Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Ogolne wydarzenia.. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142326)

wrogonastawiony 14-11-2007 07:37

Wyluzujcie z tym szpanowaniem RL'em. Kazdy gra tyle ile chce i to jego sprawa, kiedy wy nałogowaliscie i wam mowili ze to strata czasu to sluchaliscie go ? Dajcie im samym dojsc do tego ze tibia nie ma sensu.. jezeli jest teraz napalony na granie to i tak tej gry nie rzuci. Wiekszosc ludzi odrazu sra sie do rzucania tibii, nie mozecie poprostu lepiej z niej korzystac ? Mozna poprostu mniej grac i to jest napewno lepsze niz rzucanie, bo potem i tak 90% graczy wraca... Skramer a ciebie predzej czy pozniej znowu zobaczymy w grze x) Jak to mówia 'once your in it and you will be never free' ;)

Skotek 14-11-2007 09:06

Prawdopodobnie zobaczymy, ale z tego co wiem nie bedzie on zaniedbywał rl life ... To jest najważniejsze ...

@ Falcon
Nie możesz zaniedbywać rl life, ponieważ gdy bedziesz w trudnych sytuacjach tibia Ci nie pomoże ...

Golden'Fanatyk 14-11-2007 10:36

Jak mnie wyżócom to mama pofiedziala rze odda mnie do domu dziecka tymczasem ide do szkoły, papa ;)

Skramer 14-11-2007 16:37

Hah falcon ty lachudro xdd

krzysheak 14-11-2007 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1744734)
Wyluzujcie z tym szpanowaniem RL'em. Kazdy gra tyle ile chce i to jego sprawa, kiedy wy nałogowaliscie i wam mowili ze to strata czasu to sluchaliscie go ? Dajcie im samym dojsc do tego ze tibia nie ma sensu.. jezeli jest teraz napalony na granie to i tak tej gry nie rzuci. Wiekszosc ludzi odrazu sra sie do rzucania tibii, nie mozecie poprostu lepiej z niej korzystac ? Mozna poprostu mniej grac i to jest napewno lepsze niz rzucanie, bo potem i tak 90% graczy wraca... Skramer a ciebie predzej czy pozniej znowu zobaczymy w grze x) Jak to mówia 'once your in it and you will be never free' ;)

Dokladnie. xP Ja tam gram srednio duzo, znaczy ktos moze powiedziec ze duzo ale wbijam exp nie dlatego ze siedze 10 godzin+ dziennie tylko dlatego ze nie wastuje czasu na nie potrzebne stanie w dp tylko ide huntowac :)

Marcelek 14-11-2007 17:21

Mogasz mnie zabil jest pk, stracilem plejt seta pomocy;(;(;(;(;(

krzysheak 14-11-2007 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcelek (Post 1745145)

Marcelek NOOOOOo ,wcale cie nie zabilem plx

Skotek 14-11-2007 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcelek (Post 1745145)

Jezu ale masz strate... I nie pisz o tym tutaj bo żal ...X(

Master Bonczek 14-11-2007 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Golden'Fanatyk (Post 1744276)
ile można być matką teresą? ; o

@skramer, wzajemnie, wesolych brachu! :)

@bonQ

masz 100% rację, wróc na Xerene i dokop mi prosze :confused:

Jak to mówią - nietykane gówno mniej śmierdzi :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Golden'Fanatyk (Post 1744688)
Nie mam RL, Tibia to dla mnie cale moje zycie. Rzucilem dziewczyne, ostatnio przylozylem starej bo chciala mi wylaczyc kompa.. teraz za kare zbiera mi w mario grzyby, a gdy tylko zwolni się POI wbije mi 170 LEFEL!

Jedyną rzeczą, która trzyma mnie jeszcze przy tej grze to $.

