![]() |
mickio picko
idz na "lakune"widac twoja polszczyzne...upup masz racje ale pomyliles sie...o 10 zer powinno byc 10000000000000 wymowek |
ej pokaz caly monitor jak wbijasz lvl na lagunie ok????/////////// 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o jaki loot z respa 1 wyvki? daj jakies skriny z akcji na lagunie plx np jak cie zaba bije :O elo elo elo !!!
|
o walsnie wrzucaj te swoje sski napiu ...jak padasz na ratach tez!niezapomnij dac loota z cave ratow! to wazny elemnt!:D:D:DD:D:D:D::D:DD:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D: :D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:XDXXDXDXDXDDXDXDDXDXDX DXDXDDXDXDX zalzxalzalzalzalzalzalzlazalzalzalzlazlazla;p;p;p; p;p;:P:P:P:P::P:P:P::P:P::P:P:P:
|
on na cave raty nie chodzi bo nie ma skryptu do cave ratow :/ a napisac sam nie umie zreszta waste tam pewnie bedzie. a wogole na tibia tales quest tez chodzisz z ekipa?;);)
|
sklanfbdajkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkfkjl.BDJKLL ban plax :baby fnkllllllllllllllllllllllkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkk/////////////////////////////////////////////////////////////////aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:cup::cup:: cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:: cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:: cup::cup::cup:X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(
JEBC TE FORUM |
@up
idz sie powies:o |
|
@dziecko 2x up
potnij sie tibijskie dziecko, dac zyletke? |
lepiej nieh sie potnie pilom mi\otorofom
|
Dzieci nie panuja nad wlasnym tematem.. ojej! Moze sa skrypty na to jakies : (
|
@up
Mozesz mi possac noworodku Co prawda ten tekst nie jest na poziomie - ale ty tez nie jestes. |
Czytam i czytam aż mnie głowa boli...
To że Rudi nie ma screenów z niektórych adv to nie znaczy że boci. Każdemu może się klisza skończyć. @Maxis: wyślij mi na pw twój gg. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Chcecie być fajni, ale coś wam nie wychodzi, dam wam radę, napiszcie jakiemuś modkowi, żeby zamknął ten temat, bo jest on ch*ja wart :) |
@up
Moim zdaniem powinni zmienic nazwe tematu.. 'Knight Ródi Cave Bot Project!' |
Cytuj:
Lubisz starszych czy co? Że masz kompleksy na temat twojego braku penisa nie musisz sie wyzywac na innych. Nie dawaj lepiej rad, ciebie nikt nie slucha. Miales nie wracac do tego tematu ale nooby zawsze wracaja ;(;(;(;( HAHAHAHAHAHA teksty od ciebie?!?!?!?!?!?!?!? nie nie dam noobie. jesteśs zalosny :(:(:( @EDIT racja, od ciebie nie ma czego sciagac ;(;( |
Dawno nie widziałem takiego przyjeba na forum :D
Może jednak zostań na tym forum, bo nie będzie się z kogo śmiać :D |
Cytuj:
Jebcie sie wszyscy ... |
Maxis nie wytrzymuje juz takiego cisnienia. Sorry : /
|
Cytuj:
Daj skrypt na lagune :F. -Uwaga- Zaraz bedzie napinka xD. @Edit. Siema Ruces, co tam?. Pl? xD? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |