Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie La Revolution vs Interregnum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166907)

SnoziSF 21-03-2008 00:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlodzieniaszek (Post 1962380)
Hmmm przez jakas godzinke na tej "kladce" byly 2 osoby... nawet Kajko, ktory przybiegl od was jako pierwszy mysle ze moglby to potwierdzic :>

"Przybiegł od was"...czemu od nas? Ja siebie tam jakos nie widze :S

gigoro 21-03-2008 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SnoziSF (Post 1962413)
"Przybiegł od was"...czemu od nas? Ja siebie tam jakos nie widze :S

Twoje wypowiedzi jednoznacznie ukazuja Twoje poglady i przekonania dotyczace tej wojny

edit: a ja nadal kocham swoj avatar

Szefie :) 21-03-2008 00:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adow Adan (Post 1962375)
Po 1.Nie jestem forum spamerem? -.-
Po 2.Nie Jestem po zadnej stronie
Po 3.Wasze wypowiedzi na tibia.com mnie smiesza(a szczególnie twoje)
Po 4.Wojna i tak juz raczej jest przegrana przez was , ofc jezeli nie ruszycie swoich tylkow na MassLogi/OB.

myslisz ze nas 'interregnum' obchodzi zdanie jakiegos typka z forum, ktory uwaza ze wie wiecej niz osoby uczestniczace w wojnie i mowi o walce jakby byl jakims high-skilled playerem wcale (zapewne) nim nie bedac.

btw. Szkoda ze przegralismy wojne

Adow Adan 21-03-2008 00:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szefie :) (Post 1962431)
myslisz ze nas 'interregnum' obchodzi zdanie jakiegos typka z forum, ktory uwaza ze wie wiecej niz osoby uczestniczace w wojnie i mowi o walce jakby byl jakims high-skilled playerem wcale (zapewne) nim nie bedac.

btw. Szkoda ze przegralismy wojne

Omg, jakis "Hajht-Lewel" sie odezwal , boteq który wbil 100 lvl i mysli ze kozaczy. Mam to gdzies co ty i twoja(hmm , raczej nie twoja , ale do niej nalezysz) gildia sadzicie o moim zdaniu na wasz temat. Po prostu odpisuje(nie wiem czemu) na jeden z twoich idiotycznych postow który jest pretekstem do klótni. Wpiepszyles sie do Rozmowy jakbym z toba rozmawial . Nie! Nie rozmawialem z toba wiec po co odpisywales na moj post jezeli nie byl skierowany do ciebie? Znowu chciales pokazac swoja "Klase"? Wez nie staczaj sie juz do poziomu Lamy , który chyba nie wie co pisze na forum.tibi.com.

Edit:
No przegraliscie , bo LR nie placze na forum ze wy ciagle siedzicie w PZ , tylko wy to robicie. Poza tym , 3 z 4 OB to oni wygrali wiec o czym ty tu chciales zasugerowac? Ze to niby jeszcze wygracie?

Edit 2:Pokaz mi mój post gdzie napisalem ze wiem wiecej niz osoby uczestniczace w Wojnie?

Filush 21-03-2008 02:47

Przestan pieprzyc bzdury, jedyna wiedza na temat wojny ktora posiadasz to wyolbrzymione plotki z forum, a o wojnach wiesz tyle ile mistyczny Bladzier.

Koszyk 21-03-2008 07:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adow Adan (Post 1962438)
Edit:
No przegraliscie , bo LR nie placze na forum ze wy ciagle siedzicie w PZ , tylko wy to robicie. Poza tym , 3 z 4 OB to oni wygrali wiec o czym ty tu chciales zasugerowac? Ze to niby jeszcze wygracie?

Tak, Ty gdybys mial +/- 4 spy w gildi napewno bys robil masslogi//akcje np. przed ssem itp.

