![]() |
Cytuj:
ps. jutro bede mial 14lvl --edit-- juz mam 14lvl, i 1,75k. skille 38/33 i znalazlem fajne miejsce do trenowania (takie podziemia z rotami po lewej stronie północnego wyjścia z thais). wiem ze zabije spoko rota, minosa i orc warriora. nie wiem czy zabije skorpiona, jak mnie dzisiaj trafil pierwszym shotem za 31 i zatruł to wole nie próbować. dwa pytania: 1) zabije skorpiona sam ?? 2) gdzie kolo thais znalezc roty na ktore nikt nie chodzi ?? |
Cytuj:
Scorpiona jestes w stanie sam zabic jesli potrafisz ;] a nie ma takich rotow ale mozesz sprobowac na Fibule isc jest tam bardzo duzo rotow na ktorych nie ma zbyt wielu ludzi ;) |
Cytuj:
|
Gdzie expic ze skiliami 64/43?(tereny dla facc)
|
Przemówię
Up:
Oklepane schematy czyli dwarfy guardy albo hellgate. Jest też inna możliwość jeśli masz 29 lvl(podpis) to na smoki możesz iść lub na coś innego z blokerem. |
I znowu palek
Gdzie mam expic ze skillami 51\27 19 lvl <palek> Narazie chodze na cyce kolo Thais ale musialem sie przeprowadzic do Carlin (domek :) ). Probowalem na Femor Hills z cycami ale BARDZO slaby resp. Gdzie mam expic? Nie chce odchodzidz daleko od miasta.
|
Czy z 20lvl'em i 55 distem palek da rade expić na guardach? czy może większy level/dist?
|
Gdzie expic i na czym expić ??
No więć mam :
14 lvl skille 42/40 2 mlvl dragon hammera plate amora leather buty plate legsy i dwarven shield gdzie i na czym mam expic ?? zgory pozdro |
Ja tam gram sobie palkiem mam 9 lvl i bije cyce :| (ze strzalami) a takto trenie i ze sperami na WW i amazonki (ewentualnie na valkirie ze strzalkami) ;) o i jeszcze cos do gremlina....... jeśli ty chodzisz na 25 lvl'u na GS'y to jesteś dobry..... przecież one gonią palkow na 70+ a slabe tes nie są .... ja juz niewiem
|
niewiem
pomóżcie czy pojade sam solo 1 dwarf soldiera ze skllami 28 / 26 1 mlvl 9 lvl knight i scale arm , dwarfen shield , scimitar, dark helmet i bronze amulet??
|
??
raczej nie poradzisz :/
-------------------------------- No więć mam : 14 lvl skille 42/40 2 mlvl dragon hammera plate amora leather buty plate legsy i dwarven shield gdzie i na czym mam expic ?? zgory pozdro |
Z HMM'ami i UH'ami :D:D:D:D a co do Ciebie Uzdrowicielko......Moim zdaniem - Zamek....
|
[QUOTEdsadsad
|
Gdzie expić ze skillami xx/xx~
Cytuj:
Nie zgadzam sie z tym ze niby pall dopiero na 12-25 lvl moze chodzic na cyce!!Ja mam 10lvl palla (razenof,nova) skille 39/32 i spokojnie chodze na cyce!! :evul: |
Gdzie expić palkiem 25lvl, 60 dist?
Guardy, czy hellgate? Gdzie można więcej zarobić 8o ? |
Czy poradze sobie z GS ??
B) Knight 38 lvl skills 65/62 Mlvl 5 |
Cytuj:
|
Mam skille 52/52 fire axe crown shield k set cru helm
Gdzie bedzie najlepszy i najszybszy exp?? - soldiery kolo kazo - roty na darashii - larvy na ankrahmun - czy moze jeszcze jakies inne miejsce?? Prosze o odpowiedz |
Cytuj:
2.Soldiery (jak nie ma duzo ludu) 3.Rotki (spora kaska) 5.Larvy (skad taki pomysl) |
Co byście poradzili do huntowania dla:
1. Knighta - 26lev, 60/60, 4mlev - Steel helmet, dragon shield, noble armor, fire sword, plate legs, boots, scraf 2. Pala - 19lev, 55/43, 9mlev - Steel helmet, plate armor, brass legs, boots, crossbow or bow PS: I czy dam rade palkiem na w.w skilach i levelu z blokerem ubić wmiare szybko draga? Pzdr. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:58. |