![]() |
A dla mnie ok =]
Wkońcu druid sie bedzie roznil od sora i bedzie tak samo dobrą postacia magiczną... najabrdziej mi sie podoba że powiekszaja ofensywe druida ( nowy czar obszarowy ) szkoda tylko tych UH bo druidzi straca łatwy i bardzo dobry zarobek na runkach :/ no ale coz cos za cos :) Jednym słowem : Czekam na nastepne teaser'y i oczywiscie na samego Upka :) |
??
:glupek: co ty wymyślasz?????? (do tego z ty max ogniem i energią to jest jagby co)
|
@gf~
Ja nie mówię rodzicom na co wydaję pieniądze xD @Biorek: Tak, teaser będzie w piątek bo to był artykuł o balansach postaci II. Teasery są w piątki i najczęściej krótkie, mówiące tylko o grafice i dodatkowych elementach. |
Cytuj:
(z zywiolu ziemi :D)moze tez byc tak ze sorc dostanie zywiol smierci.. coz pozyjemy zobaczymy.;) |
Cytuj:
(z zywiolu ziemi :D)moze tez byc tak ze sorc dostanie zywiol smierci.. coz pozyjemy zobaczymy.;) |
Zapowiada sie Kozacki Update :D
|
Cytuj:
@Topic UPdate rulez! Ciekawy jestem co z tego wyjdzie. Bardzo ciekawi mnie wątek paladyna. Myślę, że ten update przyniesie to, że każda profesja będzie oryginalna i profesje będą się nawzajem potrzebować. Np. knight potrzebuje sorc'a/druta żeby mu broń zaklęli. To wzmocni klimat RPG! Oczywiście zawsze znajdą się narzekający, normalka... Ciekawe co dalej! @Edit Zauważyłem, że teraz każdy pisze "Fajnie było jak była tibia 7.6". A to przecież widać, że nawet wtedy o tibii nie wiedzieli... nie mam tu na myśli wszystkich. Sam się przyznaję, kiedy zaczynałem moją przygodę z tibią, to była właśnie tibia 7.6, a wtedy byłem kompletnym newbie... Także nie znam tego "czegoś" co było w tym kliencie. Pozdrawiam |
JUPIII
nareszcie coś ciekawego , moim zdaniem co update tibia jest coraz lepsza , a najlepsze w update jest ze cip soft dodaje tylko dla pacc :DDD gram sorcem i nim zawsze będę grał , nawet jak by mi all zabrali , albo sorcer albo nic , w tym wszystkim jedno mi sie nie podoba , LAGI i KICKI sam nie wiem czy to wina mojego neta ( radiówka ) czy usa server :// |
Mam nadzieję że nie będzie dominującej profesji. Wszystkie mają być równiusieńkie.
|
hehe ale już mamy najsłabszą :p a mianowicie knighta
|
Heh znów ta gorączka... Moją opinię oprę na 2 zdaniach: Dobre złego początki (aczkolwiek nie zawsze) oraz to do tych co płaczą, że juz nigdy nie użyją/kupią/sprzedadzą jakiejś runki czy czegoś tam innego : "W życiu tak jest nie należy bać sie zmian, które powodują (nomen omen) ran wyleczenie :D Pozdrawiam i życzę radosnego oczekiwania!
|
Cytuj:
Powiem ci jedno - w tym kliencie nic takiego nie bylo. Wszyscy narzekali jak wchodzil, dobrze to pamietam.Glowna walka byla o te wandy i rody dla sorcow i drutow...Ci co mowia ze 7.6 bylo dobre to znaczy ze nie grali na wczesniejszych klientach.Ja gram od 7.2.Uwazam ze 7.5 byl najlepszy.A po 7.5 to 8.0 :) I podejrzewam ze ten update przebije 8.0 :) Ale i tak do tibii nie wrocexd |
Cytuj:
|
klienty posciagane ts dziala ;P
naprawde update zapowiada sie znakomicie btw druidzi beda mieli swoje ue |
No może i fajny up, ale trochę się obawiam, że będzie trudniejsze expienie bez tych żywiołów i co to będzie za gra bez uhów i mfów
tylko z jakimiś tam miksturkami.Po prostu poczekamy zobaczymy. Tibia i tak zawszę będzie tibią, a to że robią coraz fajniejsze upy (dla nie których się one nie podobają)to tylko urozmaica tibie i grę w nią ^^ A poza tym Cipsoft robi to dla kasy i tyle ^^ P.S. A jak nie będzie runek tylko mikstury nie będzie trzeba wbijać 4 mlvla na Uhy ^^ Pozdrawiam, jordeczekkk |
Jak to moze
Yo ale drut straci ogien i robienie runek X(X( Ale zawsze lubiałem lud B) :cup: :flaga_pl: :dance: bendzie zabawa TIBIA jest bogiem EXPIENIE nałogiem SKILLE podstawąPEKOWANIE zabawą:cup: |
hura mam już upa!!!!!!!
jakiś doss to pokasował ale ja widziałem mamy upa!! |
1 czar otrzymali knightowie ;/
|
ooo lolz ile czarów dla druta1!!
|
???
ei ludziska ile z tych czarów będzie dla facców?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:11. |