Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Sylwester ;] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=159141)

Bordo 30-12-2008 23:34

Uwaga, mam mały problem! : >

Mianowicie nie wiem jak się ubrać xD
Idę na taką "posiadówę" przy drinkach, fajce wodnej itd. Kumpel zakłada beżową koszulę w kratkę, inny kumpel jest rasta i nie sądzę aby się ubrał elegancko. W sumie będzie 13-14 osób, więc sam nie wiem. Chciałem białą koszulę i jakiś taki kolorowy krawat, ale nie chcę się ubrać prawie jak do ślubu kiedy inni będą normalnie xD Więc nie wiem, tak jak na co dzień, czy koszula?

Xelius 30-12-2008 23:37

I modlić się w nocy żebym nie zarzygał parkietu.

@Up Jacyków.

Normalnie się ubierz... Czilałt man.

Ze'To 30-12-2008 23:38

@up

proponuję wrzuci na luz i ubrać się normalnie albo w jakieś fajne odświętne ciuchy : > jeśli impreza zakrapiana to lepiej załóż coś co szybko możesz ściągnąć , lub coś czego nie będzie Ci żal jak Ci to orzygają... (albo ty orzygasz...)

Lasooch 30-12-2008 23:53

Ja tam się ubiorę jak na codzień, tylko zwykła kurtka zamiast ramoneski, bo cieplejsza i mniej mi będzie szkoda jak mi ją ktoś zarzyga. Osobiście bez wódki raczej nie rzygam więc nie przewiduję problemów z mojej strony ; p

@down: szkoda, że jestem rozsądnym chłopcem i nie mieszam fajerwerków z alkoholem, nie postrzelam w tym roku. : (

Prototyp 30-12-2008 23:57

Ja juz dzisiaj przygotowalem petardy :D
Co godzine bede wyzucal jednego Achtunga a o 24 bedzie jazda :)
Rakiety pojda w ruch!

@EDIT

JESZCZE 24 GODZINY I 15 MIN!

Bordo 31-12-2008 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xelius (Post 2401946)
@Up Jacyków.

Normalnie się ubierz... Czilałt man.

"Jacyków" mnie rozwalił xD

Dzięki ^^ Nie, że jestem jakiś elegancik i nie stoję 2h przed lustrem, ale po prostu nie chcę wyskoczyć w koszuli i krawacie gdy wszyscy będą tak jak na co dzień, albo odwrotnie. : >

Ze'To 31-12-2008 00:13

@up

nie zapomnij o meloniku i spinkach do garnitura ^^ wrzuc na luz to tylko sylwester podejrzewam, że nikt Cię nie zlinczuje obojętnie jak ubrany przyjdziesz ; >

Wierny gracz 31-12-2008 00:17

Wszystko się okaże jutro co zrobię, pewnie trochę na miasto i trochę do kumpla.

Za 23 godziny i 57 minut będzie 2009 rok.

Xantro 31-12-2008 00:17

@Bordo:
W takich przypadkach polecam jakąś kolorową koszule, np. w kolorowe paski lub coś podobnego ^^. I najlepiej bez krawatu, będzie bardziej uniwersalnie.

Gelt 31-12-2008 00:23

Bordo polecam koszule. Niekoniecznie biała, aczkolwiek nie zaszkodzi. Krawat też bym odrzucił. Koszula jest dobra na takie imprezy bo jest w pewien sposób elegancka i zawsze na miejscu. Nie mowie tu occzywiscie o koszuli z mankietami. Najlepiej troszkę inną i kolorową. Bez obciachu; )

@down

A jak zobaczycie stamtond fajerwerki?: ///

Maggic 31-12-2008 00:24

6x 0,7 BOLS na 8 osób... : )) Jakaś posiadówka w piwni do 2 --> potem out. nie wiem gdzie, nie wiem z kim.

spider-bialystok 31-12-2008 00:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bordo (Post 2402013)
"Jacyków" mnie rozwalił xD

Dzięki ^^ Nie, że jestem jakiś elegancik i nie stoję 2h przed lustrem, ale po prostu nie chcę wyskoczyć w koszuli i krawacie gdy wszyscy będą tak jak na co dzień, albo odwrotnie. : >

Dla mnie elegancka koszula jest "na codzien", krawat tez czasem zaloze bez okazji, wiec nie mam tego problemu ; )
W kazdym razie jesli beda fajne laski, to polecam sie odjebac na eleganckiego. To dziala.

