![]() |
Jez a Ty co wiesz??... żal... wróć lizać odbyt KH.... może Cię przytulą bo tego w domu może nie miałeś...a poprostu może masz denne nadzieje co do tego że Kh ma "powah" ?? ;/ [pzdr]
|
Nie mozna lekcewazyc sl nie sa jeszcze do konca pokonani.
Mój ulubiony filmik : http://www.youtube.com/watch?v=TGvBEiHnKSw |
Cytuj:
|
MACIE COS DO PVP ARADNY ?!?!?!?!?! JAK TO TO ... DAFAC NA SOLO ZE MNOM !!!! ARADNA ROX !! ARADNA HAIL !! ARADNA KILL ALL !!!!
@Majdan, jezeli ktos zgrywa cfaniaka zza kompa to rowniez ty ;) okradajac tego idiote zwanego moim rlem. xD // kurwa xD |
Cytuj:
To nie moja wina ze twoj rl to jakis dzieciak i sie pociol i do dnia dzisiejszego placze ze stracil 200k. zal mi ciebie |
Cytuj:
xDDDDDDDołned so hardDDDDDDDD |
Dzisiaj kolejny masslog w wykonaniu SL , efekt?
Nephynz Sep 01 2007, 18:07:58 CEST Killed at Level 116 by Dark Auxerius and by Leerok Adimus Sep 01 2007, 17:58:28 CEST Killed at Level 62 by Leerok and by Szuszkin gdyby nie kilka błędów poległo by ich więcej :) Pozdro dla " polaczków " z SL , którzy nadal twardo twierdzą ze wygrają ...:baby: kiss |
SHARER 111!!!
Nie zart ladnie z lvl zapodajesz :p |
Spartanie do broni... Przez 5minut nie potrafili 105ek zdjąc aż nadeszła pomoc przez co 2 od nich padło... i wy macie czelność mówić że wygracie?....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
hahaha ale ty smieszny jestes XDXD zbyt bardzo sie cenisz :( ale chociaz dobrze ze nie wygladasz jak kochany Elder Mark (pozdro dla niego <3 fajna masz brew) |
up@
Jak ktoś zobaczy elder marka to niech dziękuje Bogu że nie ma takiej mordy :D |
Cytuj:
|
Stary jaki ty jesteś niedojebany , może się przedstawisz?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. TEACH ME PLZ PS 2. Przezywaja cie Jeż, bo masz ryj ktory przypomina to cudne , slodziutkie zwierzątko :* ( widzialem fotke :) ) cheers :) |
Cytuj:
pokaz swoje zdjecie napinaczu |
Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=ArLLrSyZlNg :D |
Cytuj:
A tak przy okazji , dzisiaj po raz drugi ustawilismy sie do open battle ... A co na to sparta? Oczywiscie nie przyszli ... 19:12 Dakituconelwo [160]: is dificult to understand that we wont go to an open batle 19:13 Dakituconelwo [160]: so dont waste time 9:09 Aradna [172]: seems 19:09 Aradna [172]: they havent learnt 19:09 Aradna [172]: that we will not fight when wave wants |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35. |