![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
I wbrew temu co sadzisz sa ludzie, ktorzy przekladaja wlasne szczescie nad 'stabilnosc zyciowa'. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
racja, to moje zdanie jest tylko.
|
No właśnie. Mi udało się poprosić o chodzenie taką super laskę. Na 1 randce ta wygarnia mi, że nie jest już dziewicą. Zerwałem z nią natychmiast jak to usłyszałem. Co wy byście zrobili na moim miejscu?
OFFTOPIC Jaką kobietę byście chcieli? -Brzydką, ale wierną? -Ładną, ale puszczalską? Pewnie 75% forum wybrałaby 2 odpowiedź bo: Lepiej rżnąć cudo z sąsiadem nić gówno w samotności. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Skoro już zeszliśmy na tak wspaniały temat, którym jest aborcja, także się podzielę swoim zdaniem. Idea, żeby ja w pełni zalegalizować jest szczytna. W przypadku, kiedy wszyscy ludzie będą piękni, mądrzy i odpowiedzialni. Chociaż zaraz... wtedy aborcja nie byłaby do niczego potrzebna. :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co do tematu...
Podobno młodzież szybciej teraz dojrzewa.
Albo raczej już urodziliśmy się i przyzwyczailiśmy do czasów, w których wszystko robi się szybciej, lepiej, więcej. Czegoż więc się spodziewać? Dziewczyny też chcą szybciej dojrzewać. A jeżeli już rozprawiacie o dziewczętach - to gdzież to chłopcy? Czy oni zachowują się lepiej od nas? Wątpię... We wszystkim umiar - to szczytna zasada (przynajmniej moim zdaniem ). |
Cytuj:
|
No cóż, pozwólcie, że trochę odświeżę temat ^^
Cytuj:
Zauroczenie przemija po jakimś czasie i dopiero wtedy tak naprawdę się okazuje, czy ludzi łączyło złudne uczucie, czy może prawdziwa miłość. A tego, że zauroczenie, zakochanie i miłość trochę się od siebie różnią, chyba już nie trzeba tłumaczyć, bo każdy to dobrze wie. Albo i nie każdy, ale to już inna sprawa... |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do metafory ze statkiem - nie powiem, dość ciekawie to wytłumaczyłeś. |
Nie wiem gdzie wy żyjecie, ale w moim "miasteczku" nie-dziewic można policzyć na palach 1 ręki, za to tych ładnych lasek dziewic jest od groma, i wcale nie sa puszczalskie nawet jak sie solidnie napiją. Moze te panny do szarowania to głownie w miastach ?
|
Ja się raczej spotkałem odwrotnie. Na mazurach, gdzie są wsi, małe miasteczka dziewczyn lubiących seks we wczesnym wieku jest.. Dość spora liczba. To nie tyczy się tylko mazur. Po prostu taki przykład: P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:50. |