Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Nowa "lepsza" Elysia?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147915)

Bax 02-03-2008 21:03

Ojejka
Fajne informacje, szkoda ze związane z oszczerstwem

Buuuuu :D

Pan Jordi 02-03-2008 21:42

tak dla sprostowania to punkty 2 i 3 to 100% by history...

Zrób rachunek sumienia i pilnuj sie bo duchy prawy i zapomnienia przyjda cie rozliczyć z twoich czynów... ale jesli jestes w porządku to nie masz sie czego martwic ale w innym wypadku przepadniesz gdzieś miedzy zapomnieniem a od chlania nicości i zawiśniesz między tymi dwoma sferami a jedyne co będziesz słyszał to kołatanie łańcuchów które będą cię oplątywać...

Bax 03-03-2008 02:05

oO Słoneczko

Hektor_Druidek 03-03-2008 07:49

@Angelo
Skończ wreszcie z tymi głupimi postami i zacznij normalnie sie wypowiadac, każdy wie jaki jesteś nie dla jednej osoby wisisz kasę i nie oddajesz (mi tez)

Mam nadzieje ze sie dogadamy i oddasz to co do mnie należy albo może powiedziec na forum co planujesz z kim jak i gdzie ? sam mi to mowiłes może z deka za dużo nie ważne. Wiec zastanów sie, I tak zobaczymy sie na rl :o

ps. A i co do telefonu to odbierz go wkoncu, wczoraj cię zaskoczyłem wiec musiałeś sie rozłonczyc? :baby:

Misiuuu 03-03-2008 09:47

Bax przejął pałeczkę od kafesa? ;o

Jordi co ty jakiś fanatyk religijny? xD

Bax 03-03-2008 11:57

Najlepsze jest blefowanie :-)

ojojojoj

Hektor mam już dziewczynę, więc odmawiam.
Powodzenia u innych.

Misiuuu Chyba się pomyliłeś.

Pit3r 03-03-2008 12:28

Przyznajde sie wybotowalem 110ek,nie widzialem ani 1 advance na zywo powyzej 50 lvla. Moja wina, moja wina ,moja bardzo wielka wina !

Wybaczycie?:/

Trzymaj sie tam Baxio,zawsze Cie lubilem :D Zabilem Cie 2 razy,ale to Elaro szatan mnie podkusil. Wielkiej szkody Ci to nie przynioslo.:]

Hektor_Druidek 03-03-2008 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bax (Post 1936451)
Najlepsze jest blefowanie :-)

ojojojoj

Hektor mam już dziewczynę, więc odmawiam.
Powodzenia u innych.

Misiuuu Chyba się pomyliłeś.

Hahah ty masz dziewczyne ? chyba przez internet
A jesli mam mowic dalej to lubisz chłopców

Noi odpowiedz mi wkoncu na moje pytanie. Czemu tego unikasz masz cos do ukrycia ??

Powiedz wszystkim jak to wkoncu jest :baby:

LaresCotton 03-03-2008 16:47

zajebal ci kase?

Pyro Aris 03-03-2008 17:27

slyszeliscie kawal o tym ,ze bax ma w rl dziewczyne ?

btw. bax mysli ,ze jak napisze jakies ojojoj albo kocham was to wszyscy sie smieja lol

Hektor_Druidek 03-03-2008 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaresCotton (Post 1936770)
zajebal ci kase?

i to dużooooo :( ale i tak odzyskam predzej czy pozniej :] Baxiu:*

LaresCotton 03-03-2008 20:20

:O a taki wasz wielki kolega byl

ile?

Pan Jordi 03-03-2008 20:27

Kiedy po ziemi chodzili nie jaki Angelo chodź to i może dobry człowiek był to nie zmiennie się z tym krył.. jego znajomi chcieli z nim nawiązać jakiś kontakt ale on kłamał, oszukiwali i odpowiedzi swoją głupią gadką na ich pytania unikał... aż do pewnego czasu kiedy po okolicy rozeszła się wieść ze po dolinach chodzi Stary Prawdy Cieć... a co to za Cieć się pytasz? a no odpowiem ci co to był za dziwny typ i co wiąże się z nim... wiec on jest prawdy i oszczerstw strażnikiem i jeśli kto tylko kłamstw i unikania opdowiedzi nadużywa to on do tej osoby przybywa która potem Od razu w powietrzu się rozmywa a zostają po nim tylko wspomnienia i jego na ziemi odzienia... a wiec gdy już ten prawdy ciec odpuścił dolinne to Angelo już ci nic nie nawinę a dlaczego się zapytasz? Bo Angelo już nie stąpa po ziemi bo się rozpłyną jak dym z komina po niedzieli… a na polu ludzie tylko jego odzienia widzieli…