Tompior 31-12-2008 00:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2402033)
6x 0,7 BOLS na 8 osób... : )) Jakaś posiadówka w piwni do 2 --> potem out. nie wiem gdzie, nie wiem z kim.

Tylko tyle na sylwka? 0.0
To my na zwyklej imprezie w akademiku mielismy 4,2 l na 5 osob :P

Ja zakladam taka ~~zolta koszule, pod spod koszulka z dlugim rekawem (jasny braz).
Na dole niebieskie dzinsy i czarne adidasy.
W reku torba z fajka wodna Tetik Nargilem TN 610, tyton winogronowy, jablkowy i pomaranczowy. Na plecach 0,7l Absoluta Kuranta :)
Zabawa do rana ;>

Yoh Asakura 31-12-2008 00:53

Domowa koszulka Arsenalu i każda twoja

Gonzo 31-12-2008 01:20

Wszystkim, którzy w sumie DZISIAJ idą się bawić (i tym co nie, to także ;)), życzę miłej zabawy, niezapomnianych wrażeń i braku kaca. Szczęśliwego Nowego Roku!

Do zobaczenia w nowym roku! :D

Maggic 31-12-2008 02:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tompior (Post 2402044)
Tylko tyle na sylwka? 0.0
To my na zwyklej imprezie w akademiku mielismy 4,2 l na 5 osob :P

Ja zakladam taka ~~zolta koszule, pod spod koszulka z dlugim rekawem (jasny braz).
Na dole niebieskie dzinsy i czarne adidasy.
W reku torba z fajka wodna Tetik Nargilem TN 610, tyton winogronowy, jablkowy i pomaranczowy. Na plecach 0,7l Absoluta Kuranta :)
Zabawa do rana ;>

8 osób w tym 4 dziewczyny. Więc liczmy to tak 6x 0,7 Bols - 0,7 Bols (Dziewczyny więcej nie wypiją, znając życie) = 5x 0,7 Bols na 4.

Może i mało, ale funduszy brak, po prostu mam w planach inne wydatki :)

p.s polecam tytoń 'miętowa czekolada' i wiśnia ;D

@down
Dokładnie nie chodzi o bicie rekordów, nie ukrywam że kilka razy wypiło mi się więcej, tym razem fundusze ehh ;D ale żeby się zaje*ać wystarczy, w tego sylwka opijam smutki miłosne .. ; pp

Exodus 31-12-2008 02:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2402149)
8 osób w tym 4 dziewczyny. Więc liczmy to tak 6x 0,7 Bols - 0,7 Bols (Dziewczyny więcej nie wypiją, znając życie) = 5x 0,7 Bols na 4.

Może i mało, ale funduszy brak, po prostu mam w planach inne wydatki :)

p.s polecam tytoń 'miętowa czekolada' i wiśnia ;D

to jest duzo, wiadomo, ze przez neta wstyd sie przyznac przed inymi co pija po 2 litry na sniadanie, ale to chyba nie chodzi w tym sylwku o bicie rekordow ;p

Xelius 31-12-2008 08:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2402149)
w tego sylwka opijam smutki miłosne .. ; pp

O to tak jak ja <33, 2 dni temu rzuciła mnie dziewczyna :p

@btw

Chciałem się dzisiaj porządnie wyspać ale gdy się przebudziłem, obczaiłem wielką kupe mojego psa w moim pokoju -.-

Lharks 31-12-2008 09:37

Ja ? Idę z moim BeSt FriEnDeM na domówke do jego dziewczyny na chate ;) Bedzie z 7 osób ;P Popijawa na całego ^^

BtW :D > Życze wszystkim udanego sylwestra ! Pamiętajcie jaki pierwszy dzień w roku taki cały rok !

Prototyp 31-12-2008 09:38

14 Godzin, 35 Minut.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:10.