banalne.

slawekmag 29-01-2007 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Coray (Post 1230801)
@up
Już więcej nie podpowiadaj XD

Hahah ! xD udalo mi sie !!! zajebiście ! jejejeeje znam sposób ^.^ ale nikomu nie powiem ^.^

Dowód :) :

http://img249.imageshack.us/my.php?image=xdnf9.png

A skąd wiem ? kolega mi powiedział część, ja ją dokończyłem i się udało i potwierdził, że o to chodzi ^^ sprawdziłem to na 3 swiatach i za każdym razem znikał ^.^ XDD

@down
Lol ? miałbym kłamać, że umiem ? po co ?
Zapraszam jutro na Saphirę po 8:00 to ci znów udowodnię... (oczywiście nie powiem jak to zrobić) ^^ To "znikanie" jest banalne ...
Ps. Jesteś wielkim bez mózgiem bo na razie nikt nie wie jak go zdobyć ... Odkryto tylko jak zrobić by znikł ^^ i właśnie ja już wiem jak to zrobić ...

Do osób, kóre wiedzą : NIE MÓWCIE ! :)) a to jest naprawdę banalne. Jeżeli ktoś nie wierzy, że wiem (ekipa niebieskiego jeepa) to msg, powiem jak zrobić na dowód ale tylko DLA EKIPY NIEBIESKIEGO JEEPA i Kshaqa ... bo oni wiedzą ;)

Innym nie powiem. Pozdro ^.^

NIE SŁAĆ DO MNIE PW ANI NIE PISAĆ W GRZE !!! NIC NIE POWIEM !!! I TYLE !!! NAPRAWDĘ NIE PISZCIE, BO TO TYLKO STRATA WASZEGO CZASU :
)

@3down

To jest banalne ...

Qr*a MAĆ! Brak mi słów dla takich osób. Po co ku**a tak szpanujesz? TAKIMI LITERAMI SZPANUJESZ

Po za tym:

Cytuj:

NIE SŁAĆ DO MNIE PW ANI NIE PISAĆ W GRZE !!! NIC NIE POWIEM !!! I TYLE !!! NAPRAWDĘ NIE PISZCIE, BO TO TYLKO STRATA WASZEGO CZASU :
)

A przedtem pisałeś:

Cytuj:

Ludzie, zlitujcie się !!! podpowiedzcie coś jeszcze !
żal.pl

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez X-Zero (Post 1231107)
Ale Wam nie wyszło! Przecież na wyspie leży Spike Sword, a nie SoF!

Wiesz co to SoF? To nazwa spike sworda, który jest na rooku.

Always hunted 29-01-2007 14:39

Mam niewinne pytanie... jaki idiota otworzył z powrotem ten temat? Widziałem, że jest zamknięty! To pewnie Instynkt otworzyła, w końcu ''niebieski jeep" (?) musi się cieszyć popularnością i być na pierwszej nie stronie....

Coray 29-01-2007 14:43

Proszę o kasację tego posta.

slawekmag 29-01-2007 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Always hunted (Post 1231174)
Mam niewinne pytanie... jaki idiota otworzył z powrotem ten temat? Widziałem, że jest zamknięty! To pewnie Instynkt otworzyła, w końcu ''niebieski jeep" (?) musi się cieszyć popularnością i być na pierwszej nie stronie....

Ten temat nie był zamknięty. Zamknięty był temat "znikanie spike sworda"

Cytuj:

"Ej plaxior pomusz blagam cie musis pomuc plxplx" ... ^^
Też tak pisałeś. A jeśli nie chcesz takich wiadomości TO PO CHOLERE SIĘ CHWALIŁEŚ? Czy nie mogłeś zachować tego dla siebie? -.-

Cytuj:

Wiesz, że nie do każdego docierają małe litery
Do każdego normalnego użytkownika docierają małe litery. A często nawet bardziej niż duże.

Cytuj:

Czy ty jesteś na serio tak durny
Nie wyzywaj.

Cytuj:

Mówiłem Ci już, że jak ci coś przeszkadza - nie wchodź tu
Nie, nie mówiłeś. Po za tym to Ty powinieneś wyjść.

I nie usprawiedliwiaj się, od razu widać, że szpanujesz.

Mopsmaster 29-01-2007 14:52

Hehe mozesz zrobic filmik (byc slawnym xD) i powiedziec to juz teraz bo i tak w koncu sie wyda bo ludzie beda probowac :]

Coray 29-01-2007 14:57

Kshaq 29-01-2007 15:01

@up
Na 4 światach powiadasz... Sam może jeszcze? Jakie masz lvl'e...?

Zito 29-01-2007 15:08

Czy dopuki ktos nie poda pelnej solucji bedziecie sie ciagle klucic kto jest lepszy/gorszy/madrzejszy albo kto jest "wiekszym" rookstayerem?
A jesli ktos wie jak to sie robi, to jego radosc nie potrwa juz dlugo... ~jutro nikt nie bedzie o nim pamietal - kazdy bedzie to potrafil.

