![]() |
Hmmm...
Troche to noobistyczne ale za moj rekord uznaje team dl i dragon Palkiem solo na 55 levelu przy skillach 79/62 i 16 mlev.
Poszlo duzo sd i uh ale bylo warto:) |
Draga
Mam 21 lvl sorcera i najlepsze co na solo zabiłem to drag.
0 start ani 1 hp:D B) |
Niewiem czy to można zaliczyć, ale mój rekord to Warlock, zabity charem kolegi. Rekord mojej własnej postaci, to drag, w teamie 27knight i 28palek.
|
Dragon,GS
moja postac: Danubia->AB->20lvl->Sorc->34mlvl :) |
zabilem dsa na 8 lvl solo bez czaruw jakich kolwiek,
paladyn skille byly chyba cos kolo 45\28 8o |
<lol>
Ja moim palkiem na 14lvl bilem dsy jak chcialem, a jeszcze przy malym wysilku (0 uhow) bilem zerki itp. :D master co? |
ten nade mną to straszny chwalipięta ja cie po co to "master co?" :] B) :D 8o :tongue:
|
dogers uwazaj bo bezemniebys nie zabil qrwa !! wozak frajer :)
|
8o Ja zjechalem GS chyba na 11 lvl cos takiego z dystem 32 chyba wtedy mialem = )
|
ty mi tylko pokazales gdzie, a potem sam zabilem drania,
a tak wogule to ty jestes muj master bo dzieki tobie idzie mi dobże zadowolony?? 8o i nie przekllinaj bo ja powiedzialem dla zartu a ty jusz wyskakujesz z bluzgami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Knight 14 lvl 49/49 (teraz wcześniej nie wiem Pacera no-pvp eq.serpent)
1.Ghula na 10 lvl 2.2 Soldiery na 13 lvl 3.BH na 14 lvl (przed update) 4. Blokowałem sporo cyców :P (dwarven shield :D) :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: |
Solo : DL'e
Block : Demon |
Ja na solo bralem dwarf guarda
Druid lvl 15 m lvl28 :] |
ja zabilem 4-5 slimów :tongue: ale niew korytarzu :miecz: :berserk:
|
ja zabilem draga druidem...
ja zabilem draga druidem...na 15 lvl skille 18/18 21 magic lvl i bp uh stracilem i bp sd :p
|
Ja zabilem Smoka (solo) na 19 lvlu :) . Niedlugo zamierzam sie wybrac na DL'a , ale niewiem czy dam rade...
|
moje solo:
DS'a na 27lvl troche mieczem (FS) i z hmm na jakies 4UH'y (56/53ok) Dwarf guard: 29lvl skile ok 58/55 Dragon: 28lvl skile 59/57 na jakies 7-8UH'ow |
Na solo??DS!
A z kolega monka
13lvl pally jestem... chyba niezle zdobycze co? |
ja solo draga zabilem knightem na 27 lvl ze skillami 62/62 ale uzylem 9 uh (no co dziki byl jakis :P)
|
w grupie to dle a solo to 3gsy naraz na pohu
45royal (wciaz rosnie) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55. |