![]() |
No i nirek myslisz ze kuvok zawazy na wygranej ta? idzie tam zeby zrobic sobie plecy u boku ludzi z ktorych kpil jeszcze tak niedawno, czlowiek ktory kilka miechow temu pisze "bog dal szejka pana by je*al hiszpana" a teraz pisze ze nic do nich nie ma to jest wlasnie frajer . wystarczy przejrzec posty ,pozatym pamietam jakie mial podejscie do lavia ;] i dobrym kontaktem bym tego nie nazwal. s**rwil sie i tyle ...
|
@up
Idz sie wyplacz mamusi. Chce sie po prostu troche pona*******ac z budasami, przynajmniej ma pewnosc ze nie bedzie musial 2giego paymentu placic.. |
:kat:
haha a powybijajcie sie :D moze akurat zmniejszy sie ilosc noobow w avis Yo! bo to avis to DNO! :baby: |
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2270357
Jak widze Avis sie nudzi po calosci :p Zabijcie wszystkich haha ;) |
tak sie sklada ze nasza wojna wybuchla jeszcze przed wojna avis vs budas :)
|
@ up
No to lac w morde i nie czekać na przeprosiny :D |
Porzyczy ktos eq na roku wzamian za skormny datek na mainie ;p?
|
Hail BIGOS _/!
|
@2 up
Jak chcesz to Ci jutro moge zdobyc, ale dopiero jutro bo teraz nie mam czasu. |
http://img254.imageshack.us/my.php?image=lalagz8.jpg
Taka mala ciekawostka ;) Fajny jestem nie?:D Edit. Eter dowiedzialem sie ciekawej rzeczy wlasnie o Tobie :D Psem w rl jestes?XD Hahaahaha |
No ladnie shejq ladnie najpierw taki piekny hack na rare seta a teraz spajowanie ojj nie ladnie widac russel ladna burze mozgow tam zrobil : o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
przy okazji ;) Ale ja za bardzo cenie sobie lojalnosc;) Shejq i tak masz buzi za to :* |
Cytuj:
kuvok co ty k***a robisz? juz nie pamietasz co na vt o szpiegach mowiles? widac byly to tylko puste slowa prostego kozaczka-polaczka... milego wspinania sie na "szczyt" maly czlowieczku. |
kuvok co ty k***a robisz? juz nie pamietasz co na vt o szpiegach mowiles?
widac byly to tylko puste slowa prostego kozaczka-polaczka... milego wspinania sie na "szczyt" maly czlowieczku.[/quote] Madre slowa ; ) |
Chodźcie lepiej na premie, a nie w kotka i myszkę się bawicie...
Tam chociaż jest spokój ;) |
Naprawde wam ten szpieg do tej wojny potrzebny ? ;p No i rispekt dla kafara ^^
|
On nie mial spajowac tylko wystawic nam Budasow za cene wolnosci poniewaz jest moim rlem i valyrra i chcielibysmy zeby gral razem z nami. Dobrze wiem Kafar ze i tak gowno zrobisz z tymi Budasami bo 90% nie potrafi mowic po angielsku wiec chyba ze pocwiczysz hiszpanski to poogarniacie razem. Dlatego takie cos zaproponowalem Roggiemu i Tobie mozna powiedziec wyciagnalem do Ciebie reke a Ty odrzuciles. No nic Twoj wybor chcialem byc kolezenski wobec Ciebie i mysle ze to docenisz i prosze was skonczcie pierdolic o lojanosci... Co to za lojalnosc wobec ludzi z ktorymi nawet nie zamienili slowa czesc lub s*******aj...
|
Zrobił to co chciał i jego sprawa. Człowiek ma prawo zmieniac swoje poglądy i nie powinno to nikogo obchodzic czy zmienil je na gorsze czy lepsze.
|
Mam takie pytanie dlaczego Sollers jest zaliczany do fragów? :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:31. |