![]() |
Audiofeels dobrze, swietny wystep dali. Ogolnie bylem za Lipskeem, najbardziej mi sie dzis podobal. No i jak wiadomo przeszla kolejna spiewaczka, tym razem to bylo pewne bo byla niewidoma.
|
Paulina Lend~ to obojniak, ma jabłko Adama, przez co ma inny głos zmutowany. Chowa się z nim szyję m przykrytą lub jest pochylona.
|
nieeeee, kolejny spiewak.... to mnie dobija.
|
audiofeels+red hotci= zapewne dostali 90% głosów ^^
|
Cytuj:
ale przynajmniej audiofeels przeszli, jeden plus tego programu, chociaz oni byli pewniakiem |
Audiofeels przeszło? Bo nie mogłem do końca oglądać, a bardzo na nich liczyłem ;P
|
Wojewódzki zaskoczył mnie swoim wyborem...
|
Audiofeels mieli super występ. Repertuar też dobrali bardzo trafnie ;) Głupio trochę, że ta dziewczyna była niewidoma- mimo wszystko wolałbym aby ona przeszła, ale żeby widziała (Mimo, że była b. dobra to w głowie wciąż pojawia mi się myśl, że przeszła ze względu na swoją chorobę). Szkoda, że się idol z tego zrobił ;s Koleś co tańczył był bardzo fajny i pozytywny.
Cytuj:
|
Mam talent - Spełniamy marzenia przegranych z IDOLA.
Zapraszamy na castingi! |
Z Mam Talent robi się IDOL cz.123456
|
W Idolu bylo 69 rozdajow muzyki, gdzie taka Ewa, by odpadla od razu.
|
Piszecie ze " o nie kolejny spiewak". Aczkolwiek czy oni nie śpiewali ^^? Ofc jestem za Audiofeels i to co oni zrobili bylo godne podziwu, jednakże wkurzam sie, poniewaz maja iles tam minut (2 [?]) na swoj wystep... A chcialbym ich posluchac dalej tzn calej piosenki bo RHCP wymiata <3 a w tym wykonaniu to poprostu sluchac nie przestawac :D
FOREMNIAK TO **** **** **** **** itd.. ; / nie lubie jeeeej : / glupia Ku***a : | |
Cytuj:
Tu chyba jest cała ;p |
Jeżeli ta dziewczyna jest niewidoma, to czemu zdaje się, że wszystko dobrze widzi ? Oo
|
Niewidomy to chyba nie znaczy taki, że całkiem nic nie widzi. O ile dobrze myślę to jest kilka 'stopni niewidomości'. Ale moge się mylić
|
Cytuj:
Cytuj:
|
1. Audiofeels
2. Lewandowska Odpadli: Funky Masons Ech, Jacenty, Jacenty, Jacenty... |
Cytuj:
2 i 3 miejsce Funky Masons i Ewa. Kuba na Ewę Chylińska na FM Foremka na Ewę. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Denerwuje mnie to, że ciągle przechodzą śpiewacy, ale Audiofeels przynajmniej jakoś się wyróżniają w tym śpiewie i miło, że przeszli. I jak dla mnie, oni mają duże szanse na wygranie finału. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30. |