![]() |
Czy każdemu knight online pobiera sie 5 godzin?!
|
mi sie pobierał 7 ... Nie martw sie
|
Mam prośbe ponieważ przy mojim necie nie ma szans tego pobrac(ciągle kicki) możecie mi wysłac na e-mail instalke? [email protected]
Bardzo was prosze |
pójdzie u mnie?:
-AMD Duron 700mh -ATI Radeon 9600 300mh -256mb ram |
up tak pojdzie
reszta- ludzie a znacie program flashget ?? mi tym sciągalo 2h a wy czym zasysacie ?? explorerem ?? |
Cytuj:
|
@UP
Ja mam xp z SP2 i do tej pory nic sie nie dzialo... |
Cytuj:
|
@pikol i raxev
raxev nie nie ma juz takiego błędu no przynajmniej ja go nie mam tak samo jak pikol więc cos w tym jest |
Cytuj:
|
@Up: Omg czytaj dokładnie (nick)
Znalazłem jakąś bzdurę. Turkýshe huncą w mora~ http://video.google.pl/videoplay?doc...=knight+online Fajna muzyka :o |
Ok, ściągłem, zainstalowałem, wszystko bez problemowo i bez lagów. Jest ktoś tak miły kto oprowadziłby mnie po grze, itd? Jak co to gg:2380033
@edit: Jak się uczyć nowych czarów? :F |
Party
Mam pytanie co do "party" do czeglo sluzy itp..
|
@Up
Jak jestes w party to exp z zabitego potworka dzieli sie odpowiednio na czlonkow party. Ile expa dostaniesz zalezy oczywiscie od ilosci osob w pt... |
zrobiłem konto na knightonline i nic mi na email nie cche przyjść ;/
|
na wp nie dojdzie nigdy polecam www.o2.pl dochodzi odrazu
|
No dobrze zrobiłem konto pobieram grę i po 30 -20 % ściągnięcia pisze ze pobieranie zostało zakończone i jak odpalam instalke to pisze błąd i nic nie moge zrobić już 10 razy próbowałem help ! X(
|
Cytuj:
Jeżeli ściągasz firefox'em to on zatrzymuje ściąganie, nie wiem dlaczego.Spróbuj ściągnąć z IE całą gre i powinno działać. Od którego lvla można już huncić Uruk Blade? Ja poszedłem na nie na 20lv(339hp) i padłem na jednego hita. :D |
debil lepiej zasysac flash getem zawsze mozna zatrzymac wylonczyc kompa a potem znowu sciąganie mozna wylonczyc.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:06. |