Wez chlopie pierdolnij sie leb, raz a porzadnie.

wojna TRWA, nie ma jeszcze przegranego i wygranego.
Fragi nie są az tak wazne, pamietaj ze interregnum jest wiecej od LR ( no i wiecej przydupasow ktorych liczy do fragow bedurion <3) dlatego tez prowadza w statach.

Generalnie na temat wojny nie bede sie wypowiadal bo bedzie ze placze na forum jakie to LR nie jest zle, a Interregnum prowadziloby gdyby nie szatanskie, zle, niedobre pomysly LR ; <

Poll 21-03-2008 08:43

Wojna trwa i długo się nie skończy.
Nazywaj to bzdurami,ostatnio jak robilem massloga w tej wojnie,to nie było spy na kanale i przez 3h zadnego targeta nie bylo:P,wiec dla mnie to znaczy ze nie wychodza z pz;).Ile razy nie zaloguje to siedza w tje gownianej men in the cave a tak to ani razu nie widzialem ich expiacych:p

tzn.wkoncu znalezli gdzie mass bo spy mieli na vencie,i widzieli ze nas duzo i cos kombinujemy,i lazili noobami po calej tibi.

najgorsze smieci to wlasnie spy;)

Smokuu 21-03-2008 09:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1962566)
Wojna trwa i długo się nie skończy.
Nazywaj to bzdurami,ostatnio jak robilem massloga w tej wojnie,to nie było spy na kanale i przez 3h zadnego targeta nie bylo:P,wiec dla mnie to znaczy ze nie wychodza z pz;).Ile razy nie zaloguje to siedza w tje gownianej men in the cave a tak to ani razu nie widzialem ich expiacych:p

tzn.wkoncu znalezli gdzie mass bo spy mieli na vencie,i widzieli ze nas duzo i cos kombinujemy,i lazili noobami po calej tibi.

najgorsze smieci to wlasnie spy;)

po 1 przestancie pieprzyc ze jest was wiecej, zobacz sobie czlowieku na erig i zobaczysz roznice miedzy wami o 1 (po tym jak xefu wyszedl) 2 czlonkow?
po 2 moze to nie dzieki spy'om , tylko jest taka rzecz ze wasi memberzy logaja sie na 10 sekund i wylogowuja, nie chodzi tu o pojedyncze jednostki lecz o wieksza ilosc, no to chyba nie ciezko jest sie skapnac nie ? :F

Szefie :) 21-03-2008 09:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adow Adan (Post 1962438)
Omg, jakis "Hajht-Lewel" sie odezwal , boteq który wbil 100 lvl i mysli ze kozaczy. Mam to gdzies co ty i twoja(hmm , raczej nie twoja , ale do niej nalezysz) gildia sadzicie o moim zdaniu na wasz temat. Po prostu odpisuje(nie wiem czemu) na jeden z twoich idiotycznych postow który jest pretekstem do klótni. Wpiepszyles sie do Rozmowy jakbym z toba rozmawial . Nie! Nie rozmawialem z toba wiec po co odpisywales na moj post jezeli nie byl skierowany do ciebie? Znowu chciales pokazac swoja "Klase"? Wez nie staczaj sie juz do poziomu Lamy , który chyba nie wie co pisze na forum.tibi.com.

Edit:

Edit 2:Pokaz mi mój post gdzie napisalem ze wiem wiecej niz osoby uczestniczace w Wojnie?

100lvl na arcani to juz nie h-lvl niestety, tak kozacze, a nie tak jak ty grasz na tej swojej honerze nawet nie wiem czy non-pvp czy nie i rzucasz sie na forum poswieconemu innemu swiatowi

I nie w*******am sie w 'rozmowe' bo jest to forum i moge cytowac, odpowiadac i komentowac kazdy post kazdego, a co do wojny to poki nie beda swobodnie expic a my nie przestaniemy czegokolwiek robic to ta wojna nie jest skonczona, chyba malo wojen widziales jesli myslisz ze z takiej sytuacji nie mozna wyjsc calo

ps. troszke chaotycznie napisalem sry :P

gigoro 21-03-2008 11:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 1962514)
Fragi nie są az tak wazne, pamietaj ze interregnum jest wiecej od LR ( no i wiecej przydupasow ktorych liczy do fragow bedurion <3) dlatego tez prowadza w statach.

