Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Informacje na temat wyrównania profesji! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=154340)

Bowscher 15-11-2007 19:46

A dla mnie ok =]

Wkońcu druid sie bedzie roznil od sora i bedzie tak samo dobrą postacia magiczną... najabrdziej mi sie podoba że powiekszaja ofensywe druida ( nowy czar obszarowy ) szkoda tylko tych UH bo druidzi straca łatwy i bardzo dobry zarobek na runkach :/ no ale coz cos za cos :)

Jednym słowem : Czekam na nastepne teaser'y i oczywiscie na samego Upka :)

gfdhnfghbgjnghnjmhfkfbgfb 15-11-2007 19:46

??

:glupek: co ty wymyślasz?????? (do tego z ty max ogniem i energią to jest jagby co)

Napster 15-11-2007 19:47

@gf~
Ja nie mówię rodzicom na co wydaję pieniądze xD

@Biorek:
Tak, teaser będzie w piątek bo to był artykuł o balansach postaci II. Teasery są w piątki i najczęściej krótkie, mówiące tylko o grafice i dodatkowych elementach.

Areisen 15-11-2007 19:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bodeee (Post 1747172)
Zatsnawiałem Sie Co Bendzie Na Ziomwy Update Gram Sorcem I Bende Grał.Porównajmy Coś Jeżeli Druid Bendzie Zadawał Takie Same DMG Jak Sorc To Czemu Sorc Ma Cierpieć Powini Wymyślić Coś[Nie Wiem co ;p] Żeby Odruzniało Sorca Od Druida Jednogłosnię Mówię Ze W*****aja Mnie Panowie Z Cipsoftu W*****ające Jest Nie Pytanie Sie O Zdanie Graczy Co Otym Myślą Pamientamy Tibie 7.6 czy 7.81 To Były Czasy Kiedy Wszytko Było tak Jak Miało Być !!!!

Dziwny sposob pisania...Pozatym myslisz ze sorc sie nie bedzie od druida roznil zadawanym dmg?Skad wiesz?Byly testy?Coz.. ja uwazam ze czary ziemi owszem,beda ofensywne ale nie tak jak ognia,pozatym skad wiesz ze to tylko ofensywne?Nie pomyslales o jakiejs np tarczy magicznej dla knighta?
(z zywiolu ziemi :D)moze tez byc tak ze sorc dostanie zywiol smierci.. coz pozyjemy zobaczymy.;)

Areisen 15-11-2007 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bodeee (Post 1747172)
Zatsnawiałem Sie Co Bendzie Na Ziomwy Update Gram Sorcem I Bende Grał.Porównajmy Coś Jeżeli Druid Bendzie Zadawał Takie Same DMG Jak Sorc To Czemu Sorc Ma Cierpieć Powini Wymyślić Coś[Nie Wiem co ;p] Żeby Odruzniało Sorca Od Druida Jednogłosnię Mówię Ze W*****aja Mnie Panowie Z Cipsoftu W*****ające Jest Nie Pytanie Sie O Zdanie Graczy Co Otym Myślą Pamientamy Tibie 7.6 czy 7.81 To Były Czasy Kiedy Wszytko Było tak Jak Miało Być !!!!

Dziwny sposob pisania...Pozatym myslisz ze sorc sie nie bedzie od druida roznil zadawanym dmg?Skad wiesz?Byly testy?Coz.. ja uwazam ze czary ziemi owszem,beda ofensywne ale nie tak jak ognia,pozatym skad wiesz ze to tylko ofensywne?Nie pomyslales o jakiejs np tarczy magicznej dla knighta?
(z zywiolu ziemi :D)moze tez byc tak ze sorc dostanie zywiol smierci.. coz pozyjemy zobaczymy.;)

Lord Pelar 15-11-2007 19:56

Zapowiada sie Kozacki Update :D

Buszman 15-11-2007 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johanes19 (Post 1745426)
Użytkowników czytających ten temat: 189 (zarejestrowanych: 60, gości: 129)
xDD duzo troche

mi sie podoba ten nowy up, moze wroce z ots'a na mojego 25lvl sorca xDDD i kupie pierwszy raz pacc'a xD

niektozy to tylko narzekac umieja ze ots sie robi z tibii, a co ma stac w miejscu i nigdy cip'y nie maja nic dodawac??

Taa, mi sie wydaje, że ci co narzekają, że z tibii się ots robi, to na otsie pewnie nie grali. Tylko usłyszeli "O ja ots! To jest zue!111 A kysz a kysZ!!11łan". Tak naprawdę, to na ots'ach jest tak łatwo, że tylko dzieci neo tam grają... albo szukający innego klimatu. Wiem, bo sam grałem na pewnym ots'sie i było tak łatwo, że wróciłem do rl tibii... to było jakiś rok temu, jak mi coś nie poszło w tibii :D.

@Topic
UPdate rulez!
Ciekawy jestem co z tego wyjdzie. Bardzo ciekawi mnie wątek paladyna. Myślę, że ten update przyniesie to, że każda profesja będzie oryginalna i profesje będą się nawzajem potrzebować. Np. knight potrzebuje sorc'a/druta żeby mu broń zaklęli. To wzmocni klimat RPG! Oczywiście zawsze znajdą się narzekający, normalka... Ciekawe co dalej!

