![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wezcie do ch****ja pana nie robcie sobie zartow jak tej nocy ... nie wiem ku**a kto... ale 722131065 do mnie zadzwonil o 04;30~ i mowil "dawaj cho na opena, i na vent cos tam cos tam" a ja wbijam na vent a tu gowno jedno wielkie :PPPPPPPPPPP
Own3d jednym slowem, komus sie udalo ;D |
I widzicie panowie i co do Ciebie sęku bo mnie wczoraj namawiałeś... Jednym z głównych powodów dlaczego w ogóle nie gram w tą grę to jest to że z samych obserwacji forum i innych zachowań można stwierdzić jak strasznie ta gra mózgi wam lasuje...
@Wizz Za to Ty wyglądasz kurwa ... 53 w bicepsie 130 w klatce fafarafa. Na swoje gabaryty wyrwiesz każdą foczkę na remizie co? Człowieku dam Ci rade ;) Pomyśl czasami czy się wylogowałeś jak wychodzisz na dwór ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak Valor, za to ty szczycisz sie rispektem jak chuj ;D btw. podziekuj Michowi za to, ze wydal ze byles spy'em, osobie ktora myslal, ze bedzie dla niego spy'owac. Dzieki temu wszyscy wiemy ze byles i jestes smieciem a twoje gadanie jest chuja warte. :) btw. widzisz Mario, nie mozesz expic kidy chcesz :D enjoy bana na miesiac i finalwarninga hihi |
Banished: until Jun 09 2008, 09:18:42 CEST because of offensive statement
Termy idzie w slady chrisa =') |
mario poprostu jestes takim idiotą, że masakra.. Jak bym porównał boltera 'no life' do twojego to Bolter wogóle w tibie nie gra. Więc skończ pierdolić :)
'expienie mi sie znudziło' - HAHAHAH made my day (: Ciekawi mnie tylko kiedy cie xoo wypierdoli albo reszta sie przekona jaki naprawde jesteś. Mam nadzieje ze zdajesz sobie sprawe ze jestes dla nich tylko 'żołnierzem' który dużo siedzi przy kompie Kind regards, Pedril. |
Cytuj:
Co do moich charow bolter , albi to mam ich tak duzo ze gdybym mial plakac po stracie kazdego to bym juz nie gral w tb. Latwo przychodza , latwo odchodza.Kasy mam pod dostatkiem wiec na nowe chary , blesy mam. A wam sie chyba juz konczy :/ Ziomek z tgk sie chce wyplacic, WALECZNY RIPI xDD @xiro - jestem zolniezem ;] |
pomyslmy dlaczego, mmm
|
Cytuj:
|
Ktoś inny był 'spy' :> xD
|
Albi gdybym byl spy to bys byl juz na rooku =) ale ok bylem spy
i mam gleboko wchojo wasze zdanie o mnie hehehuahheuah Xiro mam nowy domek hhahahaha ale ciagle nalegam abys mi oddal moj stary =) |
Ja nalegam ,zeby ktos kogos poruchał. xD
Btw. Vilum biliscie w boksera? We Wrocławiu xD ide na GRYLA hyhy pozdro ruchawicze.:p |
Cytuj:
|
Albi najebany huahuahuahua
Jakby sie zastanowic to Chris jestes paradoksalnym dzieckiem neostrady. Ziomek najpierw wpierdoliles tych ludzi do gildi xoo przez zabijanie bez powodu itp. a teraz jestes ich evul pro siomek!!!111 _/ Example - Yong Steven sam go hunciles bo znal prawde o tobie. |
Cytuj:
Człowieku wcześniej mówiłeś jak się pokłóciłeś z realami jacy oni nie są i płakałeś (żaliłeś mi się )Żal mi ciebie...i takie pierdolenie że mnie pobijecie że wpadniecie do mnie itp itd Tak pierdolić to każdy może ale zrobić tego nie ma komu...wybieracie się do mnie jakieś 2 lata i co? OFC GÓWNO 1:0 DLA MNIE OFC ^.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
23:29 Master Vilum [99]: Siedlce Aleksandrowska 9 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:05. |