Dispater |
20-05-2008 15:44 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gigoro
(Post 2066381)
Rownie dobrze ktos od was mogl mnie zaznaczyc :/
|
To chyba wam powinno zależeć na wybiciu nas, więc argument typu "w czasie gdy mój team was bił ja biegałem koło was ale i tak nikt mnie nie zaatakował, dzięki czemu się wylogowałem" jest bez sensu. Jeśli z góry zakładasz, że was wytniemy i nie chcesz nawet nas atakować to po co w ogóle walczyć i wychodzić z PZ?
Cytuj:
(Post 2066381)
I btw, wg Twojego toku rozumowania battle trwal troche wiecej niz minute o,o
|
Ja oparłem to na filmiku Drocana. Widać na nim, że ani przez chwilę nie miałeś skulla, jak dostałeś jedno SD podczas bronienia się na mostku to od razu się wycofałeś poza nasz zasięg mimo, że stał tam sam Fire~ którego gdybyście się mocno postarali może udało by się wam zdjąć. Przed chwilą przejrzałem ten filmik jeszcze raz szukając starów i SDków lecących od ciebie, ale się nie dopatrzyłem (nie licze zgonu Aaty bo tam chyba coś było). Przy czym od razu mówie, że ciężko takie coś zobaczyć więc moge się mylić. Jeśli możesz to zamieść swój filmik i wtedy najłatwiej będzie to ocenić. Jeśli się mylę to od razu przyznam ci rację.
Cytuj:
(Post 2066381)
Neth, nic do Ciebie nie mam, ale wypowiadasz sie chociaz sam nie brales udzialu w tym battle.
|
No niestety, ale po przeniesieniu z akademika na prywatne mieszkanie net mi się zjebał całkowicie i mimo, że mieszkam zaraz koło Wawelu nie mogę zmienić providera, więc nie chce wychodzić na main charach na battle bo to tak jakbym od razu się zabił. A na battle byłem, na +/- noob charze gdzie blokowałem wam droge, żebyście nie spieprzyli na Taifuna (i w tym czasie zaliczyłem, o zgrozo, 2 kicki :(). Btw. przeprowadzam się w lipcu o.O! Myślę, że jeśli się szybko nie poddacie to będziemy mieć jeszcze okazje powalczyć ^.^
PS. widziałem śmieszne wypowiedzi na jakiś forach, że stackowaliśmy przy mostku (gdzie nikogo od was nie było nawet na ekranie) po to żeby na was combo zrobić xD lolz, następnym razem zanim zaczniecie podejrzewać nas o takie głupoty sprawdźcie lepiej noobchary które gonią, żeby odciąć wam droge ucieczki :S.
Cytuj:
(Post 2066381)
@Kendzio i Neth
wlasnie obejrzalem swoj filmik i pz stracilem dokladnie 27 sekund przed momentem dania loga.
|
PZ czy Battle Signs ? bo to z deczka "drobna" różnica. Aha i nie chcę się już upierać ale po kolejnym przejrzeniu filmiku zobaczyłem, że jednak wcale trapa nie miałeś a w dodatku gdybyś tylko pobiegł na wschód i później na północ wzdłuż tego pola to doszedłbyś zaraz do całego swojego teamu. No ale mogłeś tego nie wiedzieć + o takich rzeczach się czasem nie myśli w czasie walki.
|