Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

DeGlord 12-02-2008 14:02

kozacko xDD

kurwa na focie byl przypakowany w chuja iel tam dajesz? 60 na klate? : D

pozdro 666 : D

pobol 12-02-2008 14:06

@doskonaly

ale tylko nie pablo.... pobol taki jest moj nick tutaj

Carrion 12-02-2008 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oVvN3eR (Post 1895010)
Jeśli po liceum masz taką ortografię to do fajnego LO chodziłeś ...

Zacznij od siebie;
"Odkad
obrońcom
Może użyje ale wole się
poprostu
napewno
Niezle! Ujebaliscie
wogole
Maja sprawdzic"

Błędów chyba nie muszę wskazywać, bo to oczywiste jakie.

Dawergo 12-02-2008 15:45

@UP
Nie chce być nie uprzejmy, ale nie wszyscy używają ogonków w zdaniach :P

@2x down
Proszę jaki polonista się znalazł, każdy popełnia błędy, jak by mi się chciało to przeszukałbym wszystkie twoje posty i znalazłbym nie jeden błąd, ale sporo osób pisze swoje posty w pośpiechu, i nikt, szczególnie ty, nie będzie mnie poprawiał.

doskonaly11 12-02-2008 15:52

Dawergo to wy zaczeliscie pisac o tym ze robie takie bledy lol a sami co robicie.
shaka; no odpisz jak to bylo, jaki jestes 100% polak
wogole cie nie znalem i sie dojebales ze na tego br jade co pekuje i ftp naslales , i sie dziwisz ze ci jade, i kto tu jak noob postapil?i all zaraz rozpowiedziales ze jestem noob zal:baby:

Carrion 12-02-2008 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 1895295)
@UP
Nie chce być nie uprzejmy, ale nie wszyscy używają ogonków w zdaniach :P

Ja też nie chcę być nieuprzejmym, ale chyba nie zauważyłeś tych najbardziej rażących błędów.

/sh out

pobol 12-02-2008 18:17

@dawergo

i dokladnie wiekszosc bledow doskonalego o ktore czepial sie gorti chyba dotycza polskich znakow ogonkow itd... wiec sami sobie zaprzeczacie

Carrion 12-02-2008 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 1895295)
@2x down
Proszę jaki polonista się znalazł, każdy popełnia błędy, jak by mi się chciało to przeszukałbym wszystkie twoje posty i znalazłbym nie jeden błąd

Byłbym wielce zobowiązany jeśli takowe znajdziesz.

Cytuj:

ale sporo osób pisze swoje posty w pośpiechu, i nikt, szczególnie ty, nie będzie mnie poprawiał.
Jak chcesz kogoś poprawiać to sam nie popełniaj błędów.
W poprzednim poście już darowałem sobie fakt, że to co odpisałeś w "@UP #1" jest kompletnie pozbawione sensu, ale widzę, że jednak trzeba oświecić. oVvN3eR wytykał doskonałemu, że nie stosuje polskich znaków diakrytycznych a potem Twoja wypowiedź dokładnie o tym samym w stosunku do tego, co napisałem do oVvN3eRa. Tak jak napisał Potus, trochę to kompromitujące;)

@poreda
"nie" piszemy oddzielnie z przymiotnikami? No, bardzo ciekawe...
O ile wiem, uprzejmy nie jest żadnym wyjątkiem.

poreda 12-02-2008 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carrion (Post 1895325)
Ja też nie chcę być nieuprzejmym, ale chyba nie zauważyłeś tych najbardziej rażących błędów.

/sh out

Obydwie formy są poprawne, więc kicaj do bagiety _)_

pobol 12-02-2008 18:40

@poreda

sry ale nie z przymiotnikami piszemy razem...

Shinhoshu 12-02-2008 18:41

@All
Srry, ale to nie lekcja polskiego...

nie wiem co was obchodzi kto jak pisze, ważne zeby rozumieć, bo przecież o to tu własnie chodzi...

maly offtop:
Jak ma ktoś tu neostrade 512kb/s to czy też tak macie że do 14 godziny dobrze chodzi wszystko a pózniej sie pierdoli wszystko?

DarkKZ 12-02-2008 18:48

od dluzszego czasu czytam to forum i nadal nie moge zrozumiec dlaczego do*******acie sie do doskonalego...
jedyny madry potus stanal po jego stronie gratz ;)

DarkKZ 12-02-2008 18:49

@Shaka
spojrz prawdzie w oczy, wiesz o czym moiwe...

Carrion 12-02-2008 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinhoshu (Post 1895714)
@All
nie wiem co was obchodzi kto jak pisze, ważne zeby rozumieć, bo przecież o to tu własnie chodzi...

Mnie też nie, bo nie o to tu chodzi lecz o zachowanie ovvnera, który stara się kogoś poniżyć ze względu na to, że doskonały robi błędy a sam je również popełnia. Ot cała sprawa.

Dawergo 12-02-2008 19:00

Doskonały nie zasłużył sobie na szacunek, dlatego każdy go wyzywa, bo on wyzywa nas. Pooglądaj sobie jego posty.

@Darkss Nie wierze ci że przeglądasz to forum od dawna, i nagle zacząłeś pisać i jeszcze przypadkiem double post, pewnie dasz keylosa :P

@Down
Przedstaw się, a nie odrazu wchodzisz i mówisz że Doskonały jest święty.

DarkKZ 12-02-2008 19:25

@ Up

czytalem wszystkie i nie widze w tym tylko jego winy X(

Shinhoshu 12-02-2008 19:51

18:44 Warning! The murder of Pan Doskonaly was not justified.
gz panie pro xDD
jeszcze ze sam w trapa wpadł to chcial mnie ubic xDD
szkoda ze nie robiłem ssów ;/

@destro
ee to hujnia... cos te pajace robią;/

Taxo 12-02-2008 20:06

Akcja byla nice xD szkoda ze nie ma ssow.. doskonaly sam wbiegles w trapa... xD

Michalakmee 12-02-2008 20:34

@Shinhoshu
Ja mam neo 512 i od dluzszego czasu gdy wlacze tibie po paru minutach sie rozlacza lub resetuje sie komp.Dzieje sie tak tylko przy wlaczonej tibii, ale po 14 ogolnie chodzi mi rowniez jeszcze gorzej.

@All
To nie lekcja polskiego.Nie chodzi o bledy doskonalego w postach, ale o to, ze wszystkich wyzywa, obraza naszych rodzicow, wymadrza sie i zaczyna klotnie.

Mendolina 12-02-2008 20:48

OMG! Kuwa czy wy nie widzicie co to za temat? O war!! Pare stron offtopu i śmietnik się zrobił >.>
Dajcie sobie spokój ;s.
Btw. Gz ubicia Wielce Szanownego Pana Doskonałego :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:09.