![]() |
No kurwa przepraszam, ale ktoś kto twierdzi, że udupienie sorka do obecnego stopnia jest uczciwe, to chyba taka osoba nie ma równo pod sufitem.
|
Cytuj:
Jeśli grałeś sorcem przed wprowadzeniem wandów to powinieneś sobie teraz dawać rade. Wtedy wydawałeś mase kasy na runy a teraz na mf. Cytuj:
|
ja juz sie przzwyczailem do obecnego stanu rzeczy ;]
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Prowadziles jakies testy ? Chetnie rzuce okiem. HMM przy uderzeniu zawsze ma jakas dolna granice, broń i speary nie. Dodajmy jeszcze ze spear zawsze ma duza szanse na miss. Mam 57 ek, nadal zdarzy mi sie hit ponizej 50 (na zolwiach i scarabach) i nieraz jeszcze zdarzy sie miss. Skill 78, giant sword. Jest lepiej niz bylo ale nie tak jak sobie to wyobrazacie. Policz sobie jaka ja mam srednia hitow i przyrownaj do HMM'a jakiegos tam 55-60 ms. |
Średnia takiego sorka to 70-80. Ale pamiętaj, że za każdy strzał z HMM się płaci...
|
skonczcie juz to lamentowanie i grajcie dalej
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dziś spytałem 92 sorca jak mu się gra po update on odpowiedziałmi że nie jest źle :) więc nie lamentujcie bo to nic nie zmieni.
Najgorsze w tibii jest to że manaski i tak są za drogie powinny być po 20gp wtedy by można efektownie grać. |
Tańszych manasków bo tylko tego mi brak do expa tak szybkiego jak ma mój kumpel pall. Bo mam waste jak chce expic tak jak on ... i do tego runki sięrobi troszq długo :/ kiedyś się bp hmm na facc 40 minut chyba robiło jak nie mniej
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no nie wiem -.- kiedys na hmma bylo 70 teraz jest 4x wiecej. A nie przypominam sobie rzeby kiedys mana się odnawiała co 12 sekund ... chyba ze tak było a juz nie pamitam
|
Kazdy robi co chce?; o
|
Cytuj:
|
ja myślałem że 2x :P ale to już stare czasy ... :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
delikatnie mówiąc. część z was poprostu bredzi....przed update pall czy knight nie mreczał ze ma mało kasy, małe dmg itp...troche zbalansowali postacie i juz problemy macie....mam kumpla ma palla i maga...i nie mreczy ze ma maga słabego oba chary sa na 50 levelu...teraz mówi ze przynajmniej oba maja podobne dmg...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:38. |