![]() |
Hawan@
Został sporządzony akt oskarżenia przeciwko Twojej osobie na podstawie art. 190 Dz. U. 97.88.553 §1 oraz ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 925) artykuł 3 §2 i §3. Do CipSoft GmbH, Gabelsbergerstraße 11, 93047 Regensburg zarejestrowanego pod numerem HRB 8295 w księdze działalności gospodarczej miasta Regensburg, zostało wysłane pismo mające na celu ujawnienie Twoich danych osobowych co pomoże w kontynuowaniu postępowania karnego. Chciałbym Cię powiadomić, że na podstawie art. 49, rozdział 8. o ochronie danych osobowych popełniony czyn podlega karze grzywny, ograniczenia lub pozbawienia wolności do lat 2. Z tego co mi wiadomo nie jesteś pełnoletni, a odpowiedzialność za Ciebie będą ponosili rodzice. Powodzenia. |
Hahahahahahahahahaha Ale Gracz Ten Up Xd
|
a co on takiego zrobil ze pujdzie za ##? (czytamy kratki)
|
Nawet jesli cos zdzialasz to skonczy sie to co najwyzej na zjebce od mamy i szlabanie na internet xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niby tak ale naprawdę różnie bywa z przestrzeganiem i egzekwowaniem prawa w naszym kraju.
|
Cytuj:
@Valyrr Umowy międzynarodowe nakazują firmom ujawnianie danych osobowych podejrzanego gdy w toku jest postępowanie karne. |
@up
Dobra skoncz, tak naprawde jedyne co mozesz mu zrobic to pale i taka jest prawda. Wiem ze fajnie jest byc pr0 prawnikiem na forum no ale za twoje uslugi juz podziekujemy :evul: PS: Odrazu mowie ze jakbys mnie za tego posta chcial do pudla wsadzic to bez adwokata nic nie powiem. |
Cytuj:
|
za dawanie na psy ch*j w dupe. Panu juz podziekujemy .
|
Hawan grypsujesz czy idziesz na frajernie ?
|
Cytuj:
|
Kafarq usuń ten Avatar bo pojdziesz siedziec za zoofilie ... ;/
|
świerzaki pucować sie rassssssssss :D i na bajere podklepywać do Mnie ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Panie i panowie Eternitas_/ PK & PA _/
Bolt Zomar Jan 24 2008, 00:11:38 CET Killed at Level 69 by Eter Rael and by Jofawag |
@Prokurator
Nawet gdyby to była prawda to na pewno akt oskarżenia nie zostałby sporządzony na podstawie postu na forum gry komputerowej i to w tak szybkim czasie B) Na to trzeba troche poczekać...Ahhh no chyba że to niemieckie sądy :D Powiedz mi tylko czy dobrze sie bawisz?:cup: @Hawan Dziś w nocy masz gości z GROMu :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57. |