![]() |
"Vision pisal na tym forum tylko dla bandy glupich dzieciakow, ktorzy potrafia tylko bluzgac i nic wiecej"
Ciekawe gdzie zacząłem was bluzgać, a to że akurat przyzwyczailiście nas do lania mięska armatniego w Vision i z tego powodu źle oceniłem sytuację z tym knightem - nie jest powodem, by wyzywać ludzi od plebsu o ty wielki arystokrato. |
nauczcie sie ignorować Khazula (i ludzi jego pokroju) zobaczycie ze od razu bedzie lepiej.
|
vision jest zbyt zajete pegowaniem swoich poteznych charow, polecieli po Malenkie Mallenstwo a ze koles zapomnial jak korzysta sie z uhow padl przy okazji.
|
a za co padl Malenkie?
znajac zycie madra osoba z vision napisze mi bardzo wyczerpujaca wypowiedz "za caloksztalt" :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@offtop Master byłeś na Ramonie w Budzyniu ;D? Ładna akcja była z psami pamietasz :D? |
Cytuj:
|
Cytuj:
BO NIMI SĄ ;] A jak inaczej traktować szmatę? BTW wkrótce więcej osób podzieli los Pasterza, który się sprzedał żeby być na wozie, ale się z niego ześlizgnął wprost pod koła. Taka kolej rzeczy. Tyle. Wasz Nadworny Jasnowidz ; P |
Cytuj:
|
Tylko pasterz sam se zgotował taki los ;] więc to jest różnica ; pp
btw Hege masz chyba kilka postów do kasacji ; p |
Filmik może ktoś nakręcił ?? 8o8o8o
(wrzucaj na mnie Khazul) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ale zaczołeś mowic że khazul mowi że sie nawzajem wszyscy obrażamy i potem sam to robi on nic o wspolnym wzywaniu nie mowil!Wiec nie rob ironi z jego wypowiedzi!
|
Cytuj:
|
W obliczu zagrożenia każdy dba tylko i wyłącznie o swoją własną dupę.
|
Cytuj:
@up tonący brzytwy sie łapie ; p |
Cytuj:
No wydawało mu się że jak się będzie z nimi kolegował to będzie taki jak oni. Że kompleksy, znaczy się. Że też by chciał taki być ale mu na to Tibia nie pozwala. ; ] |
Biedny Saptus poklócil się z Kolegami z Vision :( Poor Saptus ... Poor Saptus
i co teraz bedzie ? mysle ze kazdy powinien sie zlozyc na peyment dla Saptusa |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:33. |