![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
:] Dobra sa 2 zeczy ktore mi sie podobaja w tym updacie :P Ze speary same wracaja :) (ale obnizyli ich sile ... do 25 ) oraz ze liczba FPSow zwrosla mi o 50 :] Suuper :P Reszta do baniii ... Juz nie bedzie SD ... WTF
|
Niby servery juz dzialaja ale dalczego niemoge sie zalogowac ?? blad mi wyskakuje: Disconecteed from server. (200002)
|
czy ktokolwiek z was moze sie zalogowac? bo ja nie moge i caly zcas stoje w kroku Connecting to the game world. Please wait. :(
|
Ja sie zalogowalem za pierwszym razem :)
|
Ja pierdole, dalem loga na chwile zeby skopiowac mapki i wbic nie mozna -.- i z exori za 70 hity... zal.pl jeszcze bardziej udupili najta n/c
|
U mnie też nie działa, ale trzeb będzie jutro rano popróbować, bo dzisiaj chyba nic z tego.
|
Wypas ubilem dla na bodajze 6uh max hit 272 a walilem po 100+
Tylko mam problem , wylogowalem sie a teraz proboje sie zalogowac i wyskauje jakis blad 200002 :/ Teraz psize Your charcter list is being loaded.Please wait. i tak caly czas:( |
errr serwer przeciazony -.-
ruszcie sie z tym newsem ;P |
dodajcie tego newsa nowego :) już jest...
|
btw niektórzy piszą, że nie mogą się zalogować... Wiecie, część światów jest wciąż off. Tak jak i mój i mam dokładnie ten sam problem, po prostu musicie czekać, aż włączą wasz świat.
|
omg ale syf -.- najpierw logowanie do swiata potem błąd a teraz nawet lista sie nie laduje -.-" pewnie jak juz sie uda to okaze sie zej jest 400+ osobowa kolejka a mnie komp sie sam niewiadomo czemu restartuje jak jest 40+ osob -.- no comments... sprobuje za tydzien X(
@up: moj swiat jest online i jest na nim 800+ osob X( |
U mnie error 20000ileśtam i jedna z moich postaci (knight ;) ) cały czas online bo jej nie wylogowało -.-
Trza będzie do seve'a czekać -.- |
Jak masz ten błąd 200002 to wyjdz z tibii odczekaj chwile i log again. Pomaga.
Ja mam inny problem :/ Nie da sie zrobic reloga na drugiego chara bo pisze ze nie moge byc 2 chary zalogowane na 1 koncie xD Przeciazenie serva affff ... :/ |
Ja w przeciwieństwie do reszty problemów z zalogowaniem NIE miałem, powiem więcej, gram na jednym z pierwszych serwow ktore zostaly otwarte (Danubii) i zdazylem juz machnac 50% levela po upie, takze Facc knajci ~30lvl, sluchajcie oto moje spostrzezenia:
Używam BSa (PW od 30 a mam 28 tzn juz 29 :P) skill 62... przed upem meczylem soldki w miare szybko... Po up w przeciagu 5 minut mase chyba z 8-9 soldkow padlo na raz (135hp) i jest mase hitow 100+, boje sie pomyslec co bedzie jak osiagne 30 :P i doskilluje do 65 Co do Guardów, wczesniej zabijając 2 zuzywalem UH, teraz zabilem 10-15 (nie liczylem) zuzywając 1Uh i 1Ih... wyexpiłem 30% w czasie w ktorym expilem max 10%... niewiele brakuje a bede mogl zaczac expic Guardy z profitem :O (eq G-arm, k-legi, medusa, BS, crus p-ammy lejtery:P) Z HMM i GFB bije tak jak bilem 30-40 / 30 A teraz coś dla palków, widzialem pod Dp jak 2 palów 132 i 156 lali sie taka niebieska spirą wchodzily hity 50-180 z przewaga 80-120^^ Ale ten 153 walil w drugiego z SD po 70-80 :( |
"muszę stać w kolejce".
Wiesz przyjacielu jest na to dobry sposób, kupić pacc i po sprawie :) Ktoś wspomniał, że czary tylko dla pacc, a run dawało się używać również na facc. No więc, to kolejna zagrywka CIPów abyś kupił Premmium Account. Niestety ale tak to już jest, że nic za darmo i CIPy za coś muszą stawiać nowe światy i utrzymywać dotychczasowe. |
WTF ... Fajnie nastepna zecz co na gorsze zrobili ...
- Punkt wskazujacy twoja pozycje na mapce jest CIEMNY i go nie widac a na dodatek POMNIEJSZYLI go ... i zeskalowali ze zawsze ma ta sama wielkosc ... - Pliki z configiem i mapami na dysku C ... naprawde suuuuper ... teraz przy kazdym formacie bede musial pamietac ze mam przekopiowac je ... fajnie A tak pozatym to narazie fajnie ... ciesze sie :P ze mnie juz zaden sorcer tak latwo nie zabije :P |
Pytanko:>
Zostały dodane jakieś nowe światy???
|
Moim pallkiem 31lvl z 62 distem walnąłem 151 z bolta w cyca a moim pallkiem 16lvl 53 dista ze speara 110 w amazonke troche fajne hity nie ma co :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:38. |