![]() |
korwa ale kotasy
|
Cytuj:
99% nabskich hackerkow hackuje przez rapidshare po 2 Data dołączenia: 16 06 2007 wez wyjdz bo Cytuj:
|
Cytuj:
Jezeli niewiesz co tam jest to poco sie odzywasz ? i zucasz oszczerstwa na kogos 8o . To temat o wojnie zapomniales korwa :evul: Jak masz cos to napisz w tibi niemasz niku obejzyj film :) |
Cytuj:
|
Alcas do Mitzuma : No dobra teraz ja jestem sprite, a Ty pragnienie :evul:
|
Moze mitzum niechce grac dlatego ze,wyjebalem mu 6,7k i mu sie szkoda kasy zrobilo... zal mi tego idioty(moze dlatego ze widzialem jego rl fote?):D:D
|
Cytuj:
yyyy wyjdz ok ?. 8o |
Cytuj:
|
Co taka cisza??
Co to za nowa gildia?? Kiras Resah Jun 17 2007, 16:55:02 CEST Killed at Level 99 by Eldrax and by Arefrius |
00:47 You see a soul stone.
It weighs 0.30 oz. It contains the essence of countless tormented souls. 00:47 You see a nose ring. It weighs 5.00 oz. It was the favourite trinket of the famous Horned Fox. Udany dzien :) |
Cytuj:
|
Nowa wojna
Impartials vs Tevion |
Vil~
Moze napisz dlaczego bo na forum xereny nic nie znalazlem : ) na forum xereny tibi.com oczywiscie |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jezeli ta wojna dojdzie do skutku to ja i Kuban bedziemy po stronie Impartials |
Wczoraj Tevion chciało dorwac Greg'Paladyn'a na expie na EF ale sie im nie udało.:D. Potem wpadli do venore za nami i zaczeli krzyczec że wojna. Z tego co Gerg mi powiedział to raczej przystąpimy do tej wojny, Shus Crya pisał że jest po ich stronie. Powodu nie znam dlaczego chcieli zabic Gerga wg mnie to zwykła gildia pekerska, szukają guza to go im kto wkońcu nabije;).
Deklaracja z ich strony http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1704697 |
Cytuj:
Jak bym mial uhy i kase to bym sie do was dolanczyl :D |
ja bym w sumie mogl pomoc :p tak 4fun, tylko nie jestem jeszcze pewien czy uda mi sie zalatwic pacca w najblizszych dniach :>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:55. |