![]() |
A to jak po hacku postac znana jako "Entos Argoth" wysylala pieniadze z banku, do "Lako'mako" widzialem na wlasne oczy (w Carlin to bylo)... A potem zczyscił mu domek z Pirate Voodoodolla i 2 bp explo... Czaicie idiote... Na przypale zalasil sie na jakies smiecie. Hail Lako'mako!! Hail AIE!!:cup::cup::cup::cup::cup:
|
nie wiem vegs co masz do entosa ale zostawmy to :P
a co do czyszczenia Domq z voodo dolla i 2 bp explo to naprawde bylo Super ^^ oplacilo sie nie ?:baby: |
W domku nic niebyło ;[
@down mam pirejt outfif |
Było było...:) Masz teraz czym expic (2bp explo) i wreszcie zrobisz pirejt outfit8o
|
Cytuj:
mam ci wyslac skan dowodu osobistego? lol zapytaj Naderixo ile mam lat durniu. |
Cytuj:
|
oj Ogi_/
btw. 22:24 You have found a stonecutter axe. it was easy;s |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gz :P btw teraz czas namnie! |
Gratz Mispex :)
|
thanks all heh..jak ktos chce robic ani to na knighcie moge skoczyc jeszcze;d;d jako bloker:P
w naszym teamie Allkem,Duktigast,Urza Wander no i ja:P @Patryk Bolt;d? |
Elite Sephil
Feb 08 2008, 17:35:38 CET Killed at Level 116 by Oput Lord Nanis Feb 08 2008, 18:48:40 CET Killed at Level 129 by Zee'Bomba and by Remdila |
@Vaikor
Congratzzzzzzzz w tydzien 2 fragi zajebisci jestescie po prostu:D:D przypomne czasy wbk kiedy walczylismy okolo 2 miesiecy a kazdy pamieta jaka mielismy ekipe..openek rzegralismy z 4 ale dalej walczylismy..a tu? haha w miare wyrownane gildie i po 2 tygodniach ludzie sie wyplacaja po prostu zal.. |
Cytuj:
|
Demon Ahmet :
Feb 09 2008, 13:19:25 CET Killed at Level 72 by Mlody'Willk and by Lizorpus Moge wiedzieć za co ?? Nuda po wojnie ?? Debile ....... I jeszcze mnie gdzie ja za czasów wbk razem z wami pekowalem i siedzialem na vencie nic nie juz mowie ....... |
Cytuj:
|
bug zostanie naprawiony to zanim kolejnego znajdziecie to się chyba trochę zejdzie :)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:30. |