![]() |
Cytuj:
|
Nie wiem jaki miał... mógłbyś napisać ?
Cytuj:
|
co jak co tak ostatnio myslalem (bo tez oczywiscie haka mialem:D) ze w Tibii powinno byc pewnego rodzaju no nie wiem ograniczenie ze np po zanotowaniu 5 dedow w czasie 24godzin charr przez (nie wiem przykladowo) 24h nie jest w stanie wyjsc z pz;]
mialoby to oczywiscie minusy:D jednak, ile osob ma 5 dedow dziennie...w95% sa to haki a jak juz ktos jest taka pierdola ze 5 razy padl to dobrze mu zrobi posiedzenie w pz troche:D, byloby to zabezpieczenie przed hakami(zawsze jakies bo narazie niestety nie ma zadnego). znaczy wiadomo ze takie zabezpieczenie nie mialoby sensu np na rooku itp ale mogloby byc wprowadzone przykladowo tylko dla posiadaczy pacca i majacych conajmniej 40 lvl. To juz czysta spekulacja:D a naprawde doswiadczylem tego(ja spadlem jedynie o 20+ lvli i moglem sie bawic jeszcze chwile charem i pekowac) ale hak to hak i bardzo czesto rowna sie z koncem gry;]A jednak troche zdrowia sie w tej grze zostawia no i nie jest to przyjemne tracic wszystko w 30 min:D |
@up,
HAHAH dobre xD!! No, ale np. w innych grach jest hasło zabezpieczające, chodzi w tym o to, że jeżeli logujesz się z innego IP to musisz je wpisać. Więc jeżeli masz hacka, to hacker musi wpisać też to hasło, a jak nie zna to ma lipe ;):evul: |
Cytuj:
Wierzysz ze cipsoft moglby zrobic cos takiego dobrze i tego nie spierd**ic? |
wydaje mi się, że tak;o
|
A co jesli ktos ma dynamiczne ip ? To bez sensu pomysl ;] btw. slyszalem ze mieliscie dzisiaj fajna pobudke :D
|
Cytuj:
|
grac z glowa i tyle .. najlepszy sposob
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@2x up jak chcesz nick ciacha w tibii to pisz na PW :> chetnie sie podziele więdzą. |
Ciacho = Te'Wu czy jak mu tam jakis 90+ ryc
|
Cytuj:
3/4 arcanii o tym wie;] liczac 40lvl+ |
Doom_terror - twoj name tez juz mam :P
|
mozesz je sobie zapisywac do bólu ale co ty im zrobisz? przeciez z pz nie wychodzisz...
|
Cytuj:
Fayter - Knight Pentagram Terror - Druid down* nigdy nie uwazalem za trudne wejsc do tematu "ss'ki z arcanii" gdzie wrzucam foty dosc czesto |
@up
First był ;p |
Cytuj:
|
@DoomTerror
fajnie to sie podawac za czolowego polskiego gracza w wc3? ;p jak jestes jego fanem to bys przynajmniej go nie fake'owal ;] |
Cytuj:
ajj tam ja zrobilem lvl ;p aata,alu tez :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:45. |