![]() |
Cytuj:
Ja cię zabilem?lol nigdy nikogo za nic nie zabilem:] |
Cytuj:
|
Cytuj:
wiesz, tyle ownerów - łatwo sie pogubić ty może nie zabiłeś ale ktoś na galitharze lol piszesz "noob z ciebie;/" I KTO TO MÓWI ? |
Cytuj:
A moze budyń? B) |
jak mozna usunac posta? :Q
|
Cytuj:
Cytuj:
Sep 02 2007, 20:36:37 CEST Killed at Level 65 by Bellish Elane and by Sorrow Osk ble ble, kto mu powiedzial ze moze wracac do veno? :] |
Cytuj:
nie pograzaj sie lol jesli dacie exita zamiast logouta lamie zasady gry to nie bylo by takiej opcji chyba co mądralo xD |
Mam nadzieję że teraz z combobotem Wam lepiej będzie szło,rotfl...so low guys,so low
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
oo wiec nagle ci sie zmienilo z cheta na nielegalna opcje w panelu?? xD pokaż mi w regulaminie taki podpunkt ze nie moge korzystac z exita kiedy mi sie tylko podoba. |
Cytuj:
|
do szkoly, czas zaczac nauke!
|
szkoua óczy!
|
Xilvent nie używa bota ... DPFT nie używało combo-bota na wojnie z sk ... a Damoon jest nadal polakiem..
|
Cytuj:
pomysl troche... widze ze ciezko z tym u ciebie |
stary kim ty jestes ze nagle tak sie zajebiscie zaczeles udzielac i wiesz wszystko? widac ze turtle nowej ery i juz wie o all najlepiej i przyszedl sie powymadrzac na forum xD combo bota nie bylo i nie bedzie, mimo tego, ze tetuni chcial. wszystkie comba (ktore sie udaja... np jak drocan) sa odliczane na vencie
|
Cytuj:
P.S Gosc mi pewnie zaraz wyjedzie ze ma inne cele w tej grzej,albo ze nie traci zycia na rl, lub inne bzdury tego typu xD:D |
Cytuj:
...nie musisz iść wbić kolejnego levela? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:25. |