![]() |
za polske!!1:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
|
Niedosc ze wyrwalem hunta to na dodatek wczoraj hack... ale nieprzejmuje sie :@@@@@ [MONSTER]blxxxxx kaz arth hail! _/[/MONSTER]
|
hail!
hehehh |
Dobra czas wrócić na saphirke:) tęskniliście? xD
|
Ty wracasz , a ja tymczasowo przechodze na emeryture ;) . Pozdro
|
Klantu ani mi się waż przechodzić na RETIRED!! w niedziele jedziemy banshee! :D
|
No to widze, ze Polacy h lvle wracaja na saphire :D wreszcie...
|
Właśnie o której na Banshee idymy ?;)
|
qrwa dzis banshee?; | ja pierdole a ja ban ;\
|
trit nie wiem co sobie myslisz ale ja nic do Ciebie nie mam tbh
|
18:42 Nobztrakt [192]: seba, your still hunted
18:42 Nobztrakt [192]: i want my money back 18:43 Sebarivel [101]: you know the deal Mr... 18:43 Sebarivel [101]: I can't do something against my ex leader 18:43 Nobztrakt [192]: ? 18:44 Sebarivel [101]: He said that it would be unacceptable if i would give you that cash 18:44 Nobztrakt [192]: k 18:44 Sebarivel [101]: Ataraxis may be no-longer on 18:44 Sebarivel [101]: but the honore of it will stay forever 18:44 Nobztrakt [192]: stay in pz then 18:44 Sebarivel [101]: I'm sorry for making trouble 18:44 Nobztrakt [192]: no tbh No cóż no cóż no cóż:) |
nooooo bylo minelo , mialem lekki zryw czapy ;| btw. co sie kurwa znow dzieje na saphirze?q.Q
|
Noobz straszy xD
No cóż... jak to mówi staropolskie przysłowie "nie strasz nie strasz bo sie zesrasz" Nobz moze tylko straszyc i robić kupe. Ale cóż nie moge go nie doceniać, może ktoś stanie przy jego boku. |
a miało być tak pięknie ;p
btw tritz gadaj se co tam chcesz i tak klamstwo ma krotkie nogi i tak czy siak sie dowiem co o mnie gadasz |
Arad, jesli chcesz moge sam ci stwierdzic co gadalem :) a dokladniej to byl 1 wrzut wiec niemusisz sie dowiadywac od nikogo.
|
Już wszystko się wyjaśniło
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1872481 |
Lamerstwo!
Mówicie ze Szwedzi tepia Polakow T.T
A ja dzisiaj odniosle mwrazenie ze Polacy tepia Polakow ! 47 Paladyn Polak -.- Zabił mnie za to ze mu nie ukradłem lootbaga Spytał mnie przed zabiciem mnie... "Jakie masz EQ ? Masz cos cennego ?" Mówie mu ze nie, gram na saphira od 5 dni i nic nie mam cennego, Mam tylko Brass Armor (Skłamałem bo miałem Plate...) A On mi mowi zebym dał brass armor jak che zyc =/ Dałem mu Heaven Blooslom (wylotowałem z pierwszego w zyciu Scauta) a On mnie i tak zajebał.... Pod pretekstem ze kłamałem -.- Potem na privie mi sie chwali ze sie nie boi nikogo bo ma 2 AOLE... Ma kase na aole... a zabija gracza co ma EQ warte 1k a i tak całego nei zlootuje omg ;( zal mi takich ludzi ;( *** przepraszam za przeklinanie ;( |
@up
Szkoda tego zgona ale widac kim naprawde jest ten ziomek Jakims niedowartosciowanym dzieckiem neo ktore kupilo konto na allegro i ma zaciesz z zabicia 17 lvl Omg gdzie takie buraki rosna |
Cytuj:
|
Spoko dam ci jego name ;(
01:14 Niken'Tsunami [47]: ej stary widac ze malo grasz ... bystrzak nie ? wkoncu mam 16 lvl ... ***UP*** A mogłbys napisać do mnie na Saphira ? Jestem ONline Nick:Dashaba... Pogadamy Se ^^ (nie che free itemow, bardziej bym wolal smierci takiego lamera jak Niken ;/) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:51. |