Angelo nie chcesz rozmawiać, chcesz nas z tropu zbić unikasz odpowiedzi nie wiemy co w tobie siedzi ale długo tak nie dasz rady bo w końcu dopadną cię prawdy zjawy… przyjdą do ciebie w śnie i wezmą daleko cię gdzie z tobą się rozprawią i z marzeń, duszy czy myśli pozbawia a twoje martwe ciało odpadnie na zapomnienia dno… ale w tedy na prawde będzie już za późno… wiec prosimy cię porozmawiaj z nami normalnie to nie jest w brew pozorom złe… chcemy kontakt z tobą nawiązać i o starych Elysyjskich czasach nawiązać po wspominać i o kilka rzeczy cię zapytać…

ELaro 03-03-2008 21:12

baxiq moze powiedz cos o sobie ile masz lat?:o
bo z tego co wiem twoja mama mowila ze masz 20 cos lat i gdzies tam za granica mieszkasz a Niszinron ktory gral na poczatku elysi jakims sho mowil ze jak wyslales mu fotke (z 3-4 lata temu) i ze miales max 11-13 lat
+ ryj taki...........;D

Hektor_Druidek 03-03-2008 21:20

@Pan Jordi
Jaki poemat :P Powinieneś książki pisać hehe ;)

@Lares~
Okradł mnie na jakieś 900zł. Teraz się przekonałem jaki jest mr. Angelo.
Za dużo mu pomogłem, zaufałem to teraz mam. A taki moralny chłopak z niego niby jest, uczciwy, spokojny itp. Tak btw to jego super ziomek Spemalien czy inni tak samo skończą jak ja, bo Angelo tylko szwedów szanuje. A Hicham to chyba jego bogiem jest, za każdym razem kiedy z nim rozmawiałem to tylko "Hicham najlepszy jest, najlepsze pvp, Hicham się dla mnie zrookuje itp." może chciałeś bax powiedzieć Hicham jest zajebis*y bo jest murzynek i ma w majtach wacka na miarę murzyńskiego kalibru czyli 1m.

Ty pisałeś, że masz dziewczynę lol? 24/h siedzisz przed kompem to gdzie i kiedy ją poznałeś?:D I jaka dziewczyna chodziła by z chłopakiem, który wygląda jak CYGAN !!!!!! Zabawne ;)

Twoja mama kiedyś pisała, że się dobrze uczysz. Więc oznajmiam tutaj wszystkim. Skoro się tak dobrze uczysz to po co ja Ci tłumaczyłem posty po angielsku? Dlaczego masz same 2 w szkole i dlaczego JAK DO CIEBIE dzwoniłem to mówiłeś mi "nie PATRZAŁEM" po jakiemu to?:D

I na koniec chcę oznajmić, że pieniądze odzyskam. Wiesz jak?
Tutaj masz mały problem, że ja znam Twój adres a Ty mojego nie znasz, wiem kiedy Twoich rodziców w domu nie ma więc kiedyś możesz, się mnie spodziewać. A kiedyś napisze o Twoich planach co do swe które są żałosne bo teraz czasu nie mam i tak za bardzo się rozpisałem.

Hektor_Druidek 03-03-2008 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ELaro (Post 1937466)
baxiq moze powiedz cos o sobie ile masz lat?:o
bo z tego co wiem twoja mama mowila ze masz 20 cos lat i gdzies tam za granica mieszkasz a Niszinron ktory gral na poczatku elysi jakims sho mowil ze jak wyslales mu fotke (z 3-4 lata temu) i ze miales max 11-13 lat
+ ryj taki...........;D

Bax ma niby 18 lat, ale głos ma taki, że chyba mutacji nie przeszedł. Mieszka w Bydgoszczy. A co do wyglądu baxa to Angelo wygląda jak CYGAN xD

Misiuuu 03-03-2008 21:43

ponowie do coś straszne na G~ nawiedziło lodowe wyspy naszego serva, ma ktoś movie? bo chyba ujebali

http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/38011

sory ze zaspoiluje ale jestem so excited ;o

20:52 You see a demonbone (Atk:48 Def:38 -2).
It can only be wielded properly by players of level 80 or higher.
It weighs 180.00 oz.

ELaro 03-03-2008 21:54

widze ze czesto tu postuje lares cOttOn
moglbys mi mniejwiecej powiedziec co sie dzieje na elysi co siejniki kminia bo widze ze jedni padaja od 2 siejnikow inni od wri itd itd...
i co tam sie dzieje na elysi bo ja ja opuscilem(makil bez redskulla ;o)

Pan Jordi 03-03-2008 22:10

Prosze zobaczyc...

http://img117.imageshack.us/img117/4268/67389531bg2.jpg

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2042946

Nie chce ich tutaj :/...

ELaro 03-03-2008 22:28

niech graja moze skloca wri i wyjebia muzyna

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:42.