![]() |
Uheuehuhe
Zarąbiste nicki tu lecą. Teraz ja :P
Sosen Druid <--- KNIGHT ( Mój qmpel z Aurea) Edek z krainy kredek <--- Edek wladca kredek <---OBIE POSTACI 1 Gościa Bebzolek Lord <---troche głupie to Bebzolek (Mój qmpel) Lechtaczka Knight <--- (Brat jednego z moich best qmpli) Daj mi zagrac <--- Pewien UH maker z Aurea Ej cze Gdzie sie naje****ac Depo on the feet<-----moje depo na rooku na Selenie :P JAK COS SOBIE PRZYPOMNE DAM EDITA :D |
Zaraz cie uchem zgasze (rubera)
*******e to imiee (Rubera) Wy***alemcie (Arcania) Edzio-masakra (pythera) |
Za*** tego obok (Morgana)
|
spoko nicki
To niektore smieszne nicki ktore widzialem:
-szczerbaty kiel -ruchaj barbi az sie zgarbi -wymysl dla mnie nick -dyzio pogromca kondonow -zebra bez paskow -psia kupa dwa -morderczy pikachu -bobka budownicza (bob budowniczy wszystko spireniczy!!):) No i jeszcze bym pisal tylko mi sie nie chce :) |
Wydupiona suka... 8o
|
Kolega Rydzyka
"Senioritka Elo"
"Kocham Senioritke Elo" (koles za nia lazil w ta i z powrotem) "Kolega Rydzyka" PS. Dialog z kolega dzien po ujrzeniu Kolegi Rydzyka Ja: Widzialem kolesia na rooku z nickiem Kolega Rydzyka moj kolega: zabilem go 2 razy Ja: Ale on jest w rooku moj kolega: no wlasnie A teraz nowe: Czlowiek wiaderko Bogus pogromca kwiatow Lord Soczek Lechu Mistrz (facetka) |
np. Nie mam niku.To moj uh'maker ;)
|
lol
Cytuj:
Cytuj:
|
Moje postacie:
-Uhnij mnie albo masz deda -Small green gobo (Trimera) |
Kupa Gizmo-Aldora
|
pozdro all Saimon wita nowy player na forum :P
niewinny staniczek
lady z duzymi cycami |
witam ziomy i ziomice mam ochote na dziewice
ukradli mi rower
na h*j sie gapisz gdzie moje kredki |
Smyniu zjedz ogoreczka
Zaplodniona zakonncia Obesraniec Jem zupe pomidorowa |
Hue Hue
Moje postacie loox :
Czerwony Podgrzybek(ta postac spelniala funkcje depo na rooku)[Iridia] Skretynialy kretynsky krecik (zalozylem ja przedwczoraj zeby blokowac most w podziemiach pod rynkiem na rooku - noob:P)[swiat...chyba Isara...niepamietam:P) Natomiast widzialem takie postacie:(nie moje) Odbyt (rullezzz) Betonowy Kloc (rox) oba chyba na Galanie( Odbyt chyba napewno LOL) |
Tez znam nice nicki
To sa ziomy:
"Brak pomyslu na inny nick" "Suchar specjalny" :cup: |
najglupszy nick
16:16 You see Yo Yo Yo Yo Yo (Level 1). He has no vocation. _widac ze lubi hiphop.
Kiedys jeszcze na eterni widzialem Kosmiczny Piard albo Ruchaj Barbi Az Sie Zgarbi.trzeba miec troche na***ane we lbie zeby tak sie nazwac....hehe Hail Hip-Hop Hemp Szop Warszawa Dabrowskiego 5a |
Uhy są fajne - danubia
Przeżuwacz wyzutych gum - danubia ;) |
Halina Kipigroch :D:D:D:
Genowefa Pigwa :D:D:D:D:D:D:D |
*Maniakalny Rzeznik
*Smierdze bo chce 8o |
Na ruberze:
Mam wielkie syry pogromca ekwadoru ku***ski sut boba starej :D ten najlepszy |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:20. |