@Edit
Zauważyłem, że teraz każdy pisze "Fajnie było jak była tibia 7.6". A to przecież widać, że nawet wtedy o tibii nie wiedzieli... nie mam tu na myśli wszystkich. Sam się przyznaję, kiedy zaczynałem moją przygodę z tibią, to była właśnie tibia 7.6, a wtedy byłem kompletnym newbie... Także nie znam tego "czegoś" co było w tym kliencie.

Pozdrawiam

Albertus 15-11-2007 20:01

JUPIII
nareszcie coś ciekawego , moim zdaniem co update tibia jest coraz lepsza , a najlepsze w update jest ze cip soft dodaje tylko dla pacc :DDD

gram sorcem i nim zawsze będę grał , nawet jak by mi all zabrali ,
albo sorcer albo nic ,

w tym wszystkim jedno mi sie nie podoba ,
LAGI i KICKI
sam nie wiem czy to wina mojego neta ( radiówka ) czy usa server ://

Vyohman 15-11-2007 20:05

Mam nadzieję że nie będzie dominującej profesji. Wszystkie mają być równiusieńkie.

gfdhnfghbgjnghnjmhfkfbgfb 15-11-2007 20:11

hehe ale już mamy najsłabszą :p a mianowicie knighta

Unnamed Glum 15-11-2007 20:15

Heh znów ta gorączka... Moją opinię oprę na 2 zdaniach: Dobre złego początki (aczkolwiek nie zawsze) oraz to do tych co płaczą, że juz nigdy nie użyją/kupią/sprzedadzą jakiejś runki czy czegoś tam innego : "W życiu tak jest nie należy bać sie zmian, które powodują (nomen omen) ran wyleczenie :D Pozdrawiam i życzę radosnego oczekiwania!

Hybki 15-11-2007 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Buszman (Post 1747231)

Zauważyłem, że teraz każdy pisze "Fajnie było jak była tibia 7.6". A to przecież widać, że nawet wtedy o tibii nie wiedzieli... nie mam tu na myśli wszystkich. Sam się przyznaję, kiedy zaczynałem moją przygodę z tibią, to była właśnie tibia 7.6, a wtedy byłem kompletnym newbie... Także nie znam tego "czegoś" co było w tym kliencie.

Pozdrawiam

Powiem ci jedno - w tym kliencie nic takiego nie bylo.
Wszyscy narzekali jak wchodzil, dobrze to pamietam.Glowna walka byla o te wandy i rody dla sorcow i drutow...Ci co mowia ze 7.6 bylo dobre to znaczy ze nie grali na wczesniejszych klientach.Ja gram od 7.2.Uwazam ze 7.5 byl najlepszy.A po 7.5 to 8.0 :) I podejrzewam ze ten update przebije 8.0 :) Ale i tak do tibii nie wrocexd

Hybki 15-11-2007 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gfdhnfghbgjnghnjmhfkfbgfb (Post 1747256)
hehe ale już mamy najsłabszą :p a mianowicie knighta

ten post przebija wszystkie dotychczasowe:D

mago 15-11-2007 20:19

klienty posciagane ts dziala ;P
naprawde update zapowiada sie znakomicie
btw druidzi beda mieli swoje ue

jordeczekkk 15-11-2007 20:29

No może i fajny up, ale trochę się obawiam, że będzie trudniejsze expienie bez tych żywiołów i co to będzie za gra bez uhów i mfów
tylko z jakimiś tam miksturkami.Po prostu poczekamy zobaczymy. Tibia i tak zawszę będzie tibią, a to że robią coraz fajniejsze upy (dla nie których się one nie podobają)to tylko urozmaica tibie i grę w nią ^^ A poza tym Cipsoft robi to dla kasy i tyle ^^

P.S.
A jak nie będzie runek tylko mikstury nie będzie trzeba wbijać 4 mlvla na Uhy ^^

Pozdrawiam,
jordeczekkk

Begiedza007 15-11-2007 20:29

Jak to moze

Yo ale drut straci ogien i robienie runek X(X(
Ale zawsze lubiałem lud B) :cup:
:flaga_pl: :dance: bendzie zabawa
TIBIA jest bogiem
EXPIENIE nałogiem
SKILLE podstawąPEKOWANIE zabawą:cup:

gfdhnfghbgjnghnjmhfkfbgfb 15-11-2007 20:35

hura mam już upa!!!!!!!
jakiś doss to pokasował ale ja widziałem mamy upa!!

gfdhnfghbgjnghnjmhfkfbgfb 15-11-2007 20:35

1 czar otrzymali knightowie ;/

gfdhnfghbgjnghnjmhfkfbgfb 15-11-2007 20:36

ooo lolz ile czarów dla druta1!!

gfdhnfghbgjnghnjmhfkfbgfb 15-11-2007 20:46

???

ei ludziska ile z tych czarów będzie dla facców?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:11.