To fajnie masz, że nie potrafisz sobie znaleść pracy na rl... jesteś aż tak wielką ciotą, że nie potrafisz sobie poradzić w życiu i musisz wykorzystywać do tego gre? Wątpie, że na tibii zarabiasz kokosy bo nawet jeżeli zlootujesz coś cenniejszego to i tak jest zajebiście ciężko to sprzedać za rl hajs, a jeżeli myślisz, że kiedyś sobie sprzedasz postać za ileśtam to zapewniam cię, że w tyle czasu co ty poświecisz na wbicie lvla to ja zarobie duuuużo więcej :-)

A co do Tibii to moim zdaniem granie w nią nie ma nic złego - jeżeli się nie przesadza... jeżeli regularnie zrywasz sie z lekcji, lub po szkole siadasz przed kompa i do 2 w nocy nie ruszasz dupy z krzesla i tak dzien w dzien to tak, jestes chory.

Skotek 14-11-2007 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Bonczek (Post 1745423)

A co do Tibii to moim zdaniem granie w nią nie ma nic złego - jeżeli się nie przesadza... jeżeli regularnie zrywasz sie z lekcji, lub po szkole siadasz przed kompa i do 2 w nocy nie ruszasz dupy z krzesla i tak dzien w dzien to tak, jestes chory.

Hmm ... Masz wielką racje ... Od siedzenia przy tibii mozna dostać szajby, zależy ile siedzi. Zgadzam się z tobą w 100 % :]

ElynAlvia 14-11-2007 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skotek (Post 1745459)
Hmm ... Masz wielką racje ... Od siedzenia przy tibii mozna dostać szajby, zależy ile siedzi. Zgadzam się z tobą w 100 % :]

Jeżeli długie siedzenie przy tibii sprawia, że Ci szajba odbija to znaczy, że masz słabą psychikę i tyle...

Golden'Fanatyk 14-11-2007 21:43

nie mam rl.. tylko sen i tibia ew. szkola jak sie obudze na czas (ale i tak posiedze na 2-3 lekcjach i zwiewam)

Gz Skramer, Bonczek Waszego "RL" , terz hcialbym takie mieci :(

Marcelek 14-11-2007 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skotek (Post 1745276)
Jezu ale masz strate... I nie pisz o tym tutaj bo żal ...X(

Przeczytaj w slowniku znaczenie slowa ironia dzieciaku, a potem pisz, ok?

Varcetti 14-11-2007 23:24

Relax, panowie

wrogonastawiony 15-11-2007 11:30

Wie ktos moze kto teraz gra na exodus axemaster ?

foxa1990 15-11-2007 12:36

jakie wrzuty, spokojniej, wytłumaczcie sobie o co chodzi :D tak przy okazji to mój 1 post tu :baby: =) hehe pozdro

st1L 15-11-2007 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez foxa1990 (Post 1746582)
jakie wrzuty, spokojniej, wytłumaczcie sobie o co chodzi :D tak przy okazji to mój 1 post tu :baby: =) hehe pozdro

Foxa Szkielet? : >
Od czasu zakonczenia wojny to tutaj tylko albo sie kloci, albo przez tydzien nikt nic nie pisze.

foxa1990 15-11-2007 17:30

nom :D

Nooo.. to forum to normalnie tragedia, jak patrze na innym świecie to normlanie piszą gadają itp.. a tu patrz na reszte działów... pustka. Nie wiem czy to tylko u "nas" tak :P

Freddd 15-11-2007 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez foxa1990 (Post 1746931)
nom :D

Nooo.. to forum to normalnie tragedia, jak patrze na innym świecie to normlanie piszą gadają itp.. a tu patrz na reszte działów... pustka. Nie wiem czy to tylko u "nas" tak :P

Tu to jeszcze nic zobacz sobie jak sie ludzie kluca na forum azury :P

Skotek 15-11-2007 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcelek (Post 1745926)
Przeczytaj w slowniku znaczenie slowa ironia dzieciaku, a potem pisz, ok?

@Marcelek
Wiesz co kidneo? Po co wchodzisz na to forum i opowiadasz ludziom, że straciłeś "plejt" seta ... :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:50.