Bedu nie liczy fragow ani waszych przydupasow, ani naszych przydupasow :P

SnoziSF 21-03-2008 11:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gigoro (Post 1962425)
Twoje wypowiedzi jednoznacznie ukazuja Twoje poglady i przekonania dotyczace tej wojny

Na podstawie jakich wypowiedzi to wywnioskowales?

MagMagik 21-03-2008 15:52

Marzy mi sie Arcania po wygranej wojnie jako kraina bez nienawiści dla innych ras , pełna bogactw , żyjących w dobrobycie ludzi . Aby nasze dzieci mogły powiedzieć Tato to jest Arcania - nasz dom

:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::b aby:

Aro aka papa 21-03-2008 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagMagik (Post 1963414)
Marzy mi sie Arcania po wygranej wojnie jako kraina bez nienawiści dla innych ras , pełna bogactw , żyjących w dobrobycie ludzi . Aby nasze dzieci mogły powiedzieć Tato to jest Arcania - nasz dom

:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::b aby:

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL rzesko

Koszyk 21-03-2008 18:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gigoro (Post 1962769)
Bedu nie liczy fragow ani waszych przydupasow, ani naszych przydupasow :P

czemu podliczyl Dinnu ? ;|

bemo 21-03-2008 20:14

tak kazi sexi pupcia
a teraz daj mi 1k/thais

gigoro 22-03-2008 00:52

00:44 Marn Kazi [65]: 00:43 Marn Kazi [65]: Reason ? 00:43 Belial Assassin [101]: miss click :S
00:45 Marn Kazi [65]: 00:44 Belial Assassin [101]: ask hell kazi about it 00:44 Belial Assassin [101]: take care 00:44 Belial Assassin [101]: cya

Zabili typa za to, ze jest moim RLem, gratz, teraz widac co byloby po wojnie GDYBY wygralo Interregnum :']

Koszyk 22-03-2008 01:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gigoro (Post 1964431)
00:44 Marn Kazi [65]: 00:43 Marn Kazi [65]: Reason ? 00:43 Belial Assassin [101]: miss click :S
00:45 Marn Kazi [65]: 00:44 Belial Assassin [101]: ask hell kazi about it 00:44 Belial Assassin [101]: take care 00:44 Belial Assassin [101]: cya

Zabili typa za to, ze jest moim RLem, gratz, teraz widac co byloby po wojnie GDYBY wygralo Interregnum :']

Mowilem Ci juz co sądze na ten temat...

to jest wojna tutaj panuja troszke inne zasady.

Ivanov Galil 22-03-2008 01:17

Moj koles polazl sobie kiedys na chakoye czy jak to sie pisze~ Poexpil z 1.5-2h i wpada Marn Kazi z txtem ze on siedzi tam juz kilka godzin i tylko po mfy byl. Koles mu mowi ze nie widzial go ani razu ze chakoye to duzy teren etc i spokojnie moga siedziec we 2 osoby poza tym spytal sie od kiedy chakoye sa prv. Jaka odpowiedz uzyskal? Cos w stylu
Od kiedy turtle wygraly wojne i jak ma jakis problem to niech pisze do osob z jego komentu albo wy*******a bo padnie =)

A co do wygladania arcanii etc... Nie wiesz dopoki sie nie przekonasz, juz ludzie widzieli jaka byla za waszego panowania i nie przypominam sobie zeby wszyscy chodzili usmiechnieci i zadowoleni =)

Ale co ja moge wiedziec...

gigoro 22-03-2008 01:40

Whatever :\

Eizix 22-03-2008 04:43

schrupie ci ten tyleczek igor :D :D :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:05.