![]() |
Cytuj:
Zboczeniec. :< |
Cytuj:
Ja jestem zbok? ;> 13:34 Tiseh [8]: ;< 13:34 Tiseh [8]: bede u Ciebie za 30 minut 13:34 Tiseh [8]: :* ps. gniewko ciagnie <3333333333 xD |
Cytuj:
No dobra, ale fajnie było u Ciebie... HEHE. ;P |
Cytuj:
Teraz ja przyjezdzam, a Ty zamykasz babke w szafie. Moja juz nerwowo nie wytrzymuje xD. ps. Gniewko i tak ci±gnie <3333333333333333 xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ty tez masz głos niczym wyjebany jaskiniowiec ... z Mc Donalda Stanley ci±±±±±gnie > A Może frytki do tego ; o ? |
Cytuj:
_/ HEHE Następnym razem 0,5 litra na bańke i bierzemy Ciebie Jobak :*. |
Cytuj:
No baa ... Narazie to sie musisz wykurowac po dzisiajszym jebanu xDD |
Cytuj:
|
Cytuj:
X(X(X(X(X(X( Macias nie pierdol głupot bo STACHU KOSEK W BIKINI CZEKA !!! KRUMMMM |
Cytuj:
Co¶ w tym jest :). PS. Dlaczego jak zapytałem się dzisiaj Maciasa gdzie zgubił Jobaka to dziwnie milczał? :< |
Cytuj:
Bo sam chciał Cie w dupe jebn±ć ?:baby: |
Wydaje mi sie ze to nie jest odpowiednie miejsce na wasze rozmowki. Nie mozecie sie spotkac/zadzwonic/na vent pogadac albo cokolwiek innego bo wasze posty nie sa zbyt ciekawe i nie maja zbyt duzego zwiazku z serwerem zwanym Valoria ;)
P.S. To tylko moje skromne zdanie :) |
Cytuj:
kto¶ ostatnio proponował valoriańsk± orgię (/Gniewko patrzy sceptycznie na Vatiana). PS. Wczoraj dali¶my dupy z bitw±, ale kurwa mać - nigdy więcej facc area -.- |
Trener mi zawsze mowi "winners never make excuses", wiec jak patrze na was to zal mi sie robi, bo to nie tylko wam przeszkadzaly noobchary, ale heretycy o to nie placza.
a tak wogole to organizuje konkurs:) Zgadnijcie kto pada: http://i206.photobucket.com/albums/b...edestesuko.jpg Ps. Jak jestes z gildi henka to cii! |
Nie jestem z Gildii Henka...
Yaincoa Mar 09 2008, 23:04:37 CET Killed at Level 105 by Arcoos and by Lady Diablica Co wygrałem? |
Cytuj:
Nie spodziewalem sie tego, ze az tak szybko uciekniecie....B) |
Cytuj:
Suahahhahahaha!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
ps. gniewko ci±gnie <3333333333333 xD ps.2 "KRUMMMM, JA CIE KOCHAM, DO CIEBIE SZLOCHAM I TOBIE SNIEEEE, NAWET GDY BLABLABLAA..."xDDDDDDDDDDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:12. |