![]() |
@Vil
Zmniejszenie cen Mana Fluidów?? O ty w życiu!! Jakby coś takiego nastąpiło tu już widzę jeszcze bardziej radosnych Knight'ów i Paladyn'ów, którzy głownie tego używają do leczenia. Jak dla mnie CIP pójdzie w stronę rune: zmniejszenie kosztów wytowrzenia = spadek cen = większe zużycie (tak mi się wydaje ;p) Re down. Wiesz czemu jest tam więcej Knight'ów i Paladyn'ów bo magicznym nie chce się ruszyć 4 liter, spokojnie mogą wbijać takie ilości expa, no ale niestety ponosząc przy tym większe koszty (balansacja ekonomiczna przewidziana na zimę). |
....
na temat balansacji z ostatniego upa moge powiedziec, a raczej dac linka do pewnej strony http://erig.net/worldmostxp.php. Zobaczcie sami czy ostatni wykres ktory przedstawia cipsoft jest prawdziwy bo na moje oko wymyslili go sobie...to jest zal br chodzi im tylko o to zeby wiecej ludzi zaczynalo grac w Tibie zamiast troszczyc sie o tych ktorzy juz troche w to graja i wiedza o co chodzi. Good luck CipSux
|
Fajnie by było, jakby manafluidy były tylko dla profesji magicznych, a paladynom odebrano by exure vitę, hmma, i invisibla (bo co to jest? paladyn czy sorcerer?). Marzenia :P
|
Cytuj:
Za przeproszeniem pojebało cie?!! Jak tak to ok, ale jak nie to knightom niech zabiorą wszystkie exori i uhy. :baby: |
Po co??
Po co te profesje balansować to jest bez sensu zawsze powinno być tak że sorc jest lepszy bo ma dużo many a np.knight mam mało many ale jak walnie to zdrowo a sorc nie wiec nie wiem po co te balansowanie jak zbalansujom to sorc i knigt na tym samym lvl blendom walić tak samo wiec po co wo gule dawać wybór kim sie chce być to jest bez sensu BOŻE!!!!X(X(X(X(X(
|
IMHO cały problem tej gry polega na tym, że doświadczenie można zdobyć tylko za zabijanie potworów. Gdyby autorzy poszli bardziej w stronę RPG, stworzyli system "podklas", np. mag może równocześnie być jakimś tam rzemieślnikiem i za to dostawać doświadczenie, to łatwiej by było przeprowadzić wyrównanie profesji.
|
Cytuj:
|
@ Chuckname
Sam jesteś bezsensu... @ Dla tych którym sie NIC nie podoba. Kto Wam każe grać ? ;S |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mnie martwi tylko, że Cipsoft pokazał jakieś wykresy a nie poparł tego konkretnymi przykładami.
Oczywiście, chociaż nie należę do najlepszych graczy, to i tak sobie pozwolę niezgodzić się z Cipsoftem. Amahoro P.S. Czy ktoś ma wzór na siłę czarów po update? |
Cytuj:
|
Niesamowite, kilka UpDate'ów wcześniej trzeba było zmuszać Magów/Druidów do expienia soulami, a teraz źle bo wolno się expi i mniej wydajnie...
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Chociaz i tak popieram twoje zdanie, że ten update był (jest) nieudany. Co do siły czarów wydaje mi się ,że wzór wygląda mniej więcej tak: 2x mlvl +2*lvl\4- ludzie, *2potworki. Ale to tylko moje przypuszczenia. PS. Na www.tibia.com pojawiła się ankieta 'How do you like the summer update?' Jeżeli chciecie to głosujcie, byc może cos to da. |
Dwóch magów na poziomie 150 biega po Carlin zabijając przez godzinę 50 graczy wszelkich profesji, podczas gdy grupa siedmiu postaci na 100 poziomie nie jest w stanie ich zabić. Widząc coś takiego, wiesz że coś jest nie tak.
No a teraz będzie biegało 2 paladynów na 150 lvlach i będzie to samo. |
lol to nie mozliwe zeby zabic 50 graaczy :p nie zdazy zanim dostanie bana :]
|
Tak też to chciałem napisać ale potem uświadomiłem sobie że są yellow skulle.
|
Cytuj:
Cytuj:
Jak byście przeczytali cały temat to by6ście wiedzieli, że była już o tym mowa. Można zabijać yellow/red/white skulle. A na świecie pvpe nie ma limitu skulli. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:24. |