Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Sucide Boys - Dark Purples Faster Turtles (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=143891)

Cienki-Bolek 02-09-2007 16:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luo (Post 1636421)
@Cienki-Bolek
kto gra?

lol lepiej za outfit niz za nic jak ty

A kto może grać na Galithar jesli nie ja omfg noob z ciebie;/
Ja cię zabilem?lol nigdy nikogo za nic nie zabilem:]

Smokuu 02-09-2007 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cienki-Bolek (Post 1636593)

A moze typ ktory gra na Kundlu? :>

Luo 02-09-2007 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cienki-Bolek (Post 1636593)

wiesz, tyle ownerów - łatwo sie pogubić
ty może nie zabiłeś ale ktoś na galitharze lol
piszesz "noob z ciebie;/" I KTO TO MÓWI ?

gienkos 02-09-2007 20:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1636732)
A moze typ ktory gra na Kundlu? :>

A moze budyń? B)

jacke 02-09-2007 21:53

jak mozna usunac posta? :Q

jacke 02-09-2007 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1636552)
O.o

Jak dla mnie, to także było przegięcie. I to nie dlatego, że soc szybciej expił czy coś. Sorc to bardzo potężna postać, miał trudno na początku, ale wynagradzała mu to potęga wraz ze zdobywaniem doświadczenia. Po update'cie byli silni juz na niskich lvl-ach...

srry za ot

owszem moze i bylo przegiecie, ale czemu karze graczy? trzeba bylo petycje do cipsoftu napisac...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 1636481)
uwazasz ze xlog to cheat? LOL... dobry z Ciebie typ...

cheat nie cheat, lamie zasady gra tak jak wszystkie boty...

Sep 02 2007, 20:36:37 CEST Killed at Level 65 by Bellish Elane
and by Sorrow Osk

ble ble, kto mu powiedzial ze moze wracac do veno? :]

Legionista1916 02-09-2007 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jacke (Post 1637075)
cheat nie cheat, lamie zasady gra tak jak wszystkie boty...

nie pograzaj sie lol jesli dacie exita zamiast logouta lamie zasady gry to nie bylo by takiej opcji chyba co mądralo xD

Poll 02-09-2007 23:31

Mam nadzieję że teraz z combobotem Wam lepiej będzie szło,rotfl...so low guys,so low

jacke 03-09-2007 00:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legionista1916 (Post 1637149)
nie pograzaj sie lol jesli dacie exita zamiast logouta lamie zasady gry to nie bylo by takiej opcji chyba co mądralo xD

xlog nie jest po to zeby sie wylogowac jak cie ktos bije, tylko jak musisz juz wylaczyc, a akurat masz battle i sobie np wejdziesz gdzies do pz. sadzisz ze ta funkcja jest po to zeby naduzywac jej przy wojnach? to tak samo jak z teleportem, jest w grze ale nie moga tego usunac... bug abusing

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1637271)
Mam nadzieję że teraz z combobotem Wam lepiej będzie szło,rotfl...so low guys,so low

no masz ciekawe info, szkoda ze bledne :))))

notop 03-09-2007 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1637271)

eee tam pewnie taksamo jak wam;)

Legionista1916 03-09-2007 07:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jacke (Post 1637369)
xlog nie jest po to zeby sie wylogowac jak cie ktos bije, tylko jak musisz juz wylaczyc, a akurat masz battle i sobie np wejdziesz gdzies do pz. sadzisz ze ta funkcja jest po to zeby naduzywac jej przy wojnach? to tak samo jak z teleportem, jest w grze ale nie moga tego usunac... bug abusing

oo wiec nagle ci sie zmienilo z cheta na nielegalna opcje w panelu?? xD pokaż mi w regulaminie taki podpunkt ze nie moge korzystac z exita kiedy mi sie tylko podoba.

Szefie :) 03-09-2007 08:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1637371)
eee tam pewnie taksamo jak wam;)

nie zartuj... nie ujmujac umiejetnosci naszemu teamowi nasze comba niebardzo wygladaly na zrobione przez combo-bota xD (nie wszystkie)

bemo 03-09-2007 09:21

do szkoly, czas zaczac nauke!

Wiatrak 03-09-2007 09:43

szkoua óczy!

Filush 03-09-2007 13:03

Xilvent nie używa bota ... DPFT nie używało combo-bota na wojnie z sk ... a Damoon jest nadal polakiem..

jacke 03-09-2007 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legionista1916 (Post 1637486)
oo wiec nagle ci sie zmienilo z cheta na nielegalna opcje w panelu?? xD pokaż mi w regulaminie taki podpunkt ze nie moge korzystac z exita kiedy mi sie tylko podoba.

pokaz mi w regulaminie ze kozystanie z tp zeby np wrocic szybko do miasta jest nielegalne ;)
pomysl troche... widze ze ciezko z tym u ciebie

Eizix 03-09-2007 13:26

stary kim ty jestes ze nagle tak sie zajebiscie zaczeles udzielac i wiesz wszystko? widac ze turtle nowej ery i juz wie o all najlepiej i przyszedl sie powymadrzac na forum xD combo bota nie bylo i nie bedzie, mimo tego, ze tetuni chcial. wszystkie comba (ktore sie udaja... np jak drocan) sa odliczane na vencie

Smokuu 03-09-2007 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eizix (Post 1637824)
stary kim ty jestes ze nagle tak sie zajebiscie zaczeles udzielac i wiesz wszystko? widac ze turtle nowej ery i juz wie o all najlepiej i przyszedl sie powymadrzac na forum xD combo bota nie bylo i nie bedzie, mimo tego, ze tetuni chcial. wszystkie comba (ktore sie udaja... np jak drocan) sa odliczane na vencie

a ty kim jestes? Jakims pionasem co nawet 100 lvl-u nie potrafil wbic xD

P.S Gosc mi pewnie zaraz wyjedzie ze ma inne cele w tej grzej,albo ze nie traci zycia na rl, lub inne bzdury tego typu xD:D

Golradir 03-09-2007 15:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1638091)
P.S Gosc mi pewnie zaraz wyjedzie ze ma inne cele w tej grzej,albo ze nie traci zycia na rl, lub inne bzdury tego typu xD:D

heh jak dla Ciebie tu bzdury to tylko świadczy o Tobie

...nie musisz iść wbić kolejnego levela?

jacke 03-09-2007 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eizix (Post 1637824)

nie wiesz kim jestem i pewnie sie nie dowiesz, a wiem naprawde bardzo duzo i nie gram od wczoraj na arcanii :))) u nas tez nie ma combo bota, to ze wczoraj w veno sie chwile pobawilismy tazabawka nie znaczy ze bedziemy jej na wojnach uzywac, za duzo pierd*lenia z jest zeby to wszyscy poustawiali... vent to najlepsza sprawa

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:25.