![]() |
@Numenorian
Uwazasz sie za jakiegos mistrza Pkingu? Chyba ci cos nie pyklo , pamietam jak pkowaliscie teamem bodajze Balux , Ani'sty , Shackal~ etc. robiles wtedy za zwykle scierwo i przydupas wiec nie masz czym sie szczycic, bo do prawdziwych Pkerow ci daleko... |
np do takich jak ja B)
|
nie uważam sie za mistrza.... dobra zal o tym gadac
|
Cytuj:
|
HAHAHAHAHAHAAHAH Teraz 100+ Moze naskoczyc 30+ hity po max 200? Hit/UH i do PZ:baby:
|
Cytuj:
http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters |
UP
On napisal "trapnac" wiec nie znaczy ze all walili;) I co z tego ze "solo" daj mi 40 sorka to ujebie ci 100 bez run:p Pewnie padl 1 raz i potem wyszedl i nie mial run wiec nie wiadomo:] |
Widać niektórzy tutaj jeszcze podstawówki nie skończyli ... dobra naprawde zal
|
Cytuj:
Edit@! Sir Lothrien Aug 20 2007, 20:33:13 CEST Killed at Level 142 by Abo Tagteamz and by Elve Nightshade to chyba mamy 2;2 |
0o0o xolo zostaje liderem nf:D
A Wyd sie rozpadlo nf come back:] |
mmm NF rox :PP
|
Johny el lento albo jakos tak i xezbeth tez padli.
|
Wlasnie w tej chwili nf ,ff zjebalo kolejna akcje
xD! |
Cytuj:
|
|
A u mnie to byłó tak :P :
Szedłem se na pohu moim 118 EK na hibernie.. Zobaczyłem na VIP ze wlogowalo sie 15 wrogów.. Przyszedl tylko jeden. to caczolem go klepac.. i go ubilem.. za chwile wpadlo 12 osob i mnie gonilo .. ja uciekalem uciekalem.. i bylo duzo drzew.. zatrzymalem sie a oni mnie na RAPA... walili mnie z 15 minut.. ja 5 bp uhs... 409 Charges Left.. stoje stoje i na COMBO mnie DEAD.. wbilem na 156 RP.. msg do friends.. i poszlismy na woojne.. na wojnie dostalismy w pape xD :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja chce!! Moge ja?! Proszę... Ja chce byc twoim pro!! :D :* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52. |