![]() |
Właśnie odbyła się próba shackowania mnie :)
Wielkie THX dla Pauloo Santoss który wykminił co się dzieje i zablokował mnie przy dp więc nic nie straciłem. Takiej nerwówki ze zmianą passów dawno nie miałem : P All było już w parcelu, gotowe na wysyłkę. A parcel zaadresowany do Ag Gresor Jego pro to Gremar więc sporo wskazuje na to kto mógł się do mnie dobierać... |
Cytuj:
bez odbioru |
pewnie narrow kupil bohy i znow bylby placz na caly swiat :{
|
Apr 24 2007, 13:37:34 CEST Killed at Level 93 by Speed Zenon
and by a slime Chyba jeszcze o tym nie pisano... Tomo i po co bylo skilowac na bocie ;) jak cos to filmik jest ;p |
Cytuj:
|
Imargam
Character Deaths Apr 24 2007, 01:14:53 CEST Killed at Level 203 by a fire elemental of Kriss Sorcerer |
Cytuj:
bez odbioru |
Cytuj:
Widzisz, on stracił bohy ale zapracował na nie sam, Ty za to masz moje które sobie zabrałeś. Cieszy Cie to ? Pozatym robisz wielkie halo bo Narrow napisał cos kiedyś na forum ze stracił boh, po co to wspominać? Chłopak sie nie załamał, tak jak robisz to Ty gdy Khazulem padłeś na "kicku" odrazu sie tak wku*wiłeś i musiałeś upozorowac hacka zeby jakoś odreagować.. Nie raz już od Ciebie słyszałem, kończe z tibia etc. i było tak przez pierwsze 20 minut. Efektów konczenia z Twoim "nałogiem" nie widać, a szkoda.. Smaruj dalej, zdrajco . |
Cytuj:
|
Ty ale ja nie jestem Khazul lol
|
Możesz to jakos udowodnić ? Bo ja zauwazylem duzo faktów które pozwalają mi tak twierdzić, ofc zawsze moge się mylić wiec czekam (prv)
Ciekawi mnie tez dlaczego zareagowałes dopiero teraz, po kilku dniach skoro nie jestes tym za kogo Cie uwarzam... huh ? |
Cytuj:
Czy Twoja wygolona głowa nie wie że istnieje coś takiego jak własne zdanie czy oryginalność? Zresztą wyjdź na dwór, usiądź na ławeczce, odpal skręta i bądź super ziomem z szacunkiem ludzi (z) ulicy. Bez odbioru bo robimy offtopic.. ;-) |
Zareagowałem teraz bo oskarżasz mnie o cos czego nie zrobiłem? Poprzednie posty ignorowałem bo wydawało mi się że nie są skierowane do mnie no ale cóz ;=)
Miłego główkowania czy kłamię czy mówię prawdę, wiesz co w to wbijam ;=) |
Cytuj:
z poprzednim tez skonczylem i po jakims czasie ktos zamknal temat B) |
Cytuj:
|
Apr 24 2007, 18:30:07 CEST Killed at Level 111 by Kris Mystic
Pozdrawiamy Yiubha i zyczymy milego odrabiania;) |
@Smerfu
Ten Kris Mystic to ktoś z Duskiness?? |
|
Cytuj:
|
tomo dead
Apr 24 2007, 13:37:34 CEST Killed at Level 93 by Speed Zenon and by a slime
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/23274 http://img103.imageshack.us/img103/6043/tomodeadnl9.jpg |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:00. |