![]() |
Cytuj:
|
@Liper
Doszło do nieporozumienia ^^ Ja tak nie uważam, napisałem co powiedział pewien 'mędrzec' |
Nie wiedzialem za bardzo gdzie to powiedziec, ale
Relapse na pewno ponizej oczekiwan, srednie. Zeby nie powiedziec, ze slabe i z szacunku do Eminema nie powiem jeszcze, ze sie skonczyl. :E ----------- EDIT: Dobra, w sumie to nie jest az tak zle jak napisalem, ale nie jest dobrze. Underground swietny track, dobre tez Beautiful, Bagpipes~, ale troche jednak zamulaczy. |
Słuchaliście nowego 3W? Nie jest zły , teraz czekam na płytkę Chady:p
_________________ edit płyta 3W wyjebana , nie wsłuchałem się wcześniej , polecam ;> |
Płytka 3W daje radę :)
|
|
Ogólnie nowa płyta Słonia miażdży ;D
|
Cytuj:
|
Ten post tyczył się pewnego gościa, który uważał że rap jest płytki, w przeciwieństwie do popu, z czego wynikać miało iż każdy kto rapu słucha jest idiotą.
|
@up
A powiedz mi, jakie tytuły noszą wspaniałe i posiadające głębie utwory rodem z POPu |
Cytuj:
|
@Juzefek
Ty z taką inteligencją rozumiesz coś z tych wszystkich anime? |
Ja słucham muzyki dla rozrywki, nie dla poezji czy innego shitu, głos traktuję jako urozmaicenie w piosence.
|
Jako wierny słuchacz undergroundu, muszę przyznać że płyta Słonia fenomenalna. Dużo lepsza od WSRH. Ogólnie, ta płyta to chyba najlepsza płyta kogoś z PDG. Nie przepadałem za nimi, ale trzeba przyznać że klimat ma genialny.
|
Cytuj:
Nie wiem jak Słoń, ale Kaczor wyraźnie sie odcina od PDG..... może to tylko moja nadinterpretacja, ale coś im chyba nie układa ostatnio. |
A no, gdzies wyczytalem ze to slowa kierowane do Qlopa :dd no ale w sumie to co za roznica, wazne ze w koncu jakis dobry, legalny material wyszedl.
|
Ja też wbije ;0
http://www.youtube.com/watch?v=goMqN-fBd-k Bardzo JP. Z mojego miasta - może się nie podobać. |
jak ja nie lubię kawałków o policji... drażnią mnie...
Ostatnio jaram sie Mixtape Białasa, ACME, HI-FI banda i troszkę Ten typ Mes. |
Post do kasacji.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:58. |