Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragon-Fly
(Post 2576676)
Korwina to Ty zostaw, to jest całkiem mądry mężczyzna
|
LOL xD! Dobree :D! Co nie zmienia faktu, że jest (był?) powiązany z UPR, partią, która jest sama w sobie ŚMIECHU WARTA, nie wspominając o jej programie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xoz
(Post 2576715)
poza tym cejrowski by sie juz lepiej nadawal do brukseli niz ona. przynajmniej mowi to co mysli i ma w dupie cala reszte.
|
My już mieliśmy kilku polityków mających "w dupie całą resztę", i dlatego ten kraj wygląda, jak wygląda. Cejrowski? NEXTTTT.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pix888
(Post 2576707)
Dla mnie ta kobieta jest conajmniej dziwna. Dosadniej bym to napisał, ale szkoda klawy.
|
Może jest trochę dziwna, lecz doceniam ją za to, że to co chce przedstawić bardzo dobrze ubiera w słowa, nie każdy tak potrafi. (tutaj na dole macie cytaty z Cejrowskim dot. jego homofobii :D http://pl.wikiquote.org/wiki/Joanna_Senyszyn)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tharion
(Post 2576709)
Takie zdanie wywołuje jedynie taki komentarz :
O ku*wa.
|
W sumie to szkoda każdego działacza lewicy, co poszedł do Brukseli.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez metiu
(Post 2576739)
Tak jak ktoś się wcześniej wypowiadał ja tam nikomu do łóżka nie zaglądam i w sumie cały ten homoseksualizm specjalnie mi nie przeszkadza, mam to po prostu gdzieś. Przeszkadza mi natomiast prowokujące zachowanie, czy ubiór takich ludzi, którzy za wszelką cene chcą się z tym pokazać. Jak można traktować ich równo skoro oni sami w sposób wulgarny pokazują swoją "inność" (np. parady równości)?
|
... Mi tacy "Attention Seekerzy" też przeszkadzają, ale czemu do cholery jak idzie dwójka trzymających się za ręce normalnie wyglądających facetów/kobiet po ulicy, to społeczeństwo wyciąga kamienie? Rozumiem, jeśli obscenicznie lizą się w miejscu publicznym (takie zachowanie to nawet u hetero mnie obrzydza), ale dlaczego Ci normalni (bo Ci, co się z tym obnoszą, są idiotami) są wytykani palcami?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Etemen
(Post 2576771)
Jakoś ich toleruję, tylko nie mogę pojąć jak można się zakochać w przedstawicielu tej samej płci?
|
Oni (homo) nie mogą pojąć tego jak my (hetero) możemy się zakochać w przedstawicielu przeciwnej płci. I zrozumcie to wreszcie...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez THC_Bracie
(Post 2576830)
co do prawa do adoptowania dzieci. powinni zobaczyc jak to jest w innych krajach. czy dzieci ktore byly tak wychowywane sa normalne itd.
|
No właśnie o to chodzi - istnieje już pokolenie wychowane przez takie pary, i nie stwierdzono, żeby osoby te przejęły preferencje seksualne po "rodzicach".
Więcej informacji - http://pl.wikipedia.org/wiki/Rodzici...p%C5%82ciowych.
|