@edit
Ten temat mial rozruszac to forum.. jak widac "swietnie" sie to udalo: czesc firumowiczow wie jak, i sa aktualnie zbyt WIELCY zeby cokolwiek na ten temat napisac, reszta boi sie o cokolwiek zapytac, bo nie chce byc zbluzgan i potraktowania jak imbecyle przez tych pierwszych.
Niezle wam to wyszlo.. nie ma co.

Coray 29-01-2007 15:09

Always hunted 29-01-2007 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slawekmag (Post 1231195)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Always hunted

Ten temat nie był zamknięty. Zamknięty był temat "znikanie spike sworda"

Ten też był zamknięty....

slawekmag 29-01-2007 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Coray (Post 1231210)
Oj Drogi Sławeczku ... zazdrość zżera ?? Co ja poradzę

Znowu szpanujesz...

Zazdrość z czego? Że zrobiłeś coś w jakiejś tam grze? W tibie już dawno nie gram. Po za tym nie jest to wcale wyczyn. Myślisz, że tylko ty tak umiesz? Skąd wiesz, że ja nie umiem? Hę?

Coray 29-01-2007 15:14

Hamtarox 29-01-2007 15:37

Przepraszam,czy moglby ktos podac linki do wszystkich filmikow ktore jak dotad sie ukazaly? moze byc tibia.cam lub na youtube wszystko jedno

Bylbym wdzieczny :);)

Mopsmaster 29-01-2007 15:52

Hehe Ludzie na wszystkich forach teraz głowia sie jak zrobic aby zniknal spike sword z kamieni i ten kto powie jak lub zrobi filmik napewno zyska troche slawy na tym forum ja nie wiem co jest w tych ludziach takiego ze mowia "O ja nie powiem tego i smego zeby inni sami odkryli nie bede im psul zabawy" heh w tym nie ma zadnej zabawy tylko jakies nudy lepiej wiedziec niz nie :).

A co do tego jak go zdobyc to napewno trzeba wykonac takie czynnosci:

-Nie zabijac zadnego potworka
-Jedna osoba staje tam obok znaku (1sqm nizej) "Only humble may touch the sword of fury" (ona tez nie moze nic zabijac :) )

te 2 czynnosci napewno

slawekmag 29-01-2007 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mopsmaster (Post 1231308)
-Jedna osoba staje tam obok znaku (1sqm nizej) "Only humble may touch the sword of fury" (ona tez nie moze nic zabijac :) )

te 2 czynnosci napewno

Nie rozśmieszaj mnie.

Hamtarox 29-01-2007 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mopsmaster (Post 1231308)
A co do tego jak go zdobyc to napewno trzeba wykonac takie czynnosci:

te 2 czynnosci napewno

Taak wczoraj pisalem ze nie trzeba zabiac bo w opisie na tabliczce pisze humble czyli pokorny
Natomiast dzisiaj mnie cos tknelo
Spojrzcie na filmik od Kshaq'a na poczatku mowia "Jestemy pokorni (...)"
Wniosek sam sie nasuwa xDDD

Ide to sprawdzic xDD

-Per- 29-01-2007 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Coray (Post 1230801)
@up
Już więcej nie podpowiadaj XD

Hahah ! xD udalo mi sie !!! zajebiście ! jejejeeje znam sposób ^.^ ale nikomu nie powiem ^.^

Dowód :) :

http://img249.imageshack.us/my.php?image=xdnf9.png

A skąd wiem ? kolega mi powiedział część, ja ją dokończyłem i się udało i potwierdził, że o to chodzi ^^ sprawdziłem to na 3 swiatach i za każdym razem znikał ^.^ XDD

@down
Lol ? miałbym kłamać, że umiem ? po co ?
Zapraszam jutro na Saphirę po 8:00 to ci znów udowodnię... (oczywiście nie powiem jak to zrobić) ^^ To "znikanie" jest banalne ...
Ps. Jesteś wielkim bez mózgiem bo na razie nikt nie wie jak go zdobyć ... Odkryto tylko jak zrobić by znikł ^^ i właśnie ja już wiem jak to zrobić ...

Do osób, kóre wiedzą : NIE MÓWCIE ! :)) a to jest naprawdę banalne. Jeżeli ktoś nie wierzy, że wiem (ekipa niebieskiego jeepa) to msg, powiem jak zrobić na dowód ale tylko DLA EKIPY NIEBIESKIEGO JEEPA i Kshaqa ... bo oni wiedzą ;)

Innym nie powiem. Pozdro ^.^

)

@3down

To jest banalne ...

Jak znasz sposób, ale nikomu nie powiesz to na ch*j się chwalisz?

Ale zaszpanowałeś... Myślisz, że każdy teraz będzie uważał, że jesteś bogiem i zacznie do ciebie pisać :P Slawekmag ma racje Wyjdź i nie wracaj na to forum Dla mnie jesteś po prostu kawałkiem gówna, które szpanuje, żeby mieć szacunek.

Żałosny jesteś.

@edit
Ale ten temat ma wzięcie, od początku oglądają go 20 - 70 osoób

CoffinNail 29-01-2007 16:20

może mi sie wydaje ale jedna z postaci z filmiku o zinkaniu Sofa na Luminerze ma w nicku "humble"...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:00.