![]() |
@UP
1. Gdzie jest ku** napisane ze ta strona to zrodlo??? Mozesz mi zacytowac ten kawalek??.... 2. Co jest zlego w tej stronie? |
@up: to, że informacje na stronie poświęconej tej bajce jaką jest koniec świata są dość stronnicze i bardzo możliwe, że fałszywe?
|
Cytuj:
|
A pomyśleliście może, żeby wyprowadzić go z błędu kulturalnie, nie krytykując z góry jego poglądów? I skąd te przekonanie, że informacje zamieszczone tam są fałszywe? Może to wasze spojrzenie na tą stronę jest nieprawidłowe?
|
Up:
Bo to tibia.pl A tak serio - dla niektórych każda rzecz, która jeszcze nie ma naukowych dowodów to od razu głupota. A coś związanego z kataklizmami i innymi takimi to już w ogóle brednie. I to często jest błąd. |
@Up
Tak, jest to glupota, bo: 1. Jest 1/10000000000000000000000 szansy, ze cos takiego sie wydarzy. 2. Nawet jesli, nic na to nie poradzisz. 3. Odwolujesz sie do wiedzy, a swoja "wiedze" czerpiesz z tych jakze wiarygodnych stron. |
Cytuj:
Tak samo można, patrząc na zdjęcie tej "Planety X" i jej czerwony kolor, ułożyć teorię, że nasza planeta stoi na 4 słoniach, które z kolei stoją na skorupie wielkiego A'tuina, który właśnie do niej leci się rozmnażać xD ( Pozdro dla fanów Pratchett'a ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmm ciekawe i wręcz niemożliwie głupie stwierdzenie. Cytuj:
Nigdy nie wstydziłem się tego co robie. |
Nie widzę sensu, żebyś na siłę Bloodwin starał się komuś wpoić to, kto chce ten wierzy i tego się trzymajmy.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie zatrzymuje a wciaga. Btw. Moge wiedziec kto cie tego nauczyl?? Bo tak naprawde wiemy naprawde bardzo niewiele nt. czarnych dziur, a ty widze ze juz nawet o tym wyklady jakies miales (^,^) Oczywiscie na temat czarnej dziury niewiesz nic ale i tak sie odzywasz... |
Cytuj:
|
@UP
Kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie na temat Nibiru. Ale ten pan akurat wyrazil opinie o czyms innym, a do tego blednie. @EDIT Przepraszam za kolejnego posta, nacisnelo mi sie "cytuj" @BTW 25-08-2008, 12:46 do 19-12-2008, 21:28 Temat sie ladnie trzyma ;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@temat: a słyszałem też że w 2009 roku ma nas pizdnąć kometa nawet wiedzą juz gdzie - w bałtyk ! (roftl&lolxD